#takbercapuk

8,220 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pernah dengar lipstik bole dijadikan blusher dan eyeshadow?? 😱 . . Dengan lipstik dyxy..3 in 1 taw...bole dijadikan lipstik,blusher dan eyeshadow...so jiimatt.. . Bc cream dyxy jgk tak perlu conceler dan bedak..kt muka rasa ringan,tak bercapuk,glowing gitew.. . Whatsapp lelaju ke +60182264345 #biela_dyxy #teamfaizahdyxy #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #trustedseller #teamdyxy #dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dropshipwanted #agentwanted #dyxy #dyxysarawak #dyxysabah #dyxybrunei

Share 5 2
vcomeyhq_. FOUNDATION VIRAL❗❗❗ VCOMEY FOUNDATION YG KALIS AIR ni serius best gler

FOUNDATION VIRAL❗❗❗ VCOMEY FOUNDATION YG KALIS AIR ni serius best gler wei . dah laa murah tapi berkualiti n puas hati pakai👍itu sbnrnya yg kita cari 😍 jgn mahal tp xde kualiti n bazir duit je pakai. tul tak ? rugi sesangat tak cubaa tau . 💋FULL COVERAGE 💋ADA SPF 50 💋TIDAK BERCAMPUK 💋TIDAK MELEKIT 💋SESUAI SEMUA JENIS KULIT 💋MAKIN LAMA MAKIN GLOWING 💋TEKSTUR RINGAN 💋MESRA WUDUK 💋VITC&E WASAP LELAJU JIKA BERMINAT👇 www.wasap.my/601126054032/VCOMEYFD #codkotabharu #foundation #rasaringan #cantiksambilmerawat #vitaminc&e #spf50 #fullcoverage #takbercapuk #serum #melembapkankulit #mengecutkanjerawat #jeragat #pori2terbuka #merawatkulityangtaksekata #glowingkanwajah #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #neelofa #noradanish #awekmelayu

Share 180 20
biela_dyxy. Pernah dengar lipstik bole dijadikan blusher dan eyeshadow?? 🤔
.
.
De

Pernah dengar lipstik bole dijadikan blusher dan eyeshadow?? 🤔 . . Dengan lipstik dyxy..3 in 1 taw...bole dijadikan lipstik,blusher dan eyeshadow...so jiimatt.. . Bc cream dyxy jgk tak perlu conceler dan bedak..kt muka rasa ringan,tak bercapuk,glowing gitew.. . Whatsapp lelaju ke +60182264345 #biela_dyxy #teamfaizahdyxy #bccream #bccreammalaysia #foundation #cikgupraktikal #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #trustedseller #dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #codshahalam #codsetiaalam #dyxy #dyxysarawak #dyxysabah #codklang

Share 11 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dyxy_nsabella. 🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PA

🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫 . Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai .. TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ... Siyess X mahal ... . ✔Harga Ekonomi ✔Jimat pemakaian , ✔beli sekali boleh pakai sehingga 4-5 bulan (minimum) ✔Berkualiti Tinggi setaraf dengan produk antarabangsa ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv. ✔ Ada kandungn ARBUTIN (mencerahkan kulit) ✔ Ada oil control untuk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk DYXY Cosmetics. . . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ . Whatsapp sekarang yatt nk bagi harga Pm sis 0187833997 #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #brushgemokmel #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #mynashfamily# Usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy

Share 10 5
mamadil_setiawangsa. Pembelian RM *** akan dapat FREE semua ni. Siapa nak? 😘
.
Stok TERHAD

Pembelian RM *** akan dapat FREE semua ni. Siapa nak? 😘 . Stok TERHAD tau. Dapatkan SEGERA ❤️ . Whatsapp Kakyong : 0134447389 . U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback😘 . Fast COD KL, Selangor. ❤ Postage seluruh Malaysia 😘 . www.facebook.com/farhainazmi Ig : @mamadil_setiawangsa . #alienaventure #mamadilsetiawangsa #freegift #compactpowder #takbercapuk #bestgiler #comeylotey #sweetsangat

Share 256 0
derinbeauty. 1 SATUNYA FOUNDATION YANG MENCANTIK DAN MERAWAT.  DERIN OKIN FOUNDATIO

1 SATUNYA FOUNDATION YANG MENCANTIK DAN MERAWAT. DERIN OKIN FOUNDATION Didatangkan dengan tekstur liquid, akan memudahkan untuk diratakan. Kesannya🔥🔥🔥 -Full coverage -Mudah meresap dan diratakan -Memberi effect glowing -Menuntup semua cela dngn kemas -Tidak bercapuk -Tidak mudah cair -Mempunyai spf 50, untk melindungi kulit. Wow semua kesan ni adalah pekara yg sis nak kan 😍 Untuk foundation pilihan sis? Tapi ada lagi, sebab foundation ni jugak mampu merawat! Kesan🔥🔥🔥 -Mencerahkan kulit -Mengecutkan jerawat -Memudarkan jeragat -Memberi kulit viteminc -Anti aging Sebab dlam foundation ni terkandung "BEE VENOM" "ARGAN OIL" serta tinggi dngn kandungan vtminc dan e😍😍😍. Korang beli 1jee foundation tp mampu kasi kulit korang sihat sekali. Mengarut jee orang ckap kalau makeup cepat tua! Kalau dengan derin ORKID FOUNDATION. MAKIN MUDA ADALAH😘 JOM DM KAMI SEKARANG! #fullcoverage #weddingmakeup #dineermakeup #mua #muamalaysia #awetmuda #kulitcantik #takbercapuk #foundationantijeragat #derinorkidfoundation

Share 18 6
sobellabysaira. [FLAWLESS & TAK PERLU MAKEUP TEBAL]
.
.
Ok sangat2 pakai DYXY UOLSS! T

[FLAWLESS & TAK PERLU MAKEUP TEBAL] . . Ok sangat2 pakai DYXY UOLSS! Tak perlu makeup tebal tapi still nampak flawless. Dap dap terus cantik hokeyy😍 Best ke bestt?! . . Jom melawa sakan dengan #dyxycosmetics 🤗 . . Whatsapp laju2 📲0199187252 📲0199187252 📲0199187252 #teambyna #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush

Share 207 0
ki.dyxy. DYXY brush is fluffy yet it is easy to blend the Bc Cream ! 🥰😉🤳
.
D

DYXY brush is fluffy yet it is easy to blend the Bc Cream ! 🥰😉🤳 . DYXY BRUSH . ❤️ SYNTHETIC BRISTLE: Menggunakan bulu buatan bukan bulu haiwan atau manusia. Menjimatkan bc cream kerana bulu sintetik lebih mencengkam dan senang rata kena sangat halus (bristle) . ❤️ HANDY Bentuk brush DYXY sangat mudah dipegang. Muat dengan saiz tangan. . ❤️ EASY TO WASH Boleh dibasuh dan tak mudah rosak. . #usahawandyxy #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #teamnaras #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyrawang

Share 7 0
ki.dyxy. Want to look good? Easy peasy with DYXY Cosmetics:

These are the easy

Want to look good? Easy peasy with DYXY Cosmetics: These are the easy steps for you to follow: 1. Firstly, spray your face with DYXY Green Tea Facemist 2. And dab DYXY BC Cream onto your face with DYXY Brush. 4. Use the same brush to blend it well. 5. Now ready to put DYXY Lipstick on your lips. 6. Pop your eyes even more with DYXY Mascara, it's the best Mascara in town. You're now ready to rock your world. 7. BUT, before you get your beauty sleep don't forget to remove your make up with DYXY Cleansing Wipes. It's super simple with DYXY Cosmetics ! 😍😘 . #usahawandyxy #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #teamNaras #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyrawang

Share 4 0
sayyidaticosmetic.hq. Woww cantik gila mua serawak kita mekaup gebu gebas kulit dia 😍

Nak

Woww cantik gila mua serawak kita mekaup gebu gebas kulit dia 😍 Nak gebu gebas sprti mua kita ? Dapatkan #SAYYIDATICOSMETIC Skrg dengan eyka skrg 💋 📞013-5917566 eyka #SAYYIDATICOSMETIC #LOOSEPOWDER #tahanlebih12jam #takbercapuk #takmelekit #takberminyak

Share 6 1
wawacosmetic_melaka. Apakah kebaikan WAWA LIPMATTE ?
🌹Tak mudah melekat pada cawan bila ma

Apakah kebaikan WAWA LIPMATTE ? 🌹Tak mudah melekat pada cawan bila makan🌹Tidak mempunyai paraben pada bahan lipmatte 🌹Tidak menghitamkan bibir 🌹Ada vitamin E dan shea butter utk memberi khasiat pada bibir 🌹Bau yg sedap dan sgt selesa bila pakai . Apa beza #wawalipmatte dgn #crushlipmatte? Sama je sayang semuaa, cuma beza packaging je dgn CRUSHLIPMATTE 😘 . And one more thing crush lipmatte ada 10 colour, wawa lipmatte ada 12 colour😍 . So lets grab this promotion💋 . #wawacosmeticmelaka #bestlipmatte #foundationwawazainal #mascarawawazainal #serumwawaviral #setcombowawa #ndlegacy #melembabkanbibir #rawatbibir #kulit lembut #muamalaysia #muamelaka #tahanlama #takkeringkanbibir #takberminyak #takbercapuk

Share 7 0
afiqah.sobellabeauty. Ni semua aweks Korea. Nk pipi merah mcm awek Korea dap² jer Wonder Blu

Ni semua aweks Korea. Nk pipi merah mcm awek Korea dap² jer Wonder Blush ni kt pp confirm jd awek Korea trus 😁😁😁 #sobella #wonderblush #ringan #mudahapply #glowing #takbercapuk #senangblend #warnacantik #trustedseller #kotabharu #kubangkerian #pasirtumboh #bukitmarak #peringat #melor #ketereh #koklanas

Share 3 0
fithriah_maryk. Selepas solat zohor dan asar, kalau tak ada appointment saya suka paka

Selepas solat zohor dan asar, kalau tak ada appointment saya suka pakai Cc Cream ni jer. Ringkas tapi cantik hasilnya 😍👍 . Mudah nak apply. Tahan lama 😘 . Paling best, ia ada perlindungan sinar UV. Spf 15 💪 . Ibu2 yang suka penampilan simple, boleh cuba ya 😘 . #cccreammarykay #cccream #foundationbest #takbercapuk #foundationspf #marykaynegerisembilan

Share 5 0

Suri Rumah & Student pun boleh tambah income. Modal kecik. Foundation hari-hari uols nak guna. Sambil cantik, Sambil berDUIT. Kerlass gitew😍 . Berminat boleh WhatsApp 📲0127617780 . . #tudungbawal #nyx #perutkempis #neelofa #kulitlicin #whiteheadhilang #porikecil #jerawatkecut #pecahlemak #parutpudar #fattzura #khiriah17 #sobella #takbercapuk #sabun #petua #organik #pelamin #myrazainal #mekapraya #alasbedak #minimermatteedition #foundation #percuma #minyak #makandam #astro #sarawak #mesrawudhuk #sabah

Share 7 1
noridanasrul. Gabungkan 2 item ni untuk makeup harian👍🏻. Kgf Foundation by KC ni l

Gabungkan 2 item ni untuk makeup harian👍🏻. Kgf Foundation by KC ni lebih kepada natural sbb foundation ni jenis liquit dan bukanya nya matte. Lebih kepada untuk kelihatan glowing. Compact powder True Face ni pula lebih padat sgt sesuai untuk gabungkan dgn Kgf Foundation yg jenis liquiy supaya tak kelihatan terlampau dan tebal. Hidup lebih sempurna dgn produk rangkain Karisma Cosmetic💋 Ida rahim stokis karismacosmetic http://www.wasap.my/60134889830 #bedak #foundation #cantikmenawan #karismacosmetic #love #life #style #takbercapuk

Share 8 0
secret.azza. CHEQ GEBU FOUNDATION

RM30.00❗ RM30.00❗RM30.00❗

Berminat tekan link w

CHEQ GEBU FOUNDATION RM30.00❗ RM30.00❗RM30.00❗ Berminat tekan link whatsapp ni k 👉🏼 http://www.wasap.my/60163641512 #cheqgebufoundation #adbeauty #tidakberminyak #tahanlama #sangatringan #fullcoverage #melindungikulitdarisinaranUV #adSPF60 #takbercapuk #makinglowing #merawat

Share 7 0
sobella.annabeauty. Sobella wonder blush -Pink Guava Rm35.00
Warna pink-pink soft, sesuai

Sobella wonder blush -Pink Guava Rm35.00 Warna pink-pink soft, sesuai untuk ke semua majlis! Ala-ala awek korea gitu💋dap dap dengan jari boleh dengan beauty blender pun boleh❤️ #spongeblusher #liquidblush #takbercapuk #takmelekit #pipiglowing #comelpipimerah #pipipink #sipipimerah #pemerahpipi #blushermurahmalaysia #blushersobella #senangpakai #pipi #pink #sobellashahalm #sobellaklang #codshahalam

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
afiqah.sobellabeauty. Ni semua awek's Korea 😊
Korang blh pilih nk yg mna 1 
Dap² kt pp teru

Ni semua awek's Korea 😊 Korang blh pilih nk yg mna 1 Dap² kt pp terus jd awek Korea 😍 #sobella #wonderblush #ringan #mudahapply #glowing #takbercapuk #senangblend #warnacantik #trustedseller #kotabharu #kubangkerian #pasirtumboh #bukitmarak #peringat #melor #ketereh #koklanas

Share 6 0
afiqah.sobellabeauty. Rm28 jurrr ⬆⬆⬆ Banyak manfaat CUBREMI MATTE FD ni. 
Sesuai utk semua j

Rm28 jurrr ⬆⬆⬆ Banyak manfaat CUBREMI MATTE FD ni. Sesuai utk semua jenis kulit 😉 #cubremi #matte #fd #liquid #glowing #spf50 #antirekahan #takbercapuk #takberminyak #ringan #cantik #gebu #menawan

Share 6 0

59.59.59.59.59 . Tak sangka bley dapat diskoun kaw kaw hampir separuh rega! . Collagen Serum dengan rega 59 ringgit? Fuhhh . Stress dok pikir nak Combo Set mana satu ni? . 🤔Anti Aging Lavender Essential Skincare Set? 🤔Calendula & Honey Skincare Set for Super Sensitive or Dry Skin? 🤔Rich with Essential Oils, Honey & Olive Balm Set? . Purchase mana mana Combo Set, U ols berhak beli add on Items ngan rega terlajak murohhh! . Contohnya, ni haa Collagen Serum favourite wanita seantaro alam yang turut mencintai alam semulajadi dan guna produk selamat untuk kulit dan organ dalaman dey ols sahaja. . Jom pilih produk natural, selamat dan bebas bahan kimia dan pengawet sintetik. Badan nak pakai lama kan? Kenapa perlu pikir lama lama? . Buzz Zee sekarang untuk mendapatkan rega tawaran hebat dan penjimatan berganda! 📲http://dreamskin.wasap.my/ 📲 http://chatwasap.com/NakPromoMJ . #bbcushionterbaik #takbercapuk #maryjardin #merawatwajah #bbcushionspf30 #skuadpenggunabijak #maryjardinmiri #sabah #sarawak #maryjardintenom #calendula #psoriasis #Jerawat #Jeragat #Parut #Kulitkusam #Produknatural #sunburn #Whitehead #blackhead #Oilyskin #Dryskin #Sensitiveskin #eczema #lipmatte #vegan #natural #safecosmetics

Share 21 1

Yang dok usha Mary Jardin tapi tak terbeli lagi . Meh sis nak goda u ols. Rugi tau kalau tak rasa sendiri. . Betapa berterima kasih nya kulit kita kalau kita manjakan dengan produk yang selamat, diperbuat daripada bahan natural, takde bahan pengawet sintetik setitik pun uolss. . Bulan Februari, bulan kita berkasih sayang dengan u ols. Belian sebarang set skincare MJ, . U ols terus dapat add on barangan premium MJ dengan rega terlajak Murohh! . Tak abes setakat tu, kalu U ols dok Semenanjung, postage free dengan belian rm250 ke atas😍 . Yang dok Sabah Sarawak pun toksah sedey sedey. U ols dapat FREE POSTAGE kalu belian 300++. . Oh ya! Tak dan nak habaq mai, flat rate untuk postage da sah since Februari ni tau. . Maksud kata, Semenanjung cuma bayaq rm10 untuk apa apa pembelian tak kesah berapa berat barang u ols. Sabah/Sarawak plak dapat flat rate rm15! . Syok ka syok sangat? Ajummm la kita kumpul oder sedara mara sahabat handai. Boleh dapat free postage terus👍 . Buzz Zee sekarang untuk mendapatkan rega tawaran hebat dan penjimatan berganda! 📲http://dreamskin.wasap.my/ 📲 http://chatwasap.com/NakPromoMJ . #bbcushionterbaik #takbercapuk #maryjardin #merawatwajah #bbcushionspf30 #skuadpenggunabijak #maryjardinmiri #sabah #sarawak #maryjardintenom #calendula #psoriasis #Jerawat #Jeragat #Parut #Kulitkusam #Produknatural #sunburn #Whitehead #blackhead #Oilyskin #Dryskin #Sensitiveskin #eczema #lipmatte #vegan #natural #safecosmetics

Share 15 0

Biar betul? Serum eksklusif MJ dengan rega Ringgit Msia 59 je?? Bukan sebelum ni 109 ke? . Jangan tak tau, ramai yang dah guna serum ni mengadu kulit dey ols da start berubah jadi😭 . ✔️Lebih anjal ✔️Garis kedutan berkurang ✔️Kesan sunburn cepat pudar ✔️Tona kulit jadi sekata balik especially dey ols yang ada garis tudung di pipi tu ✔️Lebih cerah ✔️Kurang penampakan pori pori ✔️Kurang nak muncul jerawat pasir di dahi ke pipi ke dagu ✔️Kurang penampakan parut bekas jerawat batu, chicken pox atau chicken soup ehhh . Yang penting, dey ols ni bukan Agent MJ melainkan real customers semata-mata. Aduan dey ols kami terima dengan hati bunga bunga cinta gitu. . Buzz Zee sekarang untuk mendapatkan rega tawaran hebat dan penjimatan berganda! 📲http://dreamskin.wasap.my/ 📲 http://chatwasap.com/NakPromoMJ . #bbcushionterbaik #takbercapuk #maryjardin #merawatwajah #bbcushionspf30 #skuadpenggunabijak #maryjardinmiri #sabah #sarawak #maryjardintenom #calendula #psoriasis #Jerawat #Jeragat #Parut #Kulitkusam #Produknatural #sunburn #Whitehead #blackhead #Oilyskin #Dryskin #Sensitiveskin #eczema #lipmatte #vegan #natural #safecosmetics

Share 11 0
zainaz_77. Siapa disini nak saya bantu menutup cela dan parut hanya dengan bedak

Siapa disini nak saya bantu menutup cela dan parut hanya dengan bedak 2 way? KOMEN SAYA #parut #menutupcelawajah #takbercapuk #rawatwajah #bedakmakeover #zakiah_aghani #instafamous #instafameshots #instafamousmalaysia

Share 8 0
fyza_lieza. Foundation 1 Malaysia, tak mengenal bangsa or warna kulit..that’s why

Foundation 1 Malaysia, tak mengenal bangsa or warna kulit..that’s why Cubre Mi “Suitable For All Skin Type” 💋 #cubremi #fd #matte #takberminyak #takbercapuk #mudahblend #tutupcela #best #miniagenrm101sahaja

Share 4 0

Natural look je kan? . Tu dia model-model bb cushion Mary Jardin😘 . Anda boleh pilih code yang mana sesuai dengan warna kulit anda . #bbcushion #mediumcoverage #naturallook #naturalbeauty #simplemakeup #takberminyak #takbercapuk #spf30 #ringan #waterbased #waterproof #vitamine #arganoil #kosmetikmurah #bbcushionmurah #mjbelle #maryjardinkelantan

Share 12 1

Bb Cushion Mary Jardin . 🍭texture ringan 🍭macam tak pakai apa-apa 🍭sangat sesuai dengan kulit hypersensitif . Sebelum ni pernah pakai bb cushion brand lain tapi rasa pori tertutup, texture heavy & kulit gatal . In Shaa Allah bb cushion ni sesuai untuk semua. Yang penting tiada bahan kimia & natural cosmetic😘 . #bbcushion #mediumcoverage #naturallook #naturalbeauty #simplemakeup #takberminyak #takbercapuk #spf30 #ringan #waterbased #waterproof #vitamine #arganoil #kosmetikmurah #bbcushionmurah #mjbelle #maryjardinkelantan

Share 6 2

BB Cushion ni ringan di wajah, medium coverage tapi kesan nya tip top. . Di datangkan dengan 4 code yang wow. Ia diperkaya dengan Argan Oil dan Vitamin E serta SPF 30. . Ala-ala foundation, tak bercapuk , tak berminyak atau meninggalkan kesan berkilat pada wajah. . Pakai hari-hari pun masih bertahan. Sangat sesuai untuk anda yang nak cepat tapi tetap presentable samada ke tempat kerja, date, mahupun keluar jalan-jalan . So simple & elegent gitu😂 . #bbcushion #mediumcoverage #naturallook #naturalbeauty #simplemakeup #takberminyak #takbercapuk #spf30 #ringan #waterbased #waterproof #vitamine #arganoil #kosmetikmurah #bbcushionmurah #mjbelle #maryjardinkelantan

Share 4 0
gitapuspitasari88. Habis  wudhu make up nya  msh  ttep  nempel  anti  luntur,  anti  bleb

Habis wudhu make up nya msh ttep nempel anti luntur, anti bleber maskaranya, pensil alisnya jg waterproof 😍. Recomended bgt deh pokoknya yg suka full make up anytime 😘 Mau konsultasi atau tanya Jafra #tahanlama #aviation #makeup #takbercapuk #airplane #makeupartist #tahantawa #aircraft #makeuptutorial #flawless #airport #makeupaddict #tahanlebih8jam #avgeek #makeuplover #brows #microblading #eyebrows #browsonfleek #browsonpoint #beauty #browshaping #browqueen #makeup #browgame #browgoals #semipermanentmakeup #browspecialist #perfectbrows #makeupartist

Share 27 3

Memang semudah ABC. BESTNYA Pro Coverage Foundation Mini Edition ni sebab ada build in sponge. Uolls hanya perlu putar dan boleh terus sapu kat muka tanpa perlu calit-calit kat tangan lagi. Kecil, comel, boleh terus sumbat dalam beg. 😍 #MermatteMalaysia #MermatteProCoverageFoundationMiniEdition #sayajual #bazaarpaknil #foundationterbaik #flawless #takbercapuk #tahanlama

Share 2 0

Memang semudah ABC. BESTNYA Pro Coverage Foundation Mini Edition ni sebab ada build in sponge. Uolls hanya perlu putar dan boleh terus sapu kat muka tanpa perlu calit-calit kat tangan lagi. Kecil, comel, boleh terus sumbat dalam beg. 😍 #MermatteMalaysia #MermatteProCoverageFoundationMiniEdition #sayajual #bazaarpaknil #foundationterbaik #flawless #takbercapuk #tahanlama

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});