#takguna

1,005 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
andidears_borneo. Alolo Sian Nyer Boss @andibernadee Kena Marah Ehehhe
.
.

#tiadalagima

Alolo Sian Nyer Boss @andibernadee Kena Marah Ehehhe . . #tiadalagimaaf #takguna #andibernadee #andibernadeefanteam #andibernadeeteam #andibernadeeofficialfanclub #nadiandi #nadiforlife #thebernadis . . #FastRepost from @andibernadee by @fastrepost_app โ€ขโ€ขโ€ข Official Music Video - Tak Guna @anisalidrus Youtube Channel @hafizhamidun Dia marah-marah kita wak , caneee ni ? Awak x nak marah dia balik ? ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

Share 143 3
anisalidrus. Watch my latest single โ€˜TAK GUNAโ€™ on youtubeโ €
.โ €
You can simply search

Watch my latest single โ€˜TAK GUNAโ€™ on youtubeโ € .โ € You can simply search โ€˜Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadeeโ€™ โ € .โ € Orโ € .โ € Copy and paste this link โ € https://buff.ly/2OOi4Lgโ € .โ € Thanks for your support. I love you โค๏ธโ € โ€ขโ € #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus #andibernadee

Share 227 13
andidears_borneo. Nama sebutan dan paling viral 2017! Nama abg andi ada lahh ๐Ÿ˜ waiting

Nama sebutan dan paling viral 2017! Nama abg andi ada lahh ๐Ÿ˜ waiting for 2018 to be our hero's year where he will achives everything he wanted, Aamiin. (Sorry broken English๐Ÿ˜‚) burnn baee!! ๐Ÿ”ฅ2018 please be nice to Andi Bernadee! ๐Ÿ˜†โค๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜˜ Cc: @rojakdailykaw . . . #tiadalagimaaf #andibernadee #taktuntuang #artisbaru #artismalaysia #sabahan #artissabah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #tiadalagimaaf #andibernadee #teamandibernadee #baeandi #nadiandi #tiadalagimaaf #thebernadis #warnermusicmy #andibernadeefanteam #andibernadeeteam #tab #warnermusicandibernadeeofficialfanclub #warnermusicmalaysia #jooxmy #joox #takguna

Share 427 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anisalidrus. Bila ko tengah marah, dia gelak. Nak tumbok ke nak korek hidong dia?
#

Bila ko tengah marah, dia gelak. Nak tumbok ke nak korek hidong dia? #TAKGUNA

Share 793 7
anisalidrus. Watch my latest single โ€˜TAK GUNAโ€™ on youtubeโ €
.โ €
You can simply search

Watch my latest single โ€˜TAK GUNAโ€™ on youtubeโ € .โ € You can simply search โ€˜Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadeeโ€™ โ € .โ € Orโ € .โ € Copy and paste this link โ € https://buff.ly/2OOi4Lgโ € .โ € Thanks for your support. I love you โค๏ธโ € โ€ขโ € #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus

Share 328 20
anisalidrus. TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!Ai kasi teaser sik

TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!Ai kasi teaser sikit kat @zayan.my tadi! . #indahdihati #TakGuna

Share 196 8
anisalidrus. Watch my latest single โ€˜TAK GUNAโ€™ on youtubeโ €
.โ €
You can simply search

Watch my latest single โ€˜TAK GUNAโ€™ on youtubeโ € .โ € You can simply search โ€˜Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadeeโ€™ โ € .โ € Orโ € .โ € Copy and paste this link โ € https://buff.ly/2OOi4Lgโ € .โ € Thanks for your support. I love you โค๏ธโ € โ€ขโ € #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus #andibernadee

Share 150 6
anisalidrus. Ndada guna! #takguna
.
#throwback
Era Digital Music Awards 2017
@era.j

Ndada guna! #takguna . #throwback Era Digital Music Awards 2017 @era.je . Thanks to; MUA | @puterimonaroziana_makeupartist . #aaiootd: ๐Ÿ‘š| @bridesbyanisalidrus ๐Ÿง•๐Ÿป| @anisalidrusrtw ๐Ÿ‘| @blinconmalaysia ๐Ÿ‘›| @dior ๐Ÿ‘ | @dior ____________________________________________________________ #eradma2017 #era #musicawards #bridesbyanisalidrus #anisalidrusrtw #blinconmalaysia #diormalaysia #dior #anisalidrus #ootd #fashion #fashionstyle

Share 316 2

SIAPA SIAPA PUN BOLEH BACA BUKU #suratuntukorangyangputuscinta . Ada yang tanya "Siapa je boleh baca buku ni Deeb?" Jawapan : "Siapa siapa pun boleh, takde masalah, buku ni bukan dibuat untuk orang beragama ke tak ke, buku ni sesuai untuk semuaaaa, semua dapat manfaat, InsyaAllah" . Banyak feedback positif yang kami dapat selepas diaorang baca buku buku ni, Alhamdulillah, buku ini khas untuk semua orang yang pernah couple, putus couple, terjebak dengan zina, terlanjur, ketagih video lucah dan onani, tak rasa cinta untuk beribadah, rasa putus asa dalam hidup, rasa nak bunuh diri, putus harapan dengan cinta Allah, rasa macam tak guna, dan segala masalah yang ada dalam hidup. . Dengar menarik kan? Jadi korang kalau nak boleh terus . WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA . Sekarang sedang berlangsungnya 2 kombo iaitu, Kombo Abeben (Lukisan Tarbiah) dan Kombo Mix & Match (Buku2 Baru)! ๐Ÿ˜ . #dakwahsentap #tarbiahsentap #squadisbir #deebooksentap #putustunang #bukubaru #ustazadninroslan #bukubestseller #bukumurah #bukumotivasi #bookstagram #bookstore #bercerai #budayakanmembaca #malaysiamembaca #remajanakal #suratuntukorangyangputuscinta #anakmudacintailmu #lubukbukuislamik #challengebukutarbiahsentap #couple #putusasa #zina #terlanjur #ketagihan #videolucah #bunuhdiri #putusharapan #takguna . . HQ : @isbirofficial

Share 18 1
__nikarl. bye darat...jumpa lagi #stay #kat #kapal #takguna ๐Ÿ˜‚

bye darat...jumpa lagi #stay #kat #kapal #takguna ๐Ÿ˜‚

Share 34 0
siska_faisal. Tidak perlu saling nyindir๐Ÿ‘Ž
Tuhan sudah ciptakan dua tangan untuk sal

Tidak perlu saling nyindir๐Ÿ‘Ž Tuhan sudah ciptakan dua tangan untuk saling baku hantam โœŒ . . . (don't you think you're hurt.what is your attitude that you don't deserve on my happy day but I apologize first.it doesn't matter now I know all.maybe cause I didn't make a profit. different from the simbak mbak) . . #palsu #lfl #takguna

Share 24 0
mact_edx. @viper1149 @gob1189  #TAKPAKAI #TAKGUNA new Malaysian meme ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๏ฟฝ

@viper1149 @gob1189 #TAKPAKAI #TAKGUNA new Malaysian meme ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Share 7 2

Layan pak maon lu ๐Ÿ“ธBy @axief

Share 54 2
itme_ajik. do not like to judge people from the outside only if you do not know w

do not like to judge people from the outside only if you do not know what's happening really ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ #bolehblah #takguna

Share 9 0

Kenapa janji itu selalu manis, karena yang pahit itu kenyataan. Yaitu kenyataan akan janji yang tak pernah ditepati. . . . #janganmudahpercaya #janjimanis #omongkosong #takguna

Share 156 15
haffdean. Want to sell , new in box .. Sportcam 4k .. Tak tau berapa market ..
S

Want to sell , new in box .. Sportcam 4k .. Tak tau berapa market .. Sebey lazada Rm199 Ambik lah 180 .. #takguna

Share 23 0
waka_almeysir. Satu sel kau sama Amita Bachan... ๐Ÿ˜‚

#ustadzabdulsomad #laguindia #la

Satu sel kau sama Amita Bachan... ๐Ÿ˜‚ #ustadzabdulsomad #laguindia #lagubarat #takguna #ganti #quranic #aja

Share 22 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
taufikboy0373. Tak guna tak sampai 30 minit dah 2 gol #takguna

Tak guna tak sampai 30 minit dah 2 gol #takguna

Share 10 2
dewi_gusti37. #takguna

#takguna

Share 21 1
ziyra_1996. Wasting a couple seconds of your life

#waste
#useless
#takguna
#entah

Wasting a couple seconds of your life #waste #useless #takguna #entahlah #mcdonald #hungry #car #weird #pointless

Share 11 0
ziyra_1996. Double safety.
Video tak guna

Helmet owner @zunaidizulkarnain

#takgu

Double safety. Video tak guna Helmet owner @zunaidizulkarnain #takguna #helmet #kereta #car #safety #bosan #hambar

Share 19 8
khairul_sylz. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
#takguna

๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ #takguna

Share 4 0

dak pakai ku putih pun cmre saja yang menipu๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ telinga mcm sayap rama2๐Ÿ˜… #TAKGUNA #ygsister

Share 7 2
fathur_ahim. Senja menunggu malam...
Lantas apa aku menunggu suara ayam? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#siap

Senja menunggu malam... Lantas apa aku menunggu suara ayam? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #siap #takguna #dota2indonesia #puisi

Share 91 1
diqiandrian. Pak udin

#latepost 
#takguna
#salahmasok

Pak udin #latepost #takguna #salahmasok

Share 62 0

TG squad, bukan lagi OB benar2 TakGuna ๐Ÿ™Š Itulah kami OffroaderBuyer๐Ÿคฃ #offroaderbuyer #takguna

Share 37 0
saja.suka_suka. Member dia punya prank mmg x boleh bawa bincang doh ๐Ÿ˜‚ kalau member mi

Member dia punya prank mmg x boleh bawa bincang doh ๐Ÿ˜‚ kalau member min mcm ni , dah lama arwah da orgnya ๐Ÿ˜Ž Follow @saja.suka_suka for more funny videos .. #prank #member #takguna #lawak

Share 48 0
fahmipiruz. Theme: In the Jungle with Love. Tarzan and the monkeys.. gorilla dkt k

Theme: In the Jungle with Love. Tarzan and the monkeys.. gorilla dkt kelantan, area tanah merah sedang melapah bangkai rusa tak dpt hadir dan dia blur #takguna ..

Share 88 14

Bahagia di atas penderitaan org lain tu ibarat Dajjal yg melihat riaknya #janganjadibodoh #takguna

Share 16 0
muhammadrizal5005. Nice airdrop haha
#kakigamers#cubaan#takguna#salamgamers โœŒโœŒโœŒ๐Ÿ™Š

Nice airdrop haha #salamgamers โœŒโœŒโœŒ๐Ÿ™Š

Share 24 2

Biarkn orang yg sirik dan iri berktan sepuas2nya menjelek2kan orang, ,karna sya bukn orng yg pandai membalas dendam bukn tipe sya untuk melawan perkataan anda..semoga perkataan anda itu menyadari untuk diri anda sendiri.. #takguna #takguyuwae #takcuekin_ajalah ...

Share 29 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});