(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess.syahirah. Assalam selamat pagi..Sis nak share review daripada youtuber indonesia

Assalam selamat pagi..Sis nak share review daripada youtuber indonesian pakai Cushion foundation obess cosmetics..Haa siapa nak order boleh pm sis ye.Cushion foundation ni dah viral sampai ke indonesia tau❤️❤️ 😍. #obsessmurah #obsessbest #sethantarantrending #makeuppengantin #sethantaran #obsessmurah #obsessbest #obsesscantik #makeuppengantin #obsessmakeup #instamakeup #obsesscosmetics #obsessfashion #obsesseyeshadow #obsesslipstick #obsessmascara #obsessfoundation #obsessindonesia

Share 0 0
shascosmetics.bn. Assalamu'alaikum and good morning lovelies! 😘 Sini Sha lanja sikit lo

Assalamu'alaikum and good morning lovelies! 😘 Sini Sha lanja sikit local 🇧🇳 feedback yea? Our beautiful sisters are looking lovely in obsesscosmetic products with a natural touch 😍😍😍 .. . ✅ TCF easily blends in with the face while offering full coverage. ✅ Loose powder keeps the makeup intact while also giving that glowy look. ✅ High quality soft lipmatte (can be used for the lips, as blusher and eyeshadow as well) colour matches well with Asian skin. ✅ Eyebrow Definer fills in easily, gives you natural looking eyebrows. ✅ Obsess Mascara makes eyelashes appear naturally longer and more curled, whilst also having Vitamin E to nourish your own lashes to make them healthier. Grab yours now! Whatsapp me at +6738379999/ click link in my bio to order 😘. Follow my ig for more! @shascosmetics.bn . @shascosmetics.bn . @shascosmetics.bn . #squadvenny #squadsyiera #squadhafizah #obsesswave #obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #iamfounder #bruneifm #like4like #obsesscosmeticbsb

Share 1 0

KEBENARAN!! . Treatment Cushion Foundation dari Obsess Cosmetic terbukti berkesan..Customer pun memberikan feedback yang positif . Treatment Cushion Foundation ini dapat merawat semula muka yang sensitif seperti melembutkan dan melicinkan muka,mengecutkan jerawat,melegakan kesan pedih,merah di kulit dan sebagainya . Jom dapatkan sekarang Treatment Cushion Foundation dari Obsess Cosmetic..Klik saja link di bio Emy atau dm💓 . #TeamAnNur #waniempire #squadsyiera #obsesscosmeticpahang

Share 0 0
obsess.cosmetic_setiu. BIBIR MEREKAH? KERING? TAK SMOOTH JE BILA PKAI LIPMATTE? .
.
KORANG JA

BIBIR MEREKAH? KERING? TAK SMOOTH JE BILA PKAI LIPMATTE? . . KORANG JANGAN RISAU SBB DGN ADANYA LIPTINT OBSESS MASALAH KORANG DPAT DIATASI! . . Liptint Obsess bukannya seperti liptint waterbased yang biasa kita jumpa, ianya oil-based liptint yang mampu moisturise bibir kita. Mampu merawat bibir kering dan merekah. Jadi, kalau pakai Lipmatte akan nampak smooth jee. 💋.. . . . Whatsapp 📲 0139102407 utk order 😉 . #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsbynysa #obsesscosmeticsetiu #obsesscosmetickelantan #obsesscosmeticterengganu #obsesscosmeticbachok #squadlovebeauty #squadsyiera

Share 4 0
obsess_anazakaria. Review from Indonesia youtuber
.
Wasap ana utk sebarang pertanyaan dan

Review from Indonesia youtuber . Wasap ana utk sebarang pertanyaan dan pembelian 📲012-5964172 📦Postage setiap hari 💰COD sekitar perlis 👯TRUSTED AGENT OBSESS COSMETICS #squadsyiera #teamjerungmira #teamanapetir #obsesscosmeticsutara #obsesscosmeticsperlis

Share 3 0
obsessbanting_yuyu. Korang???? Nk tahu x??? Ni lah Liptint yg merawat bibir tu, kalau kora

Korang???? Nk tahu x??? Ni lah Liptint yg merawat bibir tu, kalau korang ada masalah bibir merekah, kering, gelap takda masalah dah. Harga mampu milik tau. Jom pakat dapatkan Liptint daripada obsess cosmetics . #obsesscosmetic #obsesscosmeticmalaysia #obsessddcushion #mascara #obsessmascara #obsesscosmeticbanting #ddcushionobsess #malaysia #setmakeup #setmakeupmurah #lipstikobsess #lipmatteobsess #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteobsessmurah #lipmatteobsesscosmetics #tealive #starbucks

Share 3 2
fsyaa.beauty. MUKA BERMINYAK..MAKEUP BERCAPUK..MACAM MANA NI??
.
Takkan nak harapkan

MUKA BERMINYAK..MAKEUP BERCAPUK..MACAM MANA NI?? . Takkan nak harapkan filter camera je 😅..dah pakai makeup berjam2 muka jadi berminyak..pastu tepek pulak compact powder..terus jadi bercapuk.. . Siapa pernah alami situasi macam ni..tapi kalau korang pakai loose powder obsess, makeup tak akan bercapuk sebab texture dia yang ringan dan hasil natural glowing.. . Jom cepat2 dapatkn loose powder obsess..tahan sehingga 2-3 bulan 😍 . 🌸FREE GIFT 🌸FREE POSTAGE (purchase 2 item & above) 🌸LOYALTY CARD (REDEEM FREE ITEM) 🌸LUCKY DRAW ( GOLD 916) . 📣Whatsapp syaa to order 013-7025084 (click link on bio) . 🚘COD - MERU * KAPAR * JERAM * SETIA ALAM * PUNCAK ALAM * SHAH ALAM . 💌 POSTAGE EVERYDAY . #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #obsesswave #eyeshadowstick #anasism #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupartismalaysia #sayajualmurah #codsetiaalam #obsesscosmeticindonesia #ddcushionobsesscosmetics #eyebrowobsess #obsesscosmeticmeru #obsesscosmeticthai #ddcushion #liptint #liptintobsesscosmetics #obsesswave

Share 2 2
obsessglambox_melaka. Nak pipi nampak soft & smooth bak buah peach?
Mesti nak nampak cantik

Nak pipi nampak soft & smooth bak buah peach? Mesti nak nampak cantik kan bila pergi keje,jalan2 & duk rumah pun boleh cantik2 utk Mr husband.hehehe Blush me softly by Obsess sgt comel & mudah dibawa travel. ➡️Warna poppy peach🍑 yg menarik & tidak terlalu menonjol sesuai utk yg nak nampak natural je😘 Nak alami sendiri mcm mane bestnye blusher ni? Boleh refer detail kt bawah ni. ‼READY STOK (LIMITED)‼ COD : Klebang/bukit rambai/cheng/tanjung minyak SELFPICKUP: klebang/bukit rambai (weekdays/by appmnt) POSTAGE : Setiap Hari Whatsap: 013 6672616 Klik link di bio #squadsyiera #obsesscosmeticsmalaysia #muakl #obsesscosmeticofficial #obsesswave #obsessglammakeup #obsesslocalmakeup # makeupcomel #sayajual #makeupmurah #comel #obsessmelaka #obsessagentmelaka #bandarmelaka #klebang #bukitrambai #pipipeach #boba #cheecks #iamfounder #milkteafever #peachy🍑 #makeup

Share 3 0

Mascara chocolate paste melebat melentik rugi lar sapa yg tak grab . Hanya rm40 sahaja exc postage . Nak order boleh 📲 dm / wasap ( miera ) www.wasap.my/60176377909 . Nak miera cod sampai depan pintu rumah pon boleh 🚗 COD AREA : Sg Buloh / Jeram / Kapar / Bukit Kapar / Meru / Setia Alam / Sementa / Rantau Panjang / Klang / Bandar Bukit Raja / Shah Alam / Bukit Tinggi 📦 POSTAGE : Everyday 🌞 . Ada yang nak menjana pendapatan?? Suri rumah?? Pelajar?? Or yg bekerjaya pon mira galakkan nak cari extra income jom join obsess dgn mira . #squadsyiera #elyamor #annavangers #agentobsessklang #obsesscosmetic #obsessmakeup #obsesssgbuloh #obsessjeram #obsessbukitkapar #obsesskapar #obsessmeru #obsesssetiaalam #obsesssementa #obsessrantaupanjang #obsessklang #obsessbukitraja #obsessshahalam #obsessbukittinggi #obsesstcf #obsessloosepowder #obsessmascara #obsesstravelkit #obsessliptint #obsesslipmatte #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia

Share 3 0
obsessbyannarafee. APA RAHSIA NAMPAK GLOWING CMTO?
.
haaa gunalah loose powder obsess nie

APA RAHSIA NAMPAK GLOWING CMTO? . haaa gunalah loose powder obsess nie. Sebab loose powder nie translucent xde colour.sesuai sgt utk semua skin tone. Dari light smpi lah dark okeh.boleh tahan lebih 4bulan tw. . Rm59 sahaja & free postage! . 📲Whatssap ana 0136925785 atau clik link on my bio to order. . 🛵Cod area putrajaya, cyberjaya, dengkil, seri kembangan, kajang, bangi, shah alam,klang,meru,puncak alam, kapar . 📬Postage hari-hari tw. . NAK BUAT SIDE INCOME? 💰NAK ANA BANTU? JOM JOIN TEAM ANA. KITA CARI ILMU SAMA2. PELUANG ADA PADA DIRI SENDIRI.ANA OPEN SLOT MINI AGENT & DROPSHIP PADA YG BERMINAT. . #squadsyiera #elyamor #annavangers #obsesscosmetic #obsessmua #obsessmakeup #agentputrajaya #agentshahalam #agentklang #agentbangi #makeupmurah #makeupartist #obsesscosmeticThailand

Share 3 0

Cushion obsess ni bukan sahaja untuk "makeup" tapi mengandungi bahan2 semulajadi terbaik untuk merawat masalah kulit muka seperti jerawat dan kulit kusam . Dengan penggunaan berterusan kulit akan lebih cerah berseri 😍 . Jom order dgn Ruby skrg ❤️ For FAST RESPOND... WHATSAPP 📲 0197398253 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . Setiap pembelian ade free gift tau 🎁 . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #obsesswave #rayaedition #travelkitobsess #neelofa #zahirahmacwilson #eyebrow #treatmentcushionfoundation #cushionfoundation #iamfounder #jomcantiksama2 #agentbanting #dewiremaja

Share 4 0
obsesscosmeticsbrunei.nik. Diantara semua warna ni yang mana satu favorite sisters? Ada yang sesu

Diantara semua warna ni yang mana satu favorite sisters? Ada yang sesuai untuk daily look, party or panggilan tau!. . LAST CHANCE TO GRAB YOUR RAYA EDITION LIPMATTE 😁. . BND $18 each ✨ Grab 5 & get FREE box 🤗. . . For COD T&C, do visit our profile 😊. . #obsesscosmetics #obsessbrunei #obsessbruneiagent #obsesscosmeticbsb #obsesscosmetickb #obsesscosmetictutong #iklanbrunei #bruneimakeup #bruneidaily #bruneipromotes #zurahwarriors #squadsyiera #obsesswave #dynamicwarriors👸🏻 #iamfounderobsess

Share 4 0

Hehe inspired sangat sangat😊😊 . Dia comel,manja,punya suara serak sersk basah,husky kann gituuuw . Mudah mesra,haha kak jie masih dop terbayang bayang lagi neh,mimpi dok dalam dewan ramai ramaii lagi,tergiang giang suara boss yang lunak tu😙 . Nak join team obsess bleh kontek kak jie taw😊👇 . 👉 FAST RESPONS WHATSAPP : +60139656533 INSTAGRAM: @razilawanis #squadsyiera #waniempire #iamfounder #wanisbeautypalace #agentobsesscosmetics #cadetSparta #agentwanted #agentkualakrai #agentkelantan #duitsaku #agentmachang #agenttanahmerah #agentdabong #extraincome #obsesswave #ObsessCosmeticKelantan #Obsesscosmetickualakrai #agentobsesskualakrai #ObsessCosmeticmachang #codkualakrai #codtanahmerah #codmachang #hudabeauty #muakelantan #makeupartist #faralipbutter #muamalaysia #cushionobsess #mekapkualakrai #dropshipwanted

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
prettylovelies.co. Lipmatte bandung ni boleh buat blusher jugak tau 😍 Bukan jimat je lip

Lipmatte bandung ni boleh buat blusher jugak tau 😍 Bukan jimat je lipmatte obsess banyak tau boleh pakai lebih 2 bulan . . Uolls boleh DM Sab terus atau whatsapp ke +60192788472 📱 📮Postage available seluruh Malaysia 🚗COD Area: 🚘Subang 🚘Damansara 🚘Shah Alam 🚘Wangsa Maju 🚘Ampang Dan Sekitar Kawasan Diatas ⬆️ Bukan dalam area uolls? Jangan risau klik #SabrinaSecretSquad ada ramai angel Sab berhampiran anda 😉 . . #squadsyiera #SabrinaSecretSquad #stockistshahalam #agentobsessshahalam #agentobsessdamansara #agentobsesskl . . #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #uitm #unisel #obsesswave #lipstickmatte #selfie #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupartist #viral #sayapakaisayajual #iamfounder #Iamfounderobsess

Share 7 0
nikmat.obsesscosmeticsquad. Hi guys!

I call this look as soft and fresh look. 
I do love makeup,

Hi guys! I call this look as soft and fresh look. I do love makeup, it is one thing that makes me happier to live everyday. Hehe. I mean, sometimes we wake up feeling drained and tired already just by the thought of working or going to school - to do the boring routine. And to refresh my mind and body, i started with painting my face - clear all those baggy eyes, dark and gloomy vibe off from myself. Not that makeup is a mask to hide who i am, but rather makeup is just another hobby that makes me happy. And some girls isn't as brave or have enough courage to wear makeup. Its fine! Makeup is fun, you can just wear them for fun in your room. Take bunch of selfies and keep it to yourself. MAKEUP IS FUN! Just do what you love! Don't worry ✨ it is not the end of the world, and you can do anything. #obsesscosmetics #obsesscosmeticbrunei #obsesswave #squadsyiera #squadhafizah #iamfounder #SNTeam

Share 2 0
fauvemakeup_bn. Jom dapatkan Travel Kit from Obsess Cosmetic 💞
.
Last production samp

Jom dapatkan Travel Kit from Obsess Cosmetic 💞 . Last production sampai this month saja sis 😕 after this nada lagi 😫 . Apa saja dalamnya tu dalam travel kit atu? - TCF - Loose powder - 2 lipmatte colornya nude brown and red chili (boleh jadikan blusher dan eyeshadow) 😍 . Only $40 u can get these 4 items 😍 . DM or text me up at 8342055 or click link in bio. 😊 #areyoureadytobebeautifullyobsessed #zurahwarrior #squadsyiera #obsessbsb #obsessagent #iamfounder #iklanbrunei #bruneidaily

Share 2 0
beautyobsessbn. Treatment Cushioned Foundation 💗
Maukan coverage yg bagus?? Jenis tah

Treatment Cushioned Foundation 💗 Maukan coverage yg bagus?? Jenis tahan lama? Oil control lagi?? Buat muka nampak flaaaawless gitu? Pakai lah TCF Obsess Cosmetic! 😍 apa yg u cari, semua ada dgn TCF Obsess kami 😘💕 • Belum try belum tau~ dh bnyk wanita² Brunei bg positive feedback dgn TCF Obsess ni ❤❤ jom dapatkan for urself 😘 DM/WA +6738232408 if interested 💋 Follow @beautyobsessbn 💋 #iamfounder #squadhafizah #squadnajihah #squadsyiera #obsesscosmeticbrunei #obsesswave #obsesscosmetics #obsesscosmeticofficial #brunei #passion #love #makeup #makeupartist #makeuptutorial #travelkit #artist #beauty #obsess #beautytips #muabrunei #bruneimua #foundation #lipmatte #liptint #loosepowder #travelkit #mascara #eyebrowdefiner #makeupremover

Share 7 0
obsesspretty_byniza. MASCARA Obsess Volumized .
.

Uolss yg suke bulu mate extra volume waj

MASCARA Obsess Volumized . . Uolss yg suke bulu mate extra volume wajib try mascara obsess ni... Easy removed sbb Ini mascara fiber dear... 😍😍 . . WHATSAPP 013-2045931 KLIK LINK DI BIO ⬆️ . . 📮POSTAGE EVERYDAY . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #obsesswave #sayagunasayasharesayajual #squadnizarich #agentobsesssegamat #obsesswave #iamfounder

Share 1 0