#takguna

Posts Share

saja.suka_suka. Member dia punya prank mmg x boleh bawa bincang doh 😂 kalau member mi

Member dia punya prank mmg x boleh bawa bincang doh 😂 kalau member min mcm ni , dah lama arwah da orgnya 😎 Follow @saja.suka_suka for more funny videos .. #prank #member #takguna #lawak

Share 45 0
anisalidrus. TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!Ai kasi teaser sik

TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA TAK GUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!Ai kasi teaser sikit kat @zayan.my tadi! . #indahdihati #TakGuna

Share 196 8
anisalidrus. Bila ko tengah marah, dia gelak. Nak tumbok ke nak korek hidong dia?
#

Bila ko tengah marah, dia gelak. Nak tumbok ke nak korek hidong dia? #TAKGUNA

Share 793 7

Having his vocal in my new single #takguna . Thanks bro! @andibernadee

Share 670 3

Effortless beauty which nothing can’t go wrong 🕊🍃 @anisalidrus featuring @andibernadee yesterday for her new music video #takguna Fascinating isn’t it the title 😎 Jgn lupe korang dgr lagu #takguna 😘 Kak ika dah dgr dah.. sesuai sgt utk lelaki kat luar sana yg x guna Tu 🤪🤣 Kbai!!

Share 269 5
anisalidrus. Pernah tak boipren korang buat salah besar pastu ade hati nak get back

Pernah tak boipren korang buat salah besar pastu ade hati nak get back balik dengan mintak maaf je? #TakGuna

Share 192 19
taufikboy0373. Tak guna tak sampai 30 minit dah 2 gol #takguna

Tak guna tak sampai 30 minit dah 2 gol #takguna

Share 10 1
anisalidrus. Kasi terjah HH @hafizhamidun #TAKGUNA #zaloraya2018

Kasi terjah HH @hafizhamidun #TAKGUNA #zaloraya2018

Share 173 12
andibernadee. U rasa umur i berapa sebenarnya ?

U rasa umur i berapa sebenarnya ?

Share 1453 81
aieman.a_. Admin selalu hadap bnde ni tapi doakan yg baik\" je la kn..sape penah h

Admin selalu hadap bnde ni tapi doakan yg baik" je la kn..sape penah hadap bnde ni comment 🙋 @aieman.a_ #sabar

Share 60 0
sipakkadok. reff penipu.. masih ada 12saat lagi.. masa ni malaysia boleh kawal ke

reff penipu.. masih ada 12saat lagi.. masa ni malaysia boleh kawal ke gol vietnam.. #reffmakanrasuah #takguna #bongok #lawakkeder #lawakbodoh #lawaking #kiniviral

Share 12 4
dewi_gusti37. #takguna

#takguna

Share 19 0
dafaaprilino. \"Hujanlah wahai semestas, hapuskan tinta merah yang berada dalam lukis

"Hujanlah wahai semestas, hapuskan tinta merah yang berada dalam lukisan hari ini, lukisan yang menggabarkan kehangatan yang terbenam didalam pelukan" * * #ceritaku,mimpiku,dankisahkita #puisi #rasakrasa #sendu #kata #sajak #kalimat #puisingawur #aksara #suara #tulisan #tulisantakbermakna #asalnulis #likeforlikes #post #sukasaja #ngepost #takguna

Share 81 0
khairul_sylz. 😜😜😜
#takguna

😜😜😜 #takguna

Share 3 0

dak pakai ku putih pun cmre saja yang menipu🤣🤣🤣 telinga mcm sayap rama2😅 #TAKGUNA #ygsister

Share 7 2
fathur_ahim. Senja menunggu malam...
Lantas apa aku menunggu suara ayam? 😂😂
#siap

Senja menunggu malam... Lantas apa aku menunggu suara ayam? 😂😂 #siap #takguna #dota2indonesia #puisi

Share 81 1
diqiandrian. Pak udin

#latepost 
#takguna
#salahmasok

Pak udin #latepost #takguna #salahmasok

Share 62 0

TG squad, bukan lagi OB benar2 TakGuna 🙊 Itulah kami OffroaderBuyer🤣 #offroaderbuyer #takguna

Share 37 0

Gila mahal wei air ni satu 3 ringgit. Cekik darah betul. Baik aku beli botol besar je. Kat kedai lain selalu aku beli 2ringgit. Kau saje je pow org kan sebab igt aku org singapore? Apa punya org la! Selalu kena mcm ni #melayudengkimelayu #memalukan #takguna #nakuntungpunbiarlahjagakejujurandalambisnes #jangananiayaorang

Share 4 2
fahmipiruz. Theme: In the Jungle with Love. Tarzan and the monkeys.. gorilla dkt k

Theme: In the Jungle with Love. Tarzan and the monkeys.. gorilla dkt kelantan, area tanah merah sedang melapah bangkai rusa tak dpt hadir dan dia blur #takguna ..

Share 88 14
puterishakila033. laki ni suka perempua Cantik je 
kalau jumpa lagi cantik dari gf dia

laki ni suka perempua Cantik je kalau jumpa lagi cantik dari gf dia Minta putus sbb ada lagi cantik dari pada awek dia #takguna

Share 9 0

Bahagia di atas penderitaan org lain tu ibarat Dajjal yg melihat riaknya #janganjadibodoh #takguna

Share 17 0
muhammadrizal5005. Nice airdrop haha
#kakigamers#cubaan#takguna#salamgamers ✌✌✌🙊

Nice airdrop haha #salamgamers ✌✌✌🙊

Share 24 2

Biarkn orang yg sirik dan iri berktan sepuas2nya menjelek2kan orang, ,karna sya bukn orng yg pandai membalas dendam bukn tipe sya untuk melawan perkataan anda..semoga perkataan anda itu menyadari untuk diri anda sendiri.. #takguna #takguyuwae #takcuekin_ajalah ...

Share 29 0

You can now download on JOOX⠀⠀ .⠀⠀ And watch my latest single ‘TAK GUNA’ on youtube⠀⠀ .⠀⠀ You can simply search ‘Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadee’ ⠀⠀ .⠀⠀ Or⠀⠀ .⠀⠀ Copy and paste this link ⠀⠀ https://buff.ly/2QxAOjT⠀⠀ .⠀⠀ Thanks for your support. I love you ❤️⠀⠀ •⠀⠀ #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus #andibernadee @joox_my

Share 56 1
anisalidrus. You can now download on iTunes ⠀
.⠀
And watch my latest single ‘TAK GU

You can now download on iTunes ⠀ .⠀ And watch my latest single ‘TAK GUNA’ on youtube⠀ .⠀ You can simply search ‘Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadee’ ⠀ .⠀ Or⠀ .⠀ Copy and paste this link ⠀ https://buff.ly/2OOi4Lg⠀ .⠀ Thanks for your support. I love you ❤️⠀ •⠀ #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus #andibernadee

Share 66 0
anisalidrus. Watch my latest single ‘TAK GUNA’ on youtube⠀
.⠀
You can simply search

Watch my latest single ‘TAK GUNA’ on youtube⠀ .⠀ You can simply search ‘Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadee’ ⠀ .⠀ Or⠀ .⠀ Copy and paste this link ⠀ https://buff.ly/2OOi4Lg⠀ .⠀ Thanks for your support. I love you ❤️⠀ •⠀ #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus #andibernadee

Share 99 0
anisalidrus. Getting ready for something is always the best when you’re with the be

Getting ready for something is always the best when you’re with the best among the best #behindthescene #TakGuna

Share 128 4
murnyss_zac. Manusia jenis hati “lalang” kalau datang dalam hidup kau , kau tak per

Manusia jenis hati “lalang” kalau datang dalam hidup kau , kau tak perlu beria sangat nak melayan dia . . Lalang kejap kesana kejap kesini bila ditiup angin so untuk apa kau berrrr ia ?? . #lalang #takguna #takpenting #rileksudah #mekkelate #kualalumpur #malaysia

Share 1703 8
anisalidrus. Watch my latest single ‘TAK GUNA’ on youtube⠀
.⠀
You can simply search

Watch my latest single ‘TAK GUNA’ on youtube⠀ .⠀ You can simply search ‘Anis Al Idrus TAK GUNA feat Andi Bernadee’ ⠀ .⠀ Or⠀ .⠀ Copy and paste this link ⠀ https://buff.ly/2OOi4Lg⠀ .⠀ Thanks for your support. I love you ❤️⠀ •⠀ #TAKGUNA #TAKGUNAbyanisalidrus #secondsingle #single #popsong #singer #malaysiansinger #love #arteffects #arteffectsmedia #musicspace #malaysongs #anisalidrus #andibernadee

Share 91 5
quotok. Jgn mulut je sibok mengarah tp tgn x gerak
#takguna

Jgn mulut je sibok mengarah tp tgn x gerak #takguna

Share 1 0
joelwindows7. School is bad! Nobody is listening to Finnish people. We quit. There i

School is bad! Nobody is listening to Finnish people. We quit. There is no point! There may be a donate button on the road. Though not literally quit. World still need. #detroitbecomehuman #detroit #money #poor #badfuture #cursedimage #pengemis #miskin #takguna #school #schoolisbad #donate #hard #protest #lm

Share 12 4
usuplibra. Caption mengeluh tanpa dituliskan
#TakGuna #Kuatken #EtaTerangkanlah

Caption mengeluh tanpa dituliskan #TakGuna #Kuatken #EtaTerangkanlah

Share 8 0