#squadsyiera

Posts Share

hafizatulatikah. Tikah suprise betul hari ni . Datang nak gathering dengan #squadsyiera

Tikah suprise betul hari ni . Datang nak gathering dengan #squadsyiera @obsess.cosmetics sekali dapat birthday cake dan belon . Yelah birthday dah dua minggu lepas hihi . Thank you @syieralotfee 😘😘 baru je habis pantang tapi sanggup buat semua ni. Terharu sangat . Lovee u! Arghh syg nak makan cake ! Obsess angat!

Share 1225 21
hafizatulatikah. Ai ni kelakar ke ? Setiap kali jumpa mesti gelak gelak ? 
_
Selepas 2

Ai ni kelakar ke ? Setiap kali jumpa mesti gelak gelak ? _ Selepas 2 tahun jadi Stockis Obsess, baru ade 4keping gambar ramah mesra ni dengan dia ni. Dah sampai mengandung dah ha, baru nak bergambar tau. Bukan ape ai kan pemaluuuu kui kui kui _ Syiera ni dulu start dengan ejen je masa tu. Tapi terkejut beruk , tak sampai beberapa jam terus habis stock. Tak tahan jadi ejen , dia tamak halober nak untung banyak terus upgrade jadi Stockis, tapi lagi pelik habis dalam beberapa minit. Haha _ Now, lagi lah sejak dah ade #squadsyiera lagi dasyat !! Sampai je ke tgn terus habissss! Pastu asyik push ai nak stocks 🙄 _ To Syiera, i wanna say thank you because always setia dengan ai . (Mesti muntah) . AND always being a supportive person to me & Obsess Cosmetics. I hope u tak menyampah dengan ai yang tak ada gaya founder ni. _ MAJU LAH KITA UNTUK NEGARA 😂

Share 453 8
fellasholic. Pagi pagi ni meh aku belanja video makeup dengan lagu yang menjadi pen

Pagi pagi ni meh aku belanja video makeup dengan lagu yang menjadi penyeri orang nak jadi cantik. Tak cantik di mata org lain, cantik di mata orang tersayang takpa dah. Hahaha 🙈🙈🙈 . Mostly produk yang aku pakai from Obsess Cosmetics. Nak jadi cantik jugak boleh follow ig @makeupbyfellasholic . Sekian 🤣🤣🤣 . #obsesscosmetics #squadsyiera

Share 128 5
hafizatulatikah. Terharuuu... .
Gadis comel cantik muda #squadsyiera  Obsess yang sangg

Terharuuu... . Gadis comel cantik muda #squadsyiera Obsess yang sanggup turun padang untuk datang untuk jumpa ai . _ Hope korang praktiskan , insyallah nanti kita sharing lagi . Nak sangat korang buat duit banyak2 untuk Raya ni . _ Semangat tu yang penting! Leader korang tu dah hit target , tak sabar nak ke Europe dah tu 😛 💪🏻

Share 512 9
nurfatinzakki. Posing mcm #squadsyiera takkkkk? Hahaha. Perasan ke tidak ada video ba

Posing mcm #squadsyiera takkkkk? Hahaha. Perasan ke tidak ada video baru upload kt YT😏 . One brand tutorial using @obsess.beautyfam products 🥰 Kalau nak tau what I got in the box and what I tempek tempek ketepek kt muka to achieve this makeup look, go tap the #linkinbio & watch it kayhhhh ❤️ . Pstttt 🤫 Get RM20 off when you purchase Cushion Foundation + Loose Powder from @obsess.beautyfam . K kantoi plak aku tempek apa kt muka kahhhhh 🤣

Share 1348 66
zura_obsessperak. TCF-Treatment cushion foundation
Dap, dap je..
Tak bercapuk.. Full cov

TCF-Treatment cushion foundation Dap, dap je.. Tak bercapuk.. Full coverage.. . . http://www.wasap.my/60134037418 . Fresh with obsess.. #waniempire #squadsyiera #sgsiput #kualakangsar #ipoh #perak #taiping #obsessperak #obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesslovers #obsessfoundation

Share 1 0
obsess_cosmetics_by_haniza. Lupa bawa blusher?eyeshadow? Dengan obsess segalanya mudah ya amatt..

Lupa bawa blusher?eyeshadow? Dengan obsess segalanya mudah ya amatt.. Lipmatte pun bolehhhhh... Still flawless & cantik taww..memang jimat terukss😀 Tutorial set pakai: ❤ Treatment cushion foundation ❤ Concealer ❤ Loose powder ❤Mascara ❤Lipmatte code love u mai pm laju2..nak belanja free gift best nih😄 #squadsyiera #waniempire

Share 0 0
obsesscosmetic.brunei. Alhamdulillh! ANOTHER INSTOCK ITEMS JUST ARRIVED❤ Grab yrs now sebelum

Alhamdulillh! ANOTHER INSTOCK ITEMS JUST ARRIVED❤ Grab yrs now sebelum habis stock againn❤ . #obsesscosmetic #obsesscosmeticofficial #obsessbrunei #obsessagentbrunei #obsesscosmeticbrunei #squadsyiera #farahnation #squadhafizah

Share 1 0
dqisya.cosmetics. Duo Stick Eyeshadows ⠀
⠀
⠀
• Mudah dipakai & blend ⠀
• Jimat masa & ce

Duo Stick Eyeshadows ⠀ ⠀ ⠀ • Mudah dipakai & blend ⠀ • Jimat masa & cepat (takperlu guna brush)⠀ • Pigmented ⠀ • Mudah dibawa (travel friendly)⠀ • Warna yang cantik & natural ⠀ ⠀ Berminat nak dapatkan? blh terus tekan link di bio #duoatickeyeshadows #makeupcaramudah #obsesscosmetics #eyeshadowpigmented #muaklang #muaselangor #muashahalam #muanewbie #muakl #muamalaysia #makeupartist #tutorialmakeup #muanewbie #eyeshadowsstick #eyeshadowmurah #obsesscosmeticsshahalam #mascaraobsess #sephora #obsesscosmeticsklang #eyeshadow #newyear2019 #makeuptutorial2019 #mascara #SquadSyiera #jan2019 #naturalbrownlook #mascarasikat #makeuptutorial #GengIncredibleNad #makeuptravelfriendly

Share 3 0
obsesscosmetics_addict. YES YES YESSSSS ‼️ Jangan terlebih BIMBANG terlebih RISAU for those ya

YES YES YESSSSS ‼️ Jangan terlebih BIMBANG terlebih RISAU for those yang break out okay . THIS TCF ( Treatment cushion foundation ) will help u instead memflawlesss kan uollssss okay . LAMA LAMA jerawat pon boleh hilang 💋💋💋💋. .. . #squadsyiera #gengincrediblenad #obsescosmetics #makeupisntagram #makeupmalaysia #instagrammakeup #flawlessskin #lipmatteobsess #lipmattemalaysia #cantikwithobsesscosmetics #cantikmacammarkakorea #lipmattemalaysia #concealerobsess #mascaraobsess

Share 3 1
obsesscosmetics_addict. Asyik video je kan . Cuba kite tengok testimoni dari pengguna DD CUSHI

Asyik video je kan . Cuba kite tengok testimoni dari pengguna DD CUSHION ‼️ PONNNN LETOPPPSsss kan 💋. memang menangis lah korang lepas cuba nanti . kite ad promosi tau guys off RM20 lets dm sis💋💋. . . #squadsyiera #gengincrediblenad #obsescosmetics #makeupisntagram #makeupmalaysia #instagrammakeup #flawlessskin #lipmatteobsess #lipmattemalaysia #cantikwithobsesscosmetics #cantikmacammarkakorea #lipmattemalaysia #concealerobsess #mascaraobsess

Share 3 1

Goodnite uoll. Think of all the good moments and smile in your dream. Btw pqah used blusher from obsess. #squadsyiera #muautara #alorsetar #vivyyusof #astrogempak #neelofa #nurullegacy #blusher

Share 14 0
lawalahobsess_hanna. jom join team yayadiamond!
buat income full time or part time.
modal d

jom join team yayadiamond! buat income full time or part time. modal dari rm50 ke rm150! 😀👍🏻. . siapa yang layak join? lelaki / perempuan student / bekerja muda / tua . syarat2 kelayakan : Anda mestilah ORANG YANG NAK MENJUAL untuk cari income sendiri, demi apa yang anda hajati! 😀👍🏻 . PERCAYA sebelum BERJAYA #squadsyiera #yayadiamond #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsteam #bisnesmakeup #jualonline #sayajualmekap #sayajualmekaporiginal #obsessddcushion #tcf #halal #muslimah #muslimahstyle

Share 4 0
obsesscosmaticsbyhika. 📌 Eye Shadow Sticks .
🌸Revolusi eye shadow dari pallete kepada stick

📌 Eye Shadow Sticks . 🌸Revolusi eye shadow dari pallete kepada sticks. Jadi tak ada lagi masalah bekas eye shadow jatuh dan berkecai 😭. . 🌸Bentuk sticks juga sangat mudah dibawa ke mana-mana. Even letak dlm poket pon boleh ✌🏻. Paling best bentuk sticks ni menjimatkan ruang. So xde la alat make up kita bersempit-sempit dalam beg make up tu. . 🌸 Eye shadow jenis pigmented. Tahu ke tidak pigmented tu apa? Ok pigmented tu maksudnya warna dia pekat gila. Calit sekali je dah cantik! Kalau yang tak pigmented tu, hangpa tonyoh banyak kali pon warna tak pekat. Tak nampak. Pudar je. Beli mahal-mahal tapi orang tak perasan pun kita pakai eye shadow. Sedih kan? So nak bagitahu kat sini, eye shadow Obses ni Pigmented. Warna berkualiti. So korang calit sekali dua pon warna dia dah cantik. Jadi tak yah la tonyoh byk2 kali kan. Jimat la duit kita kan? Berbaloi sangat la RM 39 tu💋🛍 #squadsyiera #teamfyda #squadsyierafeedback #dyxy #dyxymurah #mekupwedding

Share 7 0
beauty.by.aynysa. RINGAN TAK MELEKIT!

Ni lah new colour wedding edition lipmatte obsess

RINGAN TAK MELEKIT! Ni lah new colour wedding edition lipmatte obsess! Testure lgi ringan nk sapu di bibir tak melekit walaupon matte! For sure first time try jatuh cinta😍 mmg cantik semua colour up to date sesuai untuk semua tone skin! Meh la order😘DM or WHATSAPP 0179734463 or Click link bio dkat profile IG taw taw! #ObsessCosmetic #obsesscosmeticsselangor #agentobsesselangor #hudabeauty #borongmakeup #makeupmurah #makeupmua #MuaSelangor #Muakl #codeveryday #postageeveryday #squadsyiera #nanawarrior #obsesssunway #obsesssubangjaya #obsesspetalingjaya #obsesspuchong #obsessbandarbarubangi #obsesstamanmedan #obsesspantaidalam #obsessdamansara #obsessshahalam #obsessbangsar #obsesspantaidalam

Share 4 0
beauty.by.aynysa. Tengok lah tu makan MAKANAN BERMINYAK pun tak hilang !! betul ke ?! Eh

Tengok lah tu makan MAKANAN BERMINYAK pun tak hilang !! betul ke ?! Ehhh betul la tu hehe uolls tak nak ke try? Bestkan lipmatte obsess😍😍 boleh dm atau whatapp sya 0179734463☺️ #squadsyiera #obsessfiza #obsesscosmeticmalaysia #obsessddcushion #codpandanindah #lipstickmatte #student #politeknik #vivyyusof #muakl #codputrajaya #ipta #codampangjaya #codampang #codbangsar #makeupartiskl #syuwarrior #uitm #codpantaidalam #ptpl #codkl #codputrajaya

Share 4 0
dbeauty1915. Hello Dear Beauty Lovers🤗
‼️ Last Batch‼️
Ape?? Da last production😱�

Hello Dear Beauty Lovers🤗 ‼️ Last Batch‼️ Ape?? Da last production😱😱😱 Mana nak dapat lipmate yang ✅tahan lama ✅tekstur ringan Jom whatsapp mira di 0173932063 #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticselangor #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticskotakemuning #obsesscosmeticslovers #squadsyiera #agentobsessshahalam #codshahalam #codkotakemuning #sayajualmakeup #sayajualobsesscosmetics #makeup #lipmatte #sayajuallipmatte

Share 4 0
rfydamran_. Im a @obsess.cosmetics  lovers💞💞..
Korang bila lagi😁..
.
Tengok je

Im a @obsess.cosmetics lovers💞💞.. Korang bila lagi😁.. . Tengok je ke😲?! . 🌹DM/WS FYDA- http://www.wasap.my/60166942968 🌹2 item above dapat freegift and free COD tau😘😘 🌹POSTAGE & COD AREA JOHOR BAHRU, P.GUDANG, MASAI, DAN YANG BERHAMPIRAN DENGANNYA..😘 🌹 🌹 #dewiremajaobsess #fydaroses🌹 #squadsyiera #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsesshalal #muslimmakeup #halalmakeup #cushionhalal #obsessddcushion #lipstickmatte #bbcushion #cushion #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muajohorbahru #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisjohorbahru #makeupartisjb #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap

Share 28 0
obsess_manjawan. Jom lyn short tutorial obsess, hanya guna 3 barang aje. Macam mana nak

Jom lyn short tutorial obsess, hanya guna 3 barang aje. Macam mana nak dptkan obsess boleh wasap je wani. 💋Treatment cushion(light) 💋Based eyeshadow lipmatte obsess(love you) 💋Eyeshadow Duo Stick(buttermilk) Whatsapp 014-6786036 wani Cod kuantan #agentobsesskuantan# #sephore# #SQUADSYIERA#

Share 6 0
theshoppe.bywani. Siapa yang malas nak makeup sebab tak reti nak makeup wajib ada set ma

Siapa yang malas nak makeup sebab tak reti nak makeup wajib ada set makeup harian obsess ni. . . Tak percaya?? Tengok sendiri tutorial dari lily ibrahim ni. Semua parut-parut jerawat boleh tertutup. Terus jadi flawless. Senang pun senang nak apply. Semua item obsess ni memang direka untuk memudahkan wanita bersiap. Dan menyenangkan hati lelaki untuk tunggu perempuan bersiap.. Hehehehe.. . . Lily ibrahim guna produk macam dekat bawah ni👇 🌼 Treatment cushion foundation medium 🌼 Concealer code medium 🌼 Loose powder 🌼 Eyeshadow code mulberry 🌼 Blusher stick 🌼 Insanely long mascara 🌼 Lipmatte code forever dan heartbeat . . Korang patot grab set ni sebab sekarang wani ada buat promo diskaun RM20 untuk set ni. Korang just mention 'LILY 20' if korang nak order set ni tau. 😘 . Whatsapp wani 📲0145144763 #squadsyiera #waniempire #squadwanikepoks #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muapasirgudang #muajohor #muakotamasai #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisjohor #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #codjohor #codpasirgudang #sobella #dyxy #anasismrevival #dropshipwanted #agentwanted

Share 2 0
nmkobsesscosmetic. Assalamualaikum..hai pretty 🙋
.
WOW HEBATNYA TCF NII‼️
.
Cust ni info

Assalamualaikum..hai pretty 🙋 . WOW HEBATNYA TCF NII‼️ . Cust ni inform yg jerawat die da xnaik lg n muka makin flawless lepas consume TCF ni💓💓 Kan iolls da ckp TCF ni sgt2 hebat. . Nk beli Cari iolls jz WhatsApp 0196450280 . #teamobsesshana #gengincrediblenad #squadsyiera #obsesscosmeticjb #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsegamat Te Amo 💋 ain

Share 1 1
obsessanis.trg. INSANELY LONG MASCARA

Pakai yg ni dah ckup..xperlu 'eyelashes fake' l

INSANELY LONG MASCARA Pakai yg ni dah ckup..xperlu 'eyelashes fake' lg✔🤩. #coddungunpakakerteh #codkualaterengganu #insanelylongmascaraobsess #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmetics #teamunicorni🦄girls #squadsyiera

Share 5 0
rieshal_obsesscosmetics. 4 colour very nice & suitable for daily look.
.
.
Pleesss pilih 1 untu

4 colour very nice & suitable for daily look. . . Pleesss pilih 1 untuk favourite collection korang. Serius colour yg sgt pigmented.. Texture ringan je & mgeringkn bibir . . Korang x grab, korang rugi..stock dh tak byk tau!!! Berminat boleh whatsap : +60199729493 atau tekan link dekat bio profile untuk pertanyaan lebih detail & fast response for sure😘. . #obsesscosmetic #squadsyiera #waniempire #rienysquad #agensubangbestari #agenshahalam #agensungaibuloh #agenkotadamansara #agenpuchong

Share 7 0
obsesscosmetic.zainab. Cantik ke cantik?? 😄😄
Mmg sy sendiri pun hari2 pkai pegi kerja...
.

Cantik ke cantik?? 😄😄 Mmg sy sendiri pun hari2 pkai pegi kerja... . Mmg cantik kan code love you ni..siapa yg suka nude2 color tu..ini lah dia yg bleh di pkai daily makeup..😍 . Siapa yg xgrab lagi semua color wedding edition mmg rugi sgt tau..sebabnya last batch dh..kt HQ pun dh makin surut lajuuu kemain...😥😥 . Klik link kt bio utk info atau nk tnya tentang set makeup yg letoppsss ni😃 . @obsess.beautyfam @obsesscosmetics_myra #squadsyiera #teamjerungmira #sayapakaisayajual #agenbaganserai

Share 3 0
obsess_missnaddy. Wahh natural look makeup ! Sweet je sis ni pakai makeup obsess ❤ Apply

Wahh natural look makeup ! Sweet je sis ni pakai makeup obsess ❤ Apply treatment cushion foundation code light then tepek blusher obsess yang pinkish tu last sekali pakai lipmatte code Forever 😉😉 . Forever in love with this look Click link di bio atau whatsapp 01123030724 (iffa) #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticspahang #obsesscosmeticsmalaysia #obsesskuantan #agentobsesscosmetics #agentobsesspahang #agentobsesskuantan #agentobsesskl #agentobsessshahalam #agentobsesscosmeticskuantan #agentobsesscosmeticspahang #agentobsesscosmeticswangsamaju #squadsyiera #muamalaysia #muafamous #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeupartistfamous #naturallookmakeup #koreanlookmakeup #makeuptutorial #alahaalfa #duckcosmetics #duvkscarves #breenabeauty #dewiremaja

Share 5 0
wrbeautystore_. Set Hantaran paling famous abad ini. Sampai agent berebut berebut nak

Set Hantaran paling famous abad ini. Sampai agent berebut berebut nak order kotak dengan wanie. Rupanya ramai grab set obsess cosmetics untuk dijadikan sebagai hantaran perkahwinan. . . Untungnya lahai suami dia kalau isteri guna set obsess cosmetics untuk make up. Mana taknya dah tak perlu tunggu lama lama isteri bersiap dah. Kalau sebelum bersiap setengah jam, lepas nie mesti 15minit je dh siap! . . Paling best si isteri boleh make up dalam kereta je you all dgn set obsess cosmetics nie. 💞 . . Yang nak cari set obsess cosmetics sebagai hantaran boleh cari agent #waniempire tau. Agent wanie ada seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #loosepowder #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 9 11

Semalam datang memborong,hari neh dah setat pakai,memang nampak la beza tu kan. . Set Mekap Obsess neh memang sesuai bagi semua peringkat umur,sebab cantik tu bermula dari hati,tak der la nanti kite ajer yang nampak kusam kan . Awak nak cerah verseri dan flawless jugak??meh la wasap sis sekarang . WHATSAPP: +60139656533 👉 FAST RESPONSE INSTAGRAM: @razilawanis #agentobsesscosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticKelantan #ObsessCosmeticsKualaKrai #squadsyiera #waniempire #razilawanis #wanisbeautypalace #dewiremaja1819 #obsesslipmatte #obsessweddingedition #makeupartis #muamalaysia #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglamlipmatte #sobellalipmatte #makeupbajet #uitmmachang #umkkelantan #obsesscushion #marykaymakeup #treatmentcushionfoundation #agentkualakrai #obsesskualakrai #mekapmurah #tanahmerah #hantarankahwin #suprisekelantan

Share 3 0
obsesscosmetic.kb. 4 collection of  wedding edition obsess lipmatte by @obsess.cosmetics

4 collection of wedding edition obsess lipmatte by @obsess.cosmetics 💋 Which one do you like? Sape nak order i do and heartbread boleh wasap niniy kay nanti niniy amik stock.. Love you and forever dah ad stock dengan niniy #obsesscosmetics #squadsyiera #teamjerungmira #obsesscosmetickb #obsesscosmectickelantan #obsesscosmetics #obseslipmatte #obsesscosmeticmalaysia #obsessblusher #obsessmascara #obsesstcf #obsessloosepowder #obsessliptint #obsesseyeshadowduostick

Share 2 0
obsess.byafreena. YOU ALLS MALAS NAK MEKAP LAMA2? 🤔
.
NAK PERGI DATING TAKUT MEKAP LAMB

YOU ALLS MALAS NAK MEKAP LAMA2? 🤔 . NAK PERGI DATING TAKUT MEKAP LAMBAT BOYFRIEND MARAH? MALAS NAK BANGUN AWAL PAGI UNTUK MEKAP PERGI KERJA? . Jangan risau you alls. Pakai je 2 in 1 eyeshadow stick dari Obsess Cosmetics. Senang je you alls. Calit sikit dekat kelopak mata yang penting DAP DAP BLEND. SETTLE😘 Hasil dia cantik sangat you alls. Setiap eyeshadow stick akan termasuk dengan HIGHLIGHTER tau. Harga pun murah sangat berbaloi you allsss. CEPAT SIAP DAN NAMPAK CANTIK👍 . Jom dapatkan Obsess Cosmetics 2 in 1 Eyeshadow Stick sementara stok masih ada 😘 . WHATSAPP AT 0173248276 OR CLICK IN THE BIO FOR DETAILS . #obsesscosmetics #dropshipobsesscosmetics #dropshipkl #obsesscosmeticskl #teamobsessHana #gengincrediblenad #squadsyiera #obsesscosmeticmalaysia #kualalumpur #makeupjunkie #mascaraobsess #obsesslipmatte #obsessfoundation #obsessfoundationcushion #obsessconcealerstick #obsessconcealer #makeupjunkie #makeuptutorial #makeupaddict #produkviral #photooftheday

Share 8 0