(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Keseruan kami di pelepasan siswa-siswi @smknmaniis ,, terimakasih telah mengajak kami meliar di sekolah kalian mongs ๐Ÿ˜Š.. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Semoga tahun depan bisa ketemu lagi #westbandungska #skaindonesia #jamaicansound #ska #smkmaniis #purwakartaistimewa #powerofmongs #trumpet #saxophone #takguna #kugadaikancintaku #rocksteady

Share 49 2

Done Upload Check Kt YouTube Atau Klik Kt Bio . Follow: @solar.nice Follow: @solar.nice Follow: @solar.nice Follow: @solar.nice . #rulesofsurvival #youtube #takguna #hebat #yakinnyakamu . Target to 6k Follower

Share 27 7

Unfaedah ; #unfaedah #takguna #takperduli #takusah bacot

Share 206 12
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
solar.nice. 99/99 ๐Ÿ˜‚
GG AH๐Ÿ˜‚
#pubgmalaysia #pubgm #pubgm #playerunknownbattlegroun

99/99 ๐Ÿ˜‚ GG AH๐Ÿ˜‚ #pubgmalaysia #pubgm #pubgm #playerunknownbattlegrounds #funnymemes #moment #kurangajar #noob #takguna . . Follow: @solar.nice Follow: @solar.nice . Target to 6000 Follower

Share 16 1
syeda_anuar82. perkara yang kadang-kala kita terlepas pandang... #duitbanyak #taksiha

perkara yang kadang-kala kita terlepas pandang... #duitbanyak #taksihat #takguna #kesihatantiadakompromi #mencegahlebihbaikdarimerawat

Share 1 0
_kodan_. Tak ad luck ah๐Ÿ˜ญ
Btw suka suka๐ŸŒป
@_ff4iz_
.
.
.
.
#sedih #noluck #takg

Tak ad luck ah๐Ÿ˜ญ Btw suka suka๐ŸŒป @_ff4iz_ . . . . #sedih #noluck #takguna #mesinpenipu

Share 90 11
_.bangtanccp._. Kim taehyung ๐Ÿ’“..wajib baca!!๐Ÿ‘‡
.
.BAGI KALIAN YANG GAK SUKA SAMA CCPK

Kim taehyung ๐Ÿ’“..wajib baca!!๐Ÿ‘‡ . .BAGI KALIAN YANG GAK SUKA SAMA CCPKU INI ATAU GAK SUKA DENGAN NAMA AKUN INI!! UDAH UNFOLL AJA BODOH!!NDAK USAH NGATAIN NGATAIN ORANG.. MEMANG NYA SITU BISA PRO??BISA BUAT CCP??SUSAH TAUU!!SUDAH LAH INTINYA UNFOLL AJA KALO NDAK SUKA..PUAS KAU!!.. *Sorry ngegas*!! (Soalnya banyak heters heters di luar sana yang iri:v) . #pembasmihetters #hetersbodoh #takguna . #taeedit #v #kpopccp #btsedit

Share 27 7
wdcantik. ORANG LELAKI PUN BOLE PAKAI WDTA TAU ๐Ÿ˜˜
.
.
MASALAH LIANG PORI KRITIKA

ORANG LELAKI PUN BOLE PAKAI WDTA TAU ๐Ÿ˜˜ . . MASALAH LIANG PORI KRITIKAL BERJAYA DIRAWAT HANYA DENGAN CALIT-CALIT . . Alhamdulillah dengan Women Desiree Triple Advance yang mampu meresap terus kedalam sel-sel badan dapat merawat masalah jerawat yang sering menghantui kaum wanita dan kaum lelaki . . โœ”๏ธTanpa susuk โœ”๏ธTanpa suntik โœ”๏ธTanpa botox . Hanya calit-calit sahaja . Liang pori terbuka. Eyebeg, tona tak sekata settle. Kulit semakin cerah. Pinkish. Jeragat, jerawat semua hilang dengan krim ajaib kami. Yang penting . . Wajah berseri-seri nampak semakin muda hari demi hari . Uols hanya perlu calit 3 nadi je untuk dapat semua kesan ni . . Mudah kan? Nak cantik semakin mudah coz teknologi kecantikan dah semakin maju. Siapa nak bergaya raya ni? . Jom whatsapp Asha ๐Ÿ“ฒ 0177948951 atau click je link di bio @womendesiree.cantik . #handsome #rayasakan #2019 #takguna #filter #vsco #testimoni #betulbetuljadi

Share 4 0
tollek_. Dan tak seharusnya aku bertemu dirimu didunia ini
Dan kau membuang dir

Dan tak seharusnya aku bertemu dirimu didunia ini Dan kau membuang diriku sesuka hatimu Dan memilih dia #sampah #takguna #kalahsaing #kalahganteng #kalahsugih

Share 17 0

#TaKGUNA Cheque sebanyak RM300,000 Yang MATI tetap MATI Tak akan hidup semula dengan wang sebanyak tu. "Ya....Betul....Tapi Keluarga yang di tinggalkan Masih hidup dan sememangnya memerlukan Wang ini untuk mereka teruskan untuk sara hidup" Tanda Kasih seorang suami kepada isteri & anak Tercinta. Tak mampu kayakan keluarga semasa hidup tapi untuk keluarga yang di tinggalkan sudah ada persediaan awal. Untuk penerangan tentang penggantian gaji dan perlindungan pendapatan. #Pengurusanhartapusakadanhibah #pembahagianfaraid #asettunai #tiadakosguamanatauproses #mengelakperebutanharta #hasratpemberi #AskMe Wassap.my/60176921966

Share 5 0
silkamaytower. Terima kasih daun keladi, 
Ada kesempatan Ramadan nanti datanglah berb

Terima kasih daun keladi, Ada kesempatan Ramadan nanti datanglah berbuka dengan kami ๐Ÿค— Repost from @zairul_nadzwan - thanks for inviting me as a special guest w/VIP table @SILKAHOTELMAYTOWER bulan ramadan ada special offer gaiss makanan sedap layanan perfect ๐Ÿ‘Œjangan lepas kan pluang yee ๐Ÿ˜˜ #iftarsilka #silkahotel #malaysiansinger #newsinglealbum #takguna

Share 18 3
zairul_nadzwan. thanks for inviting me as a special guest w/VIP table @SILKAHOTELMAYTO

thanks for inviting me as a special guest w/VIP table @SILKAHOTELMAYTOWER bulan ramadan ada special offer gaiss makanan sedap layanan perfect ๐Ÿ‘Œjangan lepas kan pluang yee ๐Ÿ˜˜ #iftarsilka #silkahotel #malaysiansinger #newsinglealbum #takguna

Share 49 0

mehhh aku nk kongsi rahsia untuk berjaya...... TAWAKAL,DOA dan ORANG DALAM๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . . . . . . . . . . . . #genting #gentinghighland #gentinghighlands #gentingarena #casino #casinoroyale #gentingcasino #budakjahat #bossku #convoi #group #sakitbelakang #penat #takguna #song #sing

Share 433 5
aabp_entertainment. @aabp_entertainment 
Artis : Zairul Nadzwan
Single : Tak Guna
Instagra

@aabp_entertainment Artis : Zairul Nadzwan Single : Tak Guna Instagra : @zairul_nadzwan #zairulnadzwan #takguna Follow & share : @aabp_entertainment #aciacibukapintu #aabpentertainment #rezekidikongsibersama

Share 16 0
zairul_nadzwan. ๐Ÿค—#takguna#newsinglealbum

#newsinglealbum

Share 33 0
foodhunterstm. Diaaaa punyaaa macamm ni. Hahahahaaha
#lobster
#nafsuperut
#bulanpuasa

Diaaaa punyaaa macamm ni. Hahahahaaha #lobster #nafsuperut #bulanpuasajanganbukaigni #kepuasandiri #takguna ๐Ÿคญ

Share 10 1
mtasproduction. Perempuan kalau dah tahu kita curang memang nerakalah gamaknya! Tapi a

Perempuan kalau dah tahu kita curang memang nerakalah gamaknya! Tapi admin tak nak bersekongkol dengan korang-korang kaki curang ni. Kalau nak curang tu baik putuskan dulu hubungan korang tu dari menyakitkan hati orang lain. Ha, meh admin lepuk siapa yang macam ni tak kisahlah lelaki ke perempuan, biar sedar sikit dunia ni kat mana ๐Ÿ™„ Siapa pernah jumpa orang macam ni? #mtasflix #manfaatseumurhidup #kakicurang #perempuan #lelaki #curang #dasar #takguna #lelakitakguna #perempuantakguna @faninhalmi @annesam_ @azfarhamdii

Share 10669 115
spurs.malaysia. Pendapat anda? .
@fernandinho ๐Ÿคฌ
#tottenham #spursmalaysia #coys #manc

Pendapat anda? . @fernandinho ๐Ÿคฌ #tottenham #spursmalaysia #coys #manchestercity #takguna

Share 30 6
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mtasproduction. Dasar lelaki tak guna! Semua lelaki sama saja! Kata si Fatimah ๐Ÿ˜‚ Admi

Dasar lelaki tak guna! Semua lelaki sama saja! Kata si Fatimah ๐Ÿ˜‚ Admin tak cakap tahu, Fatimah yang cakap! Siapa Fatimah? Admin pun tak tahu. Tapi betul ke kalau lelaki rasa tak cukup asyik nak tambah je? Siapa tahu kenapa lelaki selalu nak tambah kuota? Kalau adminlah, nak jaga seorang pun dah penat memang tabik yang dapat jaga 4 tu ๐Ÿ˜‚ Eh? #mtasflix #manfaatseumurhidup #perempuan #lelaki #takguna #lelakitakguna #isteri #poligami #monogami #monopoli #eh #kenapa #baca #hashtag #ni #dah #pergi #buat #benda #berfaedah #sana @zukieeeee @faninhalmi

Share 10316 118

#foodprocessor #preloved for #sale #infant #babyborn #newborn #fullset . . #barangbaik #barangelok #goodcondition #murahmurah #barang dlm #takguna . . Direct Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . #GlamorousByT #GlamorousByTasha #amyliaNAStashaStory . . . . #Sayajual #murahmurah #viral #selebriti #lakukeras #malaysia #bazaarpaknil #syukur #alhamdulillah #assalamualaikum #readystock .

Share 13 5
rsteamon_perlis. macam mana dengan kita ada kah pasangan hampa tu ok... nak pikat hati

macam mana dengan kita ada kah pasangan hampa tu ok... nak pikat hati dan jaga perasaan. jangan lupa guna produk kecantikan kami dapat menyejuk hati suami dan isteri bila melihat muka hampa yang bersih dan bebas dari jerawat. . #sayanak #rsteamonn #curang #lakiaku #sedih #takguna

Share 123 1
__infaa_. Tidak mengenal maupun tidak dikenal
.
.
.
.
.
.
.
.
#ribet #pusing #bo

Tidak mengenal maupun tidak dikenal . . . . . . . . #ribet #pusing #boring #bangsad #besiberkarat #takguna

Share 66 0
rhr0617. Berasa pas foto ya...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Caption : 
Jangan biarkan dirimu diinjak

Berasa pas foto ya...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Caption : Jangan biarkan dirimu diinjak, kalau kau kena injak ya tinggal injak balik๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #receh #takguna #anjay

Share 33 1

#rambutpalsumurah #rambutpalsu #preloved #murah #murahmurah . . #foodprocessor #preloved for #sale #infant #babyborn #newborn #fullset . . #barangbaik #barangelok #goodcondition #murahmurah #barang dlm #takguna . . Direct Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . #GlamorousByT #GlamorousByTasha #amyliaNAStashaStory . . . . #Sayajual #murahmurah #viral #selebriti #lakukeras #malaysia #bazaarpaknil #syukur #alhamdulillah #assalamualaikum #readystock .

Share 10 4
demastitbatam. Bukan nilai yang dicari, namun rasa pertanggung jawaban kita terhadap

Bukan nilai yang dicari, namun rasa pertanggung jawaban kita terhadap suatu ilmu tersebut. apa gunanya gelar tanpa makna. apa gunanya Ijazah tanpa izzah. -ST- ~ HARAP TENANG ADA UJIAN ~ #UTS #Jujur #kunci #kesuksesan #Takguna #nilai #namun #Takjujur #MahasiswaMarina #STIT #Hidayatullahbatam #DEMA

Share 14 0
thude_94. Lepaskan, jangan ditahan. kamu nggak akan kuat ๐Ÿ˜‚
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
๐Ÿ“ท @muhama

Lepaskan, jangan ditahan. kamu nggak akan kuat ๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข ๐Ÿ“ท @muhamadibnuqayyim #lepaskan #hits #photograper #millennialroadsafetyfestival2019 #bandunghits #jawabarat #gattinoska #buanglahrasakecewa #takguna #semanisanakkucing #lupakan

Share 30 0
faktamerapu. Anda sentiasa berguna ๐Ÿ˜Š
#faktamerapu #fakta #faktaunik #lawak #lawakk
Share 555 25
nurhayati06111996. Duhh kemana ini orng yg mau ngajak jalan2 Ahya ,, cuman omong doang ya

Duhh kemana ini orng yg mau ngajak jalan2 Ahya ,, cuman omong doang ya dek dari zaman nya ahya umur 40 hari sampe skrng Ahya udah umur 6 bulan gk kunjung juga. Pembohong besar ya dek.. orang seperti itu hanya gede omong doang.. ko bisa ya tega bo'ongin ponakan sendiri.. tak punya malu Lebih baik tidak punya Tante dari pada punya Tante seperti dia ya #Takguna.!!

Share 17 0
mohdhanafi91. #takguna

#takguna

Share 12 0

SIAPA SIAPA PUN BOLEH BACA BUKU #suratuntukorangyangputuscinta . Ada yang tanya "Siapa je boleh baca buku ni Deeb?" Jawapan : "Siapa siapa pun boleh, takde masalah, buku ni bukan dibuat untuk orang beragama ke tak ke, buku ni sesuai untuk semuaaaa, semua dapat manfaat, InsyaAllah" . Banyak feedback positif yang kami dapat selepas diaorang baca buku buku ni, Alhamdulillah, buku ini khas untuk semua orang yang pernah couple, putus couple, terjebak dengan zina, terlanjur, ketagih video lucah dan onani, tak rasa cinta untuk beribadah, rasa putus asa dalam hidup, rasa nak bunuh diri, putus harapan dengan cinta Allah, rasa macam tak guna, dan segala masalah yang ada dalam hidup. . Dengar menarik kan? Jadi korang kalau nak boleh terus . WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA . Sekarang sedang berlangsungnya 2 kombo iaitu, Kombo Abeben (Lukisan Tarbiah) dan Kombo Mix & Match (Buku2 Baru)! ๐Ÿ˜ . #dakwahsentap #tarbiahsentap #squadisbir #deebooksentap #putustunang #bukubaru #ustazadninroslan #bukubestseller #bukumurah #bukumotivasi #bookstagram #bookstore #bercerai #budayakanmembaca #malaysiamembaca #remajanakal #suratuntukorangyangputuscinta #anakmudacintailmu #lubukbukuislamik #challengebukutarbiahsentap #couple #putusasa #zina #terlanjur #ketagihan #videolucah #bunuhdiri #putusharapan #takguna . . HQ : @isbirofficial

Share 25 1
__nikarl. bye darat...jumpa lagi #stay #kat #kapal #takguna ๐Ÿ˜‚

bye darat...jumpa lagi #stay #kat #kapal #takguna ๐Ÿ˜‚

Share 34 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});