#syantik

Posts Share

sedih_huwaa. .... #tiktokmalaysia#musiclymalaysia#vivavideo#
#vivavideo#musiclymala

.... #vivavideo# #sedihhuwaa#

Share 1851 25
sedih_huwaa. .... #tiktokmalaysia#musiclymalaysia#vivavideo#
#vivavideo#musiclymala

.... #vivavideo# #sedihhuwaa#

Share 715 18
sedih_huwaa. .... #tiktokmalaysia#musiclymalaysia#vivavideo#
#vivavideo#musiclymala

.... #vivavideo# #sedihhuwaa#

Share 975 14
macomblangsyariah. JODOHKU CERMINAN DIRIKU
.
👰 tag teman yang ingin nikah
.
.
👰 bantu k

JODOHKU CERMINAN DIRIKU . 👰 tag teman yang ingin nikah . . 👰 bantu kami agar cepat mencapai 10k follower agar kami dapat segera menyalurkan proposal taaruf pada kalian . . 👰 follow kalian adalah nyawa kami . . 👰 love anda adalah semangat kami . . 👰 bersabar bagi mereka yang dm namun belum di balas. . #macomblangsyariah #cantik #anggun #carijodoh #wanita #syantik #pasanganhidup #mencarijodoh #calonmantuidaman #siapnikah #lamaradekbang #jelita #taaruf #istri #suami #tersayang #khitbah #nikah #kua #menikahmuda #jomblo #surga #pelangiislam #ijabkabul #suamisholeh #jodohidaman #taarufnikah #suamiidaman #repost @baperfisabilillah

Share 436 7
sedih_huwaa. .... #tiktokmalaysia#musiclymalaysia#vivavideo#
#vivavideo#musiclymala

.... #vivavideo# #sedihhuwaa#

Share 644 3
sedih_huwaa. .... #tiktokmalaysia#musiclymalaysia#vivavideo#
#vivavideo#musiclymala

.... #vivavideo# #sedihhuwaa#

Share 773 13
sedih_huwaa. .... #tiktokmalaysia#musiclymalaysia#vivavideo#
#vivavideo#musiclymala

.... #vivavideo# #sedihhuwaa#

Share 428 2
ayyu_razali. Memuji ciptaan Allah dapat pahala.
.
.
Jadi, pepatah arab menyebut
.
.

Memuji ciptaan Allah dapat pahala. . . Jadi, pepatah arab menyebut . . "Kamu cantik di situasi berbeza" #cantik #onketakon #syantik #gaya #hijab #niqab 😍

Share 3 0
thejunni.pink. PROMO PROMO 
#SALEGILERTHEJUNNI

HRGA asal 1kotak rm55😱😱😱
Klau bli

PROMO PROMO #SALEGILERTHEJUNNI HRGA asal 1kotak rm55😱😱😱 Klau bli 2 kotak dapat free 🎁+free postage🚚 🔥🔥🔥 Dm/wasap sekarang 0194104964 0194104964 0194104964 #putihkorea #suplement #syantik #thejunniteam #murahgila #dropship #sah #thejunni

Share 4 0
riandariez. Mbasist yang kece badai,  semakin #kece dan #syantik kalo pake sepatu

Mbasist yang kece badai, semakin #kece dan #syantik kalo pake sepatu #filadisruptor ini. Yuk kepoin aja langsung seller nya ada banyak koleksi sepatu lain juga loh. @wnr_collection , kalo ragu bisa kepoin testi nya juga loh @wnr_collections_testimoni Yukk ahhh mbaa jangan lupa kepoin yah #filaindonesia #filashoes #filaoriginal #filadisruptor2 #sepatukekinian #sepatukerenmurah #sepatucewek #girlstyle #ladyshoeshop #olshopsepatu #olshopmurah #olshoptrusted #sepatuootd #cewebanget #sepatucewemurah

Share 3 1
wahyugrosirsolo. Bismillah 🙏 
Keterangan detail di picture 🤗

Harga @235
~~~~~~~~~~~~

Bismillah 🙏 Keterangan detail di picture 🤗 Harga @235 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ INFORMASI PEMESANAN BARANG : CS WA 📞 082225595863 ~~~~~~~~~~~~ Barang kita realpict asli produsen 💯% Original FORMAT PEMESANAN : NAMA : NO HP : ALAMAT : ORDERAN (SIZE &WARNA) : #olshopmurah #olshopbandung #olshopsurabaya #olshopsumatera #olshopjakarta #olshoppapua #olshopsulawesi #olshopbanjarmasin #olshopbalikpapan #olshopmalang #olshopbajucewek #olshopbekasi #olshopdenpasar #jeansmurah #hijabers #syantik #hijabfashion #hijabstore #hijabsyari #olshopbajumurah #hijabtutorial #olshopkalimantantimur #olshopjombang #olshopindonesia

Share 7 2
jedz_girlzz. 👝[ READY STOCK ] 
GLORY SHORT PURSE
.
🌷MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER

👝[ READY STOCK ] GLORY SHORT PURSE . 🌷MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 12CM x 10CM x 2CM . 🌷VARIATIONS : RECTANGLE LOCK, LOVE LOCK, TURN LOCK . 💸RM24 . #lovelock #purse #glitter #prettypurse #pursemurah #rainbow #rainbowpurse #unicorn #turnlock #rectanglelock #lovepurse #love #syantik

Share 1 0
wahyugrosirsolo. Bismillah 🙏 
Keterangan detail di picture 🤗

Harga @170
~~~~~~~~~~~~

Bismillah 🙏 Keterangan detail di picture 🤗 Harga @170 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ INFORMASI PEMESANAN BARANG : CS WA 📞 082225595863 ~~~~~~~~~~~~ Barang kita realpict asli produsen 💯% Original FORMAT PEMESANAN : NAMA : NO HP : ALAMAT : ORDERAN (SIZE &WARNA) : #olshopmurah #olshopbandung #olshopsurabaya #olshopsumatera #olshopjakarta #olshoppapua #olshopsulawesi #olshopbanjarmasin #olshopbalikpapan #olshopmalang #olshopbajucewek #olshopbekasi #olshopdenpasar #jeansmurah #hijabers #syantik #hijabfashion #hijabstore #hijabsyari #olshopbajumurah #hijabtutorial #olshopkalimantantimur #olshopjombang #olshopindonesia

Share 5 2
wahyugrosirsolo. Bismillah 🙏 
Keterangan detail di picture 🤗

Harga @125
~~~~~~~~~~~~

Bismillah 🙏 Keterangan detail di picture 🤗 Harga @125 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ INFORMASI PEMESANAN BARANG : CS WA 📞 082225595863 ~~~~~~~~~~~~ Barang kita realpict asli produsen 💯% Original FORMAT PEMESANAN : NAMA : NO HP : ALAMAT : ORDERAN (SIZE &WARNA) : #olshopmurah #olshopbandung #olshopsurabaya #olshopsumatera #olshopjakarta #olshoppapua #olshopsulawesi #olshopbanjarmasin #olshopbalikpapan #olshopmalang #olshopbajucewek #olshopbekasi #olshopdenpasar #jeansmurah #hijabers #syantik #hijabfashion #hijabstore #hijabsyari #olshopbajumurah #hijabtutorial #olshopkalimantantimur #olshopjombang #olshopindonesia

Share 7 0
syeerajo_shop. 💕JUBAH PRINCESS 2.0 💕

Jubah yang membuatkan si pemakai kelihatan le

💕JUBAH PRINCESS 2.0 💕 Jubah yang membuatkan si pemakai kelihatan lebih Menawan, Anggun dan Klasik gituu😍😘 JUBAH PRINCESS 2.0 Kini dengan 5 corak songket bunga tabur 💕dibuat dari material super selesa, Como crepe printed. Ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai. 💕 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai. 💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan 💕Mempunyai 5 WARNA menarik dan cantik 💕 Saiz S - XXL 💕 Poket sorok disebelah kanan baju Stock sgt limited, 🙈 . . harga rm115 free postage * Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.. #jubahprincess #blousmurah #clerance #syantik #bajurayamurah #promosibajukurung #sale #offer #jubahmurah #peplummurah #bajukurungmurah #freesize #bajumurah #dressmurah #viral #ootd #instafemes #instafamous #share4like #unikl #share4share #salemerdeka #palazomurah #dressmurah

Share 1 0
ersya_kanzia. 1 hari😘😍..
.
.
.
.
.
#MyPrincess
#BabyGemes 
#Luthu
#Syantik
#Loveyo

1 hari😘😍.. . . . . . #MyPrincess #BabyGemes #Luthu #Syantik #Loveyou

Share 2 0
cantikk_gebu. CONSUME PINKISH UP UOLLS... . .
.
Simple je kan dengan PU korang hanya

CONSUME PINKISH UP UOLLS... . . . Simple je kan dengan PU korang hanya kemam je..bKesan seawal 7 hari sahaja... Nak cepat pantas bkesan macam mana??korang kena mestilah amalkan minum air kosong selalu tau..2-3L sehari lagi banyak mnum lagi bagus uollss..😁 KELEBIHAN PINKISH UP! . 🌸 10x ganda cerah daripada kulit asal 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Mengecilkan liang pori pori 🌸 Mengecutkan JERAWAT 🌸 Menghilangkan kulit berminyak . . Mehh grab sekarang pinkish up sebelum terlambat..dah cuba Btul2 jatuh hati uollss💞 menyesal tak cuba dari dulu..😘 sekarang cantik flawless..😍 . . Jom grab sekarang, cepat cepat tau! Berminat WhatsApp sis ⬇⬇ http://www.wasap.my/60194942981 . . #Pinkishup #Hbeauty #Collagenwhitening #Viral #Serbukkemam #Comel #Kosmetikmurah #Kulitputihgebu #Agentwanted #Dropshipwanted #Putihkorea #Produkviral #Awekcendol #Collagenplusvitamin #agentwanted #dropshipwanted #cikbawang #syantik #comel #cute

Share 5 1
hayatikasmani. We met each other many years back, she was among our first few custome

We met each other many years back, she was among our first few customers yg suka sgt2 our Velvet Abaya Collections. She came to the boutique today, and kebetulan i pun walked in. Memang dah jodoh nak berjumpa. She grabbed our“Signature” Abaya. Our most sought after designs. Terima kasih @datin_diva, u’re awesome babe. #customerturnedgoodfren #shehasgoodtaste #datanglagi #syantik

Share 9 1

Padahal mah kuma saha we nya de 😅 NafaikaNurhusna . . . . . #hiburan#

Share 17 2
cantikk_gebu. CONSUME PINKISH UP UOLLS... . .
.
Simple je kan dengan PU korang hanya

CONSUME PINKISH UP UOLLS... . . . Simple je kan dengan PU korang hanya kemam je..bKesan seawal 7 hari sahaja... Nak cepat pantas bkesan macam mana??korang kena mestilah amalkan minum air kosong selalu tau..2-3L sehari lagi banyak mnum lagi bagus uollss..😁 KELEBIHAN PINKISH UP! . 🌸 10x ganda cerah daripada kulit asal 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Mengecilkan liang pori pori 🌸 Mengecutkan JERAWAT 🌸 Menghilangkan kulit berminyak . . Mehh grab sekarang pinkish up sebelum terlambat..dah cuba Btul2 jatuh hati uollss💞 menyesal tak cuba dari dulu..😘 sekarang cantik flawless..😍 . . Jom grab sekarang, cepat cepat tau! Berminat WhatsApp sis ⬇⬇ http://www.wasap.my/60194942981 . . #Pinkishup #Hbeauty #Collagenwhitening #Viral #Serbukkemam #Comel #Kosmetikmurah #Kulitputihgebu #Agentwanted #Dropshipwanted #Putihkorea #Produkviral #Awekcendol #Collagenplusvitamin #agentwanted #dropshipwanted #cikbawang #syantik #comel #cute

Share 4 2