(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
diyananaain_obsesscosmetic. Jom join team nana untuk cari extra duit. Senang je nak jual obsess ni

Jom join team nana untuk cari extra duit. Senang je nak jual obsess ni sebab bahan2 yg digunakan sesuai dengan kulit kita. Feedback pun tiptop. Semua cakap best. Obsess srkg dh semakin well known tau. Dah sampai brunei n indonesia dah pun😍 . . Jom sign up dengan nana untuk jadi dropship. Insyaallah bolih ubah life korang . . Whatsapp 0132966772 . #obsesscosmeticmalaysia #agentobsesscosmetics #teamunicorn🦄girls #squadsyiera

Share 0 0

Concealer - rm39. Loose powder - rm59. Lipmatte hearbeat - rm40. Eyeshadow stick - rm39. Eyebrow definer - rm39. . 🚘COD Bandar Tun Hussein Onn Cheras/Jakel Mall KL/SOGO/nilai impian. 📮Postage everyday. Pm or whatsap 0193189680 or click link at bio✌. . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai

Share 1 0
obsess.shahfika. DAH ADA FULLSET OBSESS COSMETIC???
-
Dapat kan fullset obsess cosmetic

DAH ADA FULLSET OBSESS COSMETIC??? - Dapat kan fullset obsess cosmetics dengan sayaaaa. Tak rugi jika anda ada fullset obsess cosmetics ni. Makeup tahan lama, makeup mudah. Tak susah dah sekarang. - Fullset ni jugak boleh buat hadiah untuk org tersayang atau pun hantaran. - Tak mahal pun. Very affordable. Jom grab sekarang. #dewiremaja1819 #elyamor #squadsyiera #obsesscosmetics #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #makeupmurah #macamkorea #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #jerawatcepathilang

Share 1 0
obsesscosmetics.zainab. 🌸SET FLAWLESS SI PIPI MERAH🌸
.
✔Loose powder
✔blusher stick
✔brow de

🌸SET FLAWLESS SI PIPI MERAH🌸 . ✔Loose powder ✔blusher stick ✔brow definer ✔concealer ✔mascara . Beli set lagi jimat dan berbaloi.. 💞free box,free gift,free postage,free cod . Cepat2 whsap 0142537447 Cod seluruh bagan serai/parit buntar/kamunting/semanggol/selama . #teamjerungmira #squadsyiera #sayasukamakeup #muaperak #muataiping #muakamunting #muaparitbuntar #obsesscosmeticscodipoh #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslovers #produkviral #agentbaganserai

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess.ohhhannim. Morning 😀😄😃 lets cantik with #OBSESSCosmetics product 🤩😍😎😁 dapa

Morning 😀😄😃 lets cantik with #OBSESSCosmetics product 🤩😍😎😁 dapat kan set Cushion dan Lipmate dengan harga RM103 termasuk postage 💃🕺 whatsapp saya di 0134945414 atau tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan 🙆‍♀️👰 #aishahblegacy #waniempire #squadsyiera #OBSESSCosmetics #obsesspenang #bukitmertajam #kitapakaikitajual

Share 4 0
obsess_by_salyndah. Good morning!! So on point my kening bila pakai eyebrow from obsess ni

Good morning!! So on point my kening bila pakai eyebrow from obsess ni.. 😘 love sgt.. 😘😘. . Nk cuba meh la pm skrg..😍 . COD: parit buntar/kuala kurau/tg. Piandang/bagan serai/semanggol/kamunting/jawi/nibong tebal/bandar baru . Wasap.. 👸 www.wasap.my/60124938736 . . #sayajualmakeup

Share 3 0

Mascara Sikat by @obsess.cosmetics memang power... Korang dah xperlu bulu mata palsu... Sikat2 je dah lentik... . . Tunggu apa lagi meh la grab satu.. Mascara ni friendly wudhuk n friendly travel tau.. Sangat mudah nak guna.. . . Wasap +6017 5455 660 . . #obsesscosmetictgdawai #obsesscometicpenang #obsesscosmetickedah #obsesscosmeticsgpetani #obsesslovers #obsess #makeup #kosmetikviral #kasiviral #kakimekap #topviral #terkini #bulumatalentik #mascara #obsessmakeup #waniempire #ndlegacy #squadsyiera

Share 3 0
obsess.sayhaa. Hi morning obsess lovers!
.
Kepada sesiapa yg masih belum dapatkan lip

Hi morning obsess lovers! . Kepada sesiapa yg masih belum dapatkan lipmatte wedding edition obsess cepat2 grab. Lepas ni dah tak keluar yg ni tauuu. . Stok kat sis tinggal lagi 1 je. Code FOREVER. Yg lain semua dah sold out! Siapa cepat dia dapat. . Berminat? Dm or whatsapp 0182397090 @ klik link di bio #obsesscosmetics #squadsyiera #elyamor #annavangers #obsessdewiremaja2019 #obsesslovers #obsessputrajaya #obsessbangi #obsesskajang #obsessserikembangan #obsessserdang #obsesspuchong #codavailable #postageavailable

Share 0 0
obsess.fiza.subang. Bulu mata pendek? .
Janganla risau , masacra Obsess boleh memanjangkan

Bulu mata pendek? . Janganla risau , masacra Obsess boleh memanjangkan bulu mata korang tu . . tak rugi dengan mascara Obsess. . 019-9125619 . . #squadsyiera

Share 3 0
obsess.fiza.subang. cantiknya la kan ❗️❗️
.
nampak sweet dengan Obsess
.
WS sekarang untuk

cantiknya la kan ❗️❗️ . nampak sweet dengan Obsess . WS sekarang untuk dapatkan hadiah misteri 😱😱 019-9125619 . . #squadsyiera

Share 4 0
obsess.fiza.subang. Untuk nampak cantik setiap hari , Obsess adalah pilihan yang tepat unt

Untuk nampak cantik setiap hari , Obsess adalah pilihan yang tepat untuk semua wanita di luar sana . Dapatkan sekarang ❗️❗️WS 019-9125619 . #squadsyiera

Share 2 0
medora_obsess. Lipmatte obsess ni mengandungi olive oil dan minyak argan yg melembabk

Lipmatte obsess ni mengandungi olive oil dan minyak argan yg melembabkan bibir dan lipstick tahan lebih lama.. Bibir terasa lebih ringan & mudah dibersihkan 😍 . Lipmatte wedding edition Hot Items onlyy RM40 je.. Jom try dulu..baru tahu🤗 . Better grab sekarang sebelum habis stok nanti😜😜. . Nak DUIT RAYA 2019 ni KEPUK2.. Nak sngt...sngt bagi duit pada ibu dan ayah..hasil titik peluh sendiri diri Dan boleh langsai hutang2 cpt.. JOIN MINI AGENT/DROPSHIP SEKARANG . Wasap ziera yea 0137441649😘 . #obsesscosmetics #dewiremaja #squadsyiera #squadlovebeauty #codkelanajaya #coddamansara #codpetalingjaya #mascaramurah #codtamanmedan #codsrimanja #codrawang #bajuraya #makeupraya #uitm #butikpengantin #diypelamin #muakl #muaselangor #muamurah #emmamaembong #jubahmuslimah #bajupengantinmurah #fattzura #cateringmurah #pelaminmurah #makeupmurah #bajusanding #kuihraya #codrawang

Share 4 0
siti_halipah_kadir. Pakai lipmatte obsess ni mkn cekodok ke mkn berminyak ke x perlu risau

Pakai lipmatte obsess ni mkn cekodok ke mkn berminyak ke x perlu risau lg dh nk touchup2 tau sb nye tahan lama uolsss tgk jelh founder obsess yg cantik manis ni terletak helok je lipmatte tu kt bibir walaupun mkn makanan yg berminyak 💋💋💋 . Uolsss love jugak ke? meh wasap Epa skrg 📲0127906257 @ klik link di bio ⬆️ . #obsesscosmeticshq #obsesscosmeticsegamat #lindquadiamond #squadsyiera

Share 1 0
loveobsessglowing_world. mascara sikat obsess ni memang magik tau....sikat2 terus cantik bulu m

mascara sikat obsess ni memang magik tau....sikat2 terus cantik bulu mata korang melentik habis uollsss . mascara sikat obsess ni adelah fiber mascara...korang nk cuci pon senang x perlu risau dah comot2 hitam bawah mata tu... . berminat??? jom order dgn Epa skrg 🤗 WHATSAPP 📲012-7906257 klik link di bio ⬆️ . #mascarasikatobsess #Linsquadiamond #squadsyiera #obsesscosmetic #squadsyiera #obsesscosmetic #obsesscosmeticagent #squadsyiera #teamLin_obsess #obsesscosmetics #obsesscosmetic #obsesscosmeticagentsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #lipmatteobsess #ddcushionobsess #obsesscosmeticagentsegamat

Share 2 0
obsesscosmetic.suha. pakai set obsesscosmetics je dah cantik💕💕
bukan biashe biashe nie😁�

pakai set obsesscosmetics je dah cantik💕💕 bukan biashe biashe nie😁😁 meh tengok tutorial dari founder niee🌷🌷 berminat boleh pm 0173209425 or click link at bio #squadsyiera #gengincrediblenad #teamobsesshana #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesskajang #obsessbangi

Share 0 0
obsess.dewi. Morning everyone 🤭

Nak mata cantik memukau ? Affordable dan mudah di

Morning everyone 🤭 Nak mata cantik memukau ? Affordable dan mudah digunakan ? Tibe-tibe suami , bg dan kawan sekua puji " cantiknyaa mata you 😍" 🤔 . Set ini lah jawapannya guys ! Sangat murah dan senang dipakai 😍🤭 . . Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉 . 🤫 Free gift for every purchase 🤭 . #obsesscosmeticslipmatte #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja #bbcushion #bbcushionmurah #lipstick #lipstickmatte #makeup #makeupmalaysia #makeupcantik #makeupbasics #mua #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeup #hudabeauty #maybelline #sayajualprodukkecantikan #selangor #mascara #coduitmseremban3 #putrajaya #bangi #kajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera

Share 9 0
hidayah_beauty_obsess. Ombre lips heartbeat + forever.. Haaa.. Mengundang ke tidakkk???
.
🚘C

Ombre lips heartbeat + forever.. Haaa.. Mengundang ke tidakkk??? . 🚘COD seluruh area SHAH ALAM dan kawasan sekitar.. Bukan dalam kawasan uolls jangan risau #SQUADLADYD akan COD depan rumah uolls . WHATSAPP 0193871182 atau hubungi #SQUADLADYD . #obsesscosmeticscod #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #dyxy #anasismrevival #squadladyD

Share 7 1
prettywithel. ‼️WEEKEND BEST DEAL ‼️ _

Beli 1 mascara + 1 eyeshadow dengan harga RM

‼️WEEKEND BEST DEAL ‼️ _ Beli 1 mascara + 1 eyeshadow dengan harga RM78 shj. _ ✔️FREE POSTAGE ✔️FREE GIFT _ ☎️ Whatsapp ely to order 0176532006 (click link on bio) atau contact agent sah #elyamor _ 🛵 Cod: KAPAR.MERU.SETIA ALAM.RANTAU PANJANG.PORT KLANG.KG DELEK.SG UDANG.BUKIT TINGGI.KLANG.PANDAMARAN. _ 📮Postage everyday. #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #liptint #lipcushionobsesscosmetics #anasismrevival #mascaraobsesscosmetics #eyeshadowstick #hudabeauty #bibiaqbellaz #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia  #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics

Share 12 5

Dua item combinasi wajib korang kena ada yang membuatkan kulit wajah korang nampak licin peloles 😍 . Nak order boleh 📲 wasap / dm 0176377909 ( miera ) 🚗 COD AREA : Sg Buloh / Jeram / Kapar / Meru / Sementa / Rantau Panjang / Klang / Bandar Bukit Raja / Bukit Tinggi 📦 POSTAGE : Everyday 🌞 #squadsyiera #elyamor #annavangers #obsesscosmetic #obsessdewiremaja2019 #obsesscoaching #obsessgrouping #obsessconsultant #obsessmua #obsessmakeup #obsesssgbuloh #obsessjeram #obsessbukitkapar #obsesssementa #obsessrantaupanjang #obsessklang #obsessbukitraja #obsessbukittinggi #obsesstcf #obsessloosepowder #obsessmascara #obsessconcealer #obsesseyeshadow #obsessliptint #obsesslipmatte #obsessblusher #obsessmakeupremover #nonasuperwomanaward #customerfeedback

Share 1 0
beautylady_obsess. Baru je blusher kita berbaju pink tapi semua bagi feedback , colour mo

Baru je blusher kita berbaju pink tapi semua bagi feedback , colour more creamy and senang gila nak blend. Ni kalau pakai sampai subuh pun on pointzz lagi. . WHATSAPP 0137880934 . # #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera #Linsquadiamond #mpobkeratong

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsessbyjiha. Memang nampak macam dalam Instagram !! 😂 Tak payah pakai filter ape d

Memang nampak macam dalam Instagram !! 😂 Tak payah pakai filter ape dah.... Just dap dap Treatment Cushion Foundation ( Tcf ) OBSESS terus zassssssss boleh cover semua parut parut jerawat dekat muka uolssss 😱😱😍😍 . And korang tak perlu risau sbb dd cushion OBSESS nii sesuai untuk semua jenis kulit so semua boleh pakai. . So cepat2 ws saya tau 🤭🤗😘 . . -- WHATSAPP 0199281670 (click on bio) . 📮POSTAGE EVERYDAY . 🚗COD ? ⚡KAJANG/BANGI /CHERAS/PUTRAJAYA/SEMENYIH/KLCC/KERAMAT/ HKL ⚡AMPANG / CHERAS ⚡NILAI, BANDAR BARU ENSTEK, KOTA SERIEMAS ⚡SEPANG/SEREMBAN/SENAWANG ⚡DAMANSARA/PETALING JAYA ⚡RAWANG/BATANGKALI /SG BUAYA ⚡JOHOR BAHRU /PASIR GUDANG/ KG MELAYU/LARKIN /BANDAR BARU UDA - . . #squadsyiera #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsesscheras #agentobsessbangi . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #squadsyiera

Share 4 0
obsessbyjiha. Nak makeup mata simple tapi x reti macam mana? Nk cantik tapi nak cepa

Nak makeup mata simple tapi x reti macam mana? Nk cantik tapi nak cepat ke? . Mascara dgn duo stick eyeshadow obsess ni buat sesiapa yang inginkan makeup mata yg simple tapi cun habis! 😍 . Duo stick eyeshadow ada siap highlighter utk mudah kan lagi..😊 Tambah pulak mascara yg sekali pakai je lentik wehh! 🤩 . Hanya RM78 Sahaja! 😘 . ✔️MASCARA ✔️DUO STICK EYESHADOW -- WHATSAPP 0199281670 (click on bio) . 📮POSTAGE EVERYDAY . 🚗COD ? ⚡KAJANG/BANGI /CHERAS/PUTRAJAYA/SEMENYIH/KLCC/KERAMAT/ HKL ⚡AMPANG / CHERAS ⚡NILAI, BANDAR BARU ENSTEK, KOTA SERIEMAS ⚡SEPANG/SEREMBAN/SENAWANG ⚡DAMANSARA/PETALING JAYA ⚡RAWANG/BATANGKALI /SG BUAYA ⚡JOHOR BAHRU /PASIR GUDANG/ KG MELAYU/LARKIN /BANDAR BARU UDA - . . #squadsyiera #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsesscheras #agentobsessbangi . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #squadsyiera

Share 3 1
nbeautcare. Kenapa perlu pilih Insanely Long Mascara? ⤵⤵⤵
.
.
🍒 Mempunyai berus y

Kenapa perlu pilih Insanely Long Mascara? ⤵⤵⤵ . . 🍒 Mempunyai berus yg halus dan tersusun yg memudahkan pemakaian mascara di bawah bulu mata . . . 🍒 Mengandungi micro fiber yg halus dapat memanjangkan dan melebatkan bulu mata 🍒 Tidak bergumpal 🍒Memanjangkan bulu mata 100kali ganda 🍒Senang dicuci dan tak meninggalkan kesan gelap bawah mata. . . HARGA: RM39/PCS POSTAGE: RM8 SM/ RM12 SS . . WHATSAPP: +601126457325 . COD : BANDAR SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muasegamat #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #dyxy #anasismrevival #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 4 0
yourown.classy. Eh tolongla try mascara sikat @obsess.cosmetics ni, best namateyyy! Si

Eh tolongla try mascara sikat @obsess.cosmetics ni, best namateyyy! Siapa yg suka effect bulu mata palsu tu, boleh apply double/triple coat! . RM39 sahaja **tak termasuk postage . Whatsapp 👉 01117861011 Boleh DM atau tekan link di bio . Postage everyday 📦 COD Puchong, Putra Heights, Bandar Kinrara, Putrajaya, Shah Alam . #beyourownclassy #mascara #obsessmascara #mascarasikat #obsesscosmetics #squadsyiera #elyamor #agentobsesscosmetics #codpuchong #codputraheights #codbandarkinrara #codputrajaya #codshahalam

Share 2 0
obsesscosmetics_myra. Morning ❤️ Jom cantik dan siap sepantas kilat hanya menggunakan 3 bara

Morning ❤️ Jom cantik dan siap sepantas kilat hanya menggunakan 3 barang sahaja, korang rasa?? Onz tak Onz? Tak perlu susah-susah bawak banyak-banyak makeup 💋 . DM/WASSAP MIRA 0145114890 COD AREA IPOH & POSTAGE SETIAP HARI CONTACT AGENT MIRA #teamjerungmira ❤️ . #neelofa #vivyyusof #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticspahang #obsesscosmeticsmelaka #squadsyiera

Share 3 0
prettyniza_obsessed. Treatment foundation ade 3 code colour yg korang blh pilih... -
❤️LIGH

Treatment foundation ade 3 code colour yg korang blh pilih... - ❤️LIGHT ❤️MEDIUM ❤️DARK . RM59 EACH . KLIK LINK ODER.. 🤗 WHATSAPP 0132045931 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #obsesscosmeticsegamat #Linsquadiamond #agentwanted . #obsesscosmeticagent #Linsquadiamond #squadsyiera #squadnizarich

Share 3 0
obsess.nad. Morning guyss!
.
Jom layan tutorial ni dulu. Amek mood nak pergi kendu

Morning guyss! . Jom layan tutorial ni dulu. Amek mood nak pergi kenduri kawin. Minggu cuti sekolah ni banyak jemputan. Nak cri mekap simple tapi tahan lama, jom cepat cuba obsess cosmetics. . Yg tak pandai mekap pon trus pandai tau! . NAK DUIT RAYA EXTRA MEWAH RAYA KALI NI? JOM KITA RAYA SAKAN DENGAN OBSESS COSMETICS 😍 . . Whatapps 👉🏻 0193705322 or click link at bio or search #gengincredibleNad. Warga JB boleh walkin di @thegerobokvendors okey 😘 . #obsesscosmeticmalaysia #postagemalaysia #squadsyiera #gengincredibleNad

Share 12 2
tiyacosmetics.obsess. Suka pakai mascara tapi susah la nak bersihkan...hurmm😞😞
.
.
Dengan

Suka pakai mascara tapi susah la nak bersihkan...hurmm😞😞 . . Dengan mascara obsess ni korang tiada lagi mslh mcm ☝🏻☝🏻☝🏻mascara obsess ni sgt2 mudah di tanggalkan tanpa meninggalkan kesan gelap bwh mata korang😉😉 . . Whatsapp sis 0123974202 . . #obsesscosmeticskualakangsar #agentobsesskualakangsar #squadsyiera #teamjerungmira

Share 0 0
eeva_obsesscosmetic. Mascara from obsess cosmetic yg best just sikat2 terus melentik mcm pk

Mascara from obsess cosmetic yg best just sikat2 terus melentik mcm pkai bulu mata palsu☺️ mesra wuduk taw korang.. bau wangi je bila nk pakai🥰 Harga mampu milik eva bg RM39 jerr.. _ Nk order boleh ws eeva 0126685812 or click dkt bio _ COD area KL & POSTAGE ✔️ _ #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #codsunwayvelocity #codtamanmaluri #tescoampang #ikeacheras #ampang #cheras #dewiremaja #sayajualmekap #squadsyiera #syuwarrior

Share 7 0
dva_beautybn. Assalamualaikum❗❗
.
.
Selamat Pagi❗❗
.
.

Sapa nak set mata syantik ni

Assalamualaikum❗❗ . . Selamat Pagi❗❗ . . Sapa nak set mata syantik ni cepat angkat tangan❗❗ hahah.. . . Kan bagitau sja eyebrow atu tinggal seketul atu sja..so very very limited..cantik tau pakai eyebrow Obsess Cosmetics..saya sendiri pakai.. . . Eyeshadow left only code mulberry and gingerbread.. . . Abiskita pakai ketiga-tiga ani, perfect th kombinasi nya tu..nda percaya, beli dulu den cuba kan tia..gerenti puas ati.. 😍😍 . . #squadsyiera #gengincredibleNad #bruneifm #bruneidarussalam #fakhrulrazi #bruneiiklanbisnis #bruneimua #bruneiwedding #hk35🇧🇳

Share 3 0
obsesscosmetics.farizamiza. Dari kerana mata yang mempunyai kuasa...oh aku tergoda, aku tergoda te

Dari kerana mata yang mempunyai kuasa...oh aku tergoda, aku tergoda terus order! . 📲 017-2543923 . 💌Setiap hari kecuali cuti umum& Sabtu Ahad . 🚗Free COD Sekitar nilai termasuk(Aeon, Tesco, Giant) . 🚗 BBST, Port Dickson, Kuaters KLIA FREE GIFT DENGAN TERMA DAN SYARAT🎁🎁🎁🎁🎁 #farizamizaobsesscosmetics #teamjerungmira #squadsyiera #obsess #sayajual #bazarpaknil #kosmetikmurah #setmurah #mua #muaseremban #muanilai #muanegerisembilan #anasism #dyxy #sobella #obsessmalaysia #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticsportdickson #obsesscosmeticsenstek #obsesscosmeticsbbst #obsesscosmeticmalaysia #setmata #muabellaz #makeuptutorial

Share 8 0
obsess.lovebeauty. Nak cari agent BRUNEI ke?  Nak cod area KUALA BELAIT/ TUTONG/BRUNEI MU

Nak cari agent BRUNEI ke? Nak cod area KUALA BELAIT/ TUTONG/BRUNEI MUARA? Boleh follow agent Sue!! @sophieanna19 @sophieanna19 @sophieanna19 . Makeup daily.. fully obsess.. 🌸 TCF light 🌸 Blusher 🌸 Gingerbread . WHATSAPP 011 26447676 (click on bio) . 📮POSTAGE DAILY -- STOKIS OBSESS #squadsyiera #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #agentobsessklcc #agentobsessjohor #agentbrunei #agentobsessbrunei #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #trending #kendurikahwin

Share 2 0
loveobsessglowing_world. Cantikkk kannnn.... Nampak natural jer makeup
kalau korang nk makeup n

Cantikkk kannnn.... Nampak natural jer makeup kalau korang nk makeup nmpk flawles dan tahan lama gune je dd cushion obsess ade 3 code colour yg korang blh pilih... Tambah pulak dgn lipmatte obsess baru nampak lagi berseri-seri gittewww 😍😍😍 Yg pntg bibir x merekah atau kering sebab lipmatte obsess ade olive oil - ❤️DD CUSHION OBSESS CODE MEDIUM RM59 ❤️LIPMATTE OBSESS CODE LOVE YOU RM40 . 🚘COD :SEGAMAT, JOHOR . Nak order? Wasap Epa skrg ❤️ WHATSAPP 012-7906257 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #obsesscosmeticsegamat #Linsquadiamond #agentwanted . #obsesscosmeticagent #Linsquadiamond #squadsyiera #teamLin_obsess #obsesscosmetics #obsesscosmetic #obsesscosmeticagentsegamat #ddcushionobsess #loosepowderobsess #concealerobsess #blusherstickobsess #boxmakeup #squadsyierafeedback #lipmatteobsess #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #makeupartist #codsegamat #codpemanis #codselancar #codtamanyayasan #neelofa #zahirahmacwilson #lipmatteobsess

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});