(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tampil menawan menjelang syawal..👸 Ada 5 warna.. Yang mana jadi pilihan..??💄 Sempena Ramadhan & Syawal kami bg harga special..😍😍. 📌Beli 3pcs #khelialipmatte Rm100 shj. Jom laju2 pm.. Klik no di sini. 👇. http://www.wasap.my/60173208549/promoambangaidilfitri #Hargamampumilik #produkmuslim #teksturringan #tidakmelekit #agentwanted

Share 5 1
hanabila_beautycare. \"LAGENDA MAHSURI by SOBELLA\"
.
Mahsuri adalah anak perempuan kepada pe

"LAGENDA MAHSURI by SOBELLA" . Mahsuri adalah anak perempuan kepada pendatang Siam yang beragama Islam. Beliau telah dituduh melakukan perbuatan sumbang oleh ibu mertuanya sendiri disebabkan oleh kecantikan serta penghormatan yang dimiliki oleh Mahsuri. Akibatnya Mahsuri dihukum dengan hukuman mati. . . Sedikit sebanyak, tentang Mahsuri. Okey girls, this is shades Mahduri. . . So cantik warna dia, warna pink belacan gitu ataupun kalau biase dengar pink mauve. . . Sapa² peminat pink mauve, sangat² direcommend ada shade ni. . . Jom grab dengan Biella. Uolls nak grab all 5 shades pun boleh. Dapat harga cantik, free gift pun dapat. Nak 1 shades pun boleh girls, free gift of cuz la dapat. . . Ready Stock #readystock #limitededition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 12 1
goldenglowjohor. LIL’ PUMPKIN - warna #ephyralips yg paling lebih ke arah orangy tone.

LIL’ PUMPKIN - warna #ephyralips yg paling lebih ke arah orangy tone. . Ramai yg suka color ni sbb dia nye orange tone - bukan orange striking tp mmg sgt sesuai ngan semua skin tone. Dan bila pakai color ni - mmg nampak cantik n unik. X byk brand lain ada color ni. Serious korang kena ada color ni dlm koleksi! . . . Promo price : RM27 . #ephyra #ephyralips #ephyralipslovers #promoraya #lilpumpkin #bibirmungil #teksturringan #15kalerreadystock

Share 6 0
hanabila_beautycare. \"BABY LIPMATTE THE LEGENDARY RAYA EDITION by SOBELLA\"

1.3ml = RM19
5.

"BABY LIPMATTE THE LEGENDARY RAYA EDITION by SOBELLA" 1.3ml = RM19 5.5ml = RM38 For those yang baru nak kenal sobella ni macam mana, digalakkan use baby lipmatte dulu. . . After, uolls rase best guna sobella. Uolls boleh la beli yang normal. Actually, yang normal lagi jimat. But, untuk mencuba apa salahnya guna baby dulu. . . Okey, bad news is. This baby lipmate, tak ada batch 2,3 and so on for this raya edition. Jadi, kalo uolls berminat. Boleh dapatkan sekarang tau. . . . By the way girls, baby lipmatte ni uolls beli all 5 shades. Tak sampai RM100 pun. Kalau yang normal, uolls dapat discount RM15. . . Preoder #preoder #limitededition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 13 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
goldenglowjohor. Cranberry Quinn - color yg merah2 coklat gelap, yg sgt sesuai utk kuli

Cranberry Quinn - color yg merah2 coklat gelap, yg sgt sesuai utk kulit sawo matang & juga cerah kuning langsat. . Kalau ditanya color mana feveret utk mereka yg kulit x berapa cerah, mmg inilah pilihan mereka. . Sekarang tengah promo raya RM27 je korang. . Beli 4 free postage tau. . Cepat2 grab sbb nnt x sempat nk melawa ngan #ephyralips 😉❤️ . www.wasap.my/+60197596988 #ephyralips #cranberryquinn #saleraya #teksturringan #lipsmattemalaysia #stokistjb #ephyralovers

Share 6 0
goldenglowjohor. SUMMER BLAZE - antara color berhantu yg menjadi kegilaan ramai! .
Warn

SUMMER BLAZE - antara color berhantu yg menjadi kegilaan ramai! . Warning‼️ stock utk SUMMER BLAZE dah makin sket. Korang dah grab ke belom color best selling ni? . Lagi2 promo #RAYASURELAWA satu harga RM27 je - lagi lah org berebut beli. . Dealer restock x hingat!! So cepat grab color ni tau. Jgn nnt bila x sempat beli sebelum raya - frust giler. . . Color Code : SUMMER BLAZE . Price : RM27 - Beli 4 free postage #rayasurelawa #ephyralips #ephyralovers #ephyrakotatinggijohor #agentwanted #promoraya #teksturringan #jojobaoil #vitamenE

Share 3 0
hanabila_beautycare. \"WALINONG SARI by SOBELLA\"
.
.
Puteri Walinong Sari di beri nama, seor

"WALINONG SARI by SOBELLA" . . Puteri Walinong Sari di beri nama, seorang puteri cantik jelita dan rupa paras yang sangat rupawan, yang berasal dari Inderapura. Puteri Walinong Sari juga merupakan seorang puteri yang gagah berani, dia juga di khabarkan pandai bermain senjata seperti keris, melambung lembing dan mempelajari seni mempertahankan diri, silat gayung. Apabila Puteri Walinong Sari masuk ke gelanggang persilatan ia lengkap dengan berpakaian kebesaran, bertudung menutupi wajahnya, sebagai tanda menjaga menjaga maruah puteri melayu, Pueteri Walinong Sari tidak pernah kalah sekalipun dalam pertarungannya. . . Okey, done sejarah Puteri Walinong Sari. 😅 . . Shades ni, cantik warna nude tok sunggoh ore oyak. . . Baju raya uolls mesti kepuk² kan. So, makeup simple² seperti tuan puteri barulah seimbang gitu... . . Raya Edition ni, didatangkan dengan 5 shades. Semuanya lawa² doe... Jom grab dengan Biella. Uolls nak grab all 5 shades pun boleh. Dapat harga cantik, free gift pun dapat. Nak 1 shades pun boleh girls, free gift of cuz la dapat. . . Ready Stock #readystock #limitededition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 11 0
hanabila_beautycare. \"SECANTIK PUTERI² MALAYSIA DI HARI RAYA 2019😍\" .
.
Raya edition punye

"SECANTIK PUTERI² MALAYSIA DI HARI RAYA 2019😍" . . Raya edition punye dah keluar guys. Tinggal nak pilih je, uolls berkenan yang mana. . . Nak grab kelima² pun boleh. Dapat harga special lagi. Aum... 😱 Sapa nak boleh dapatkan dengan Biella, sebab sobella ni konsep dia limited edition. Once habis memang say bye² la. . . 🎆 Walinong Sari. . . 🎆 Cik Siti Wan Kembang . . 🎆 Mahsuri . . 🎆 Puteri Santubong . . 🎆 Puteri Gunung Ledang . . Nama pon dah cantik. Tahun ni, warna nude² je. Ore tuo royak, warna tok sunggoh. Haa gittuueeww.. . . Ready Stock #readystock #limitededition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 6 0
hanabila_beautycare. LIPCREAM  SOBELLAxASHHnANNAS .
.
✨Lipcream yang sangat berkualiti. .
.

LIPCREAM SOBELLAxASHHnANNAS . . ✨Lipcream yang sangat berkualiti. . . ✨Senang di remove . . . ✨Bila calit kat bibir rasa basah². . . ✨Sesuai dipakai masa bulan ramadan ni untuk elakkan bibir dari kering. . . ✨Membuatkan bibir korang rasa lebih 'COMFORTABLE' dengan satin finishing. . Ready stock . . #readystock #sobellaxannas #limitededition #collabedition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 9 0
hanabila_beautycare. Hari ini hari ibu ke ❓❓❓
.
.
 Well HAPPY MOTHER DAY untuk semua para i

Hari ini hari ibu ke ❓❓❓ . . Well HAPPY MOTHER DAY untuk semua para ibu² hebat ....😍 . . Tak tau nak bagi apa kat ibu atau isteri uolls ❓❓❓. That easy uolls... Sobella kan ada, sobella sesuai untuk semua peringkat umur. Uolls hadiah je, koleksi sobella kat mum or wife uolls. Sobella ni, selamat digunakan tau. . . Haa, tak tau nak dapatkan kat mana ❓❓❓ Dont worry uolls.. Meh.. Kita borak² cari mana yang sesuai untuk ur mum & wife uolls. . . Harga ❓❓❓ Jangan risau, pasti mampu milik. . Urs mum, pasti cantik. Di hari ibu, hari raya, eh hari hari pun cantik. 😘😘😘😘😘 . . . . #readystock #cantik #ringandibibir #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 10 0
hanabila_beautycare. Sis i nak Cik Siti Wan Kembang 😱

Eh, nak Walinong Sari jugak 😌

Hur

Sis i nak Cik Siti Wan Kembang 😱 Eh, nak Walinong Sari jugak 😌 Hurm... Mahsuri pun cantik gila 😅 Aduh ambik semua lah.. Senang... 😂 Hahahah... Peminat nude akan meroyan dengan warna² this raya edition. Okey, sapa nak cepat² boleh book dengan Biella ye. Preoder. . . #preoder #limitededition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 8 0
hanabila_beautycare. \"BEZA BATCH 1 DENGAN BATCH 2 LIPTINT SOBELLA\"
.
.
Liptint yang batch 1

"BEZA BATCH 1 DENGAN BATCH 2 LIPTINT SOBELLA" . . Liptint yang batch 1 ni ada yang mengadu menghadapi masalah liptint yang slalu leaking bila letak kat dalam handbag. Kena balut dengan tisu baru ok sikit. . . So, untuk yang batch 2 penambahbaikan liptint uolls takkan tumpah dah. Sebab kita dah kecilkan stopper dia. Jadi tak ada lagi masalah leaking selepas ini. Texture sama je. . . ✨ Tetap waterbased. ✨ Pigmented. . ✨ Sah wudhuk. . ✨ Bau buah buahan. . ✨ Mengandungi vitamin yang mampu merawat. . . Owh ya, lagi satu. Dia punye packaging dah semakin kecil. Jadi, liptint yang berada dalam packaging tak de la goyang² sangat. Warna packaging pun, dah semakin menarik. Jika batch 1 warna packaging strawberry lebih kepada pink gelap. Tapi, packaging untuk stawberry batch 2 warna dia lebih pudar. Terdapat perbezaan warna, dan juga saiz packaging. . . Ready Stock . . #readystock #comel #ringandibibir #warnapigmented #sekalisapu #teksturringan #mudahdiserap #waterbased #travelfriendly #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 17 0
hanabila_beautycare. Sobella Eyeshadow Stick

Nak CANTIK❓
Nak MUDAH❓
Nak CEPAT ❓

Guna je e

Sobella Eyeshadow Stick Nak CANTIK❓ Nak MUDAH❓ Nak CEPAT ❓ Guna je eyeshadow sobella 2 minit. Hanya menggunakan 3 steps senang sahaja. ⤵ . . 🌼TEKAN 🌼CALIT 🌼BLEND Best kan ❓Senang pun senang. Kelebihan Eyeshadow Sobella ⤵ . . ✨Mudah dibawa ✨Halal ✨Natural look ✨Tiada bahan kimia ✨Senang cuci ✨tak berminyak Eyeshadow 2 minit kini berwajah BARU. Lebih EKSKLUSIF & FEMININ. . Semua mampu dapatkan eyeshadow yang super pantas ini. PANTAS & SENANG dibawa kemana sahaja. . Terdapat 10 jenis kod warna . Dapatkan sekarang sebelum kehabisan. . Ready stock. . #readystock #cantik #matacantik #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #senangdipegang #berbentukstick #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 12 0
hanabila_beautycare. The Legendary Raya Edition by SoBella 😱
.
.
Sobella Raya tampil denga

The Legendary Raya Edition by SoBella 😱 . . Sobella Raya tampil dengan 5 warna Nude . . . Nude pink , nude brown , nude peach . Semuanya warna yang sinonim dengan Natural Look. Nude lover, memang tak lepaskan peluang ni ye. Wajib grab. . . Perbezaan antara edisiraya tahun ni, dengan tahun lepas. Iyup, maybe warna seakan akan sama. But trust me, it not. Konsep sobella, warna adalah LIMITED. Bila shades tu dh habis dah tak de stock, maka memang tak delah. Tak jumpa dah kat mana². . . Jadi, korang cepat² grab warna ni. Sebab stock kali ni pun kena CATU wei. . . Preoder. . . #preoder #limitededition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 11 0
hanabila_beautycare. BLUSHER SOBELLA

Blusher dengan tekstur liquid-cream

Antara kelebihan

BLUSHER SOBELLA Blusher dengan tekstur liquid-cream Antara kelebihan wonderblush sobella ⤵ . . 🌸Pemerah pipi bertekstur begini lebih senang diratakan pada pipi. Guna jari pun boleh. . . 🌸Menampakkan efek pipi glowing . . 🌸Ia memberikan pipi nampak kemerah-merahan secara semulajadi. . . 🌸Tak perlu touch up banyak kali . . 🌸Bersaiz poket. Senang dibawa kemana² saja. . Ready stock. . #readystock #lawa #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #pipimontok #pipipinkishnatural #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 14 0
nurraysa.kuala.terengganu. Kata2 pengguna GLOWING DD MOIST CAKE👇 👉\"Parut jerawat pada kulit dah

Kata2 pengguna GLOWING DD MOIST CAKE👇 👉"Parut jerawat pada kulit dah makin hilang, muka dah nampak glowing dan awet muda"😍 . 👉"Wow ! Bestnya pakai Glowing DD Moist Cake ni. Dah la tak bertompok malahan tahan lama lagi tu"😍 👉"teksture ringan,menutup cela & mengawal kulit berminyak"😍 Woww..jom rembat seketoi. #testimoni #glowingddmoistcake #ddmc #parutjerawathilang #mukaglowing #takbercapuk #tahanlama #teksturringan #menutupcela #teamAFviral0632

Share 139 28
hanabila_beautycare. PUSPAWANGI

Lite orange colour yang RARE & UNIK. Warna yg buat awak na

PUSPAWANGI Lite orange colour yang RARE & UNIK. Warna yg buat awak nampak maniss walaupon dengan mekap simple. Apamacam ❓ tergugat tak 😉 Bila pakai tak keringkan bibir & terasa ringan jer kat bibir. Tak perlu aply lipbalm dah. 💄 . . Kebaikan Sobella Lipsmatte : . . 🌸MERAWAT bibir hitam dan kering 🌸Mengandungi Madu Asli 🌸Melembapkan bibir 🌸Tekstur Matte yg Ringan 🌸Tahan 8 jam +++ 🌸Tidak Melekit 🌸Wuduk Friendly 🌸Packaging yg Exclusive . . Ready stock. . #readystock #cantik #ringandibibir #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 17 1
windrymiulan. Mau make up flawless tapi simpel tanpa ribet, gaperlu foundation, bb c

Mau make up flawless tapi simpel tanpa ribet, gaperlu foundation, bb cream, dd cream, cc cream, bb cream, concealer dll? 😅 Halal MUI, Tersertifikasi BPOM, Non paraben, non mercury, non hidroquinon. Aman untuk ibu hamil dan menyusui. Mudah ngeblend, terksturnya ringan, ga nutup pori kulit. Wow bnyak bnget sih keunggulannya 😱 Hanya ada di FINE & FAIRNESS cream nya B ERL COSMETICS kok, all in one pokoknya... 🥰 #berlkerinci #berlkosmetik #glowing #fairfarnesscream #FFCberl #allinoneberl #HalalMUI #nofoundation #teksturringan

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hanabila_beautycare. \"TENANG JE TENGOK,  MACAM LAUT MALDIVES\"

Hari ni,  mood nak nude je.

"TENANG JE TENGOK, MACAM LAUT MALDIVES" Hari ni, mood nak nude je. So kita pakai lipcream kod Maldives. Maldives 🏖 Warna NUDE yang nampak relax dan tenang seperti air di Maldives. This lipcream tak sama dengan lipmatte. Lipcream ni, bila kita minum or makan dia tak tahan sangat dia akan hilang. Tapi tidak sepenuhnya, that why it call lipcream. Dia sejenis creamy. 💄 Apa yang bagusnya mengenai lipcream ni, dia sangat sesuai untuk dipakai ketika bulan ramadhan minggu depan. Salah satu kerana dia sangat² selesa, sebab itu kita panggil comfortbess. 💋 Okey girls, ready stock Maldives ada lagi 4. Sapa nak, boleh wasap Biella.. . . #readystock #sobellaxannas #limitededition #collabedition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 11 0
rynzlipmatte. Kod warna amarilis ni dh restock

Colour ni HOT sgt untuk yang tak suk

Kod warna amarilis ni dh restock Colour ni HOT sgt untuk yang tak suka pinkish2, merah2... sekali sapu je dah cantik terus full cover.. #rynzlipmatte #lipmatte #takmelekit #teksturringan #warnaterang #mukanampakcerah

Share 12 3
hanabila_beautycare. \"TOKYO, MALDIVES & PARIS FROM SOBELLAxASHHnANNAS\"
.
.
💄LipCream yang

"TOKYO, MALDIVES & PARIS FROM SOBELLAxASHHnANNAS" . . 💄LipCream yang sangat berkualiti. . 💄Senang di remove. . 💄Bila calit kat bibir rasa basah². . 💄Sesuai dipakai masa bulan ramadan nti utk elakkan bibir dari kering. . 💄Membuatkan bibir korang rasa lebih 'COMFORTABLE' dengan satin finishing. . . Okey, this 3 shades masih lagi ada stock dengan Biella. Jom grab it. . . Ready stock . . #readystock #sobellaxannas #limitededition #collabedition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 14 0
nasaglempangmaos. LOOKE NASA 💓💓
.
.
Keren Bangett nih LIPSTIK LOOKE NASA 💓Tahan lama!

LOOKE NASA 💓💓 . . Keren Bangett nih LIPSTIK LOOKE NASA 💓Tahan lama!! 💓Tekstur ringan!! 💓Melekat sempurna di bibir!! . . Miliki segera rangkaian LOOKE LIP CREAM dari Nasa!! Info pemesanan/konsultasi Wa 087736002366 #lookenasa #lipstiklookenasa #lipstik #lipstik3in1 #teksturringan #awet #tidakluntur #nasamaos @nasaglempangmaos

Share 5 0
mugi_berlcosmetics. .
APA SIH KELEBIHAN B ERL LIP MATTE CREAM????
.
*B ERL Beauty LIP MATT

. APA SIH KELEBIHAN B ERL LIP MATTE CREAM???? . *B ERL Beauty LIP MATTE* . Lipstick cantik, bertekstur creamy dengan tampilan matte di bibir yang LONGLASTING hingga 12 jam. Lipmatte merupakan lipstick kekinian yg bikin tampilan kamu makin cantik hakiki sist 😗💋 . Keunggulannya : transferproof, tidak nempel di tissue & gelas jika sudah kering, gampang dibersihkan, tidak creck atau pecah, dipakai makan masih awet. . Dengan warna matte yg mengusung tema SOFT & NUDE membuat tampilan wajah kamu terkesan lebih NATURAL, MENAWAN, dan MEWAH. . . Beauty LIP MATTE dari B ERL COSMETICS terdiri dari 5 Varian warna : LM 01 LM 02 LM 03 LM 04 LM 05 Semuanya warna-warna favorit dr sekian banyak survey terhadap wanita-wanita pecinta lipstick matte. . Untuk riasan sempurna ulaskan pada bibir dalam 1 arah yaaa (agar tampilan lipstick tidak terlihat menumpuk di bibir) ❤️❤️ . So, which one you like darl?? 💄💄💋❤️😗 . Info order & reseller . Wa.me/628998105090 Mugi berlkosmetik #berlkosmetik #lipmatteberl #BPOM #halal #kosmetik #skincareaman #tidakcrak #awet12jm #teksturringan

Share 7 1
goldenglowjohor. Stress sampai tarik - tarik rambut 
Kejap rupa belut, kejap rupa linta

Stress sampai tarik - tarik rambut Kejap rupa belut, kejap rupa lintah kenyang 😆 . . Punyalah pulun nak buat kening Tak jadi - jadi . . Ok meh i cite, Guna je lah golden brow mascara Tak yah kalut nak buat frame bagai . Ambik yang bahagian maskara tu Sikat - sikat je ikut bulus - bulus kening tu . . Then boleh je lah conceal mcm biasa Senang kan 💅. #cepatsiap #keningonfleek #teksturringan #mudahdibersihkan #muamalaysia #gbmjohor #saleraya

Share 4 0
veron_ari. Giordani Gold MasterCreation Foundation SPF 18
Sebuah foundation yang

Giordani Gold MasterCreation Foundation SPF 18 Sebuah foundation yang teruji klinis dapat membantu membuat riasan tampak segar, memberi tampilan kulit mulus alami dengan memberi efek mencerahkan, menghaluskan, serta menutrisi pada wajah

Share 1 1
goldenglowjohor. DAH RAMAI YANG GRAB HARGA PROMO #rayasurelawa

Jangan lepaskan peluang

DAH RAMAI YANG GRAB HARGA PROMO #rayasurelawa Jangan lepaskan peluang nintau rugi sangat-sangat nanti Harga asak rm30 Promo rm27 jom dapatkan sekarang #promorayasurelawa #13kalerreadystock #ringandibibir #teksturringan #mudahremove #lipsmattemalaysia #muamalaysia #ephyralovers #ephyrakotatinggijohor

Share 6 0
hanabila_beautycare. \"DARA JELITA BY SOBELLA\"
.
Persis anak dara uolls lepas pekena color D

"DARA JELITA BY SOBELLA" . Persis anak dara uolls lepas pekena color Dara Jelita ni Warna natural, sangat cantik. Sesuai untuk simple makeup or makeup harian. Lipmatte pertama di Malaysia yg menggunakan madu, tahan lama dan tak melekit if makan bnyak mana pun. So uolls boleh grab si manis ni dengab Biella. Ready Stock tau. . Ready stock. . #readystock #cantik #ringandibibir #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 16 2
hanabila_beautycare. \"TOKYO DRIFT,  EH BUKAN LA TOKYO SOBELLAxASHHnANNAS\"
.
.
Feeling ke To

"TOKYO DRIFT, EH BUKAN LA TOKYO SOBELLAxASHHnANNAS" . . Feeling ke Tokyo hari ni. Uolls nak pergi kat mana❓❓❓ Kalau korang nak naik flight sekali. Jom jom jom. Tokyo masih lagi berbaki 4 ketoi. . . Tokyo 🏯 Warna coklat nak ke orange yang membawa simbolik musim luruh, cintai keindahan. . . Finishing untuk LipCream SobellaXAshh&Annas ni sejenis SATIN FINISH. Dimana dia, tak berapa matte sangat. Tapi dia nampak shine, dan effect basah² gitu. . . Ala jom la kita ke Tokyo uolls. . . Ready Stock. . . #readystock #sobellaxannas #limitededition #collabedition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 19 1
hanabila_beautycare. \"FAIRY PINK KAWEN ❓❓❓😱😱😱😱😱\" Patut la laku keras si fairy pink ni

"FAIRY PINK KAWEN ❓❓❓😱😱😱😱😱" Patut la laku keras si fairy pink ni rupanya dia boleh berkawin dengan sesiapa sahaja tak da limit pun, selalu kan kita dengar madu boleh kawen 4 ja😂 Iye ke ❓ . Iye... Sebab sobella ni, boleh dimix kan dengan beberapa shades lain. Tanpa masalah. . Tak tebal ke ❓❓ . Tak de la. Sobella ni, uolls mix je dengan beberapa banyak shades. Dia tetap tak tebal. Ringan je di bibir. . Tak bergumpal ke kat bibir tu ❓❓❓ . .Eh takde la, elok je smooth je di bibir tu. Lagi pun, dia hasilkan warna yang cantik tau, bila dimix. Haa, ni Biella payung antara perkahwinan fairy pink dengan shades lain 😂 Ikut pic deh. 1. Fairy Pink mix Birthday Cake 2. Fairy Pink mix Brown Venom 3. Fairy Pink mix Nude Teddy 4. Fairy Pink mix Brick Red 5. Fairy Pink mix Sugar Plum 6. Fairy Pink mix Earth Brown 7. Fairy Pink mix Dara Jelita 8. Fairy Pink mix Liptint Strawberry 9. Fairy Pink mix Liptint Watermelon ALL SHADES yang dikahwinkan tu, ready stock dengan Biella deh Ready stock. . . #readystock #cantik #ringandibibir #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 14 1
yanie_suriani86. CC CREAM MARY KAY WITH SPF15 🌹MELINDUNGI
Lindung kulit dari kerosakan

CC CREAM MARY KAY WITH SPF15 🌹MELINDUNGI Lindung kulit dari kerosakan sinaran UVA dan UV dgn spektrum luas SPF15 🌹3-in-1 Apa yang 3-in-1 pulak? FYI, kalau jenis yang malas nak tempek banyak-banyak kat muka or jenis busy tapi nak perfect skin, good news here! . CC Cream dah sedia ada Moisturizer, SPF dan CC Cream itself adalah Foundation Cream ber-tekstur ringan. Apply CC Cream je dapat 8benefits. Madness apakah ini? 🌹MENCERAH Serikan kulit dan cerahkan tona kulit dengan cepat.wow ....😍 🌹TUTUP CELA Dengan tekstur yang superb ringan macam tak pakai apa kat muka, CC Cream mampu tutup cela, lingkaran hitam dan pada masa yang sama, teradun baik dengan tona kulit. Your skin perfect imperfection boleh dibetulkan dgn pigmen CC Cream yang berasaskan mineral ni. Kulit akan nampak flawless and glowing 😍😍 🌹MINIMUMKAN KEMERAHAN KULIT Yang berkulit sensitif memang boleh apply CCCream. Legakan kemerahan kulit tu. Promo merdeka!! Jom wasap Yanie Www.wasap.my/60148080957 #marykaykemaman #marykaymalaysia #cccream #teksturringan #beautyconsultant

Share 8 0
hanabila_beautycare. \"ROMANTIK DI PARIS\"
.
.
Benda cantik,  buat apa simpan. Haa hari ni pa

"ROMANTIK DI PARIS" . . Benda cantik, buat apa simpan. Haa hari ni pakai sobella Collaboration Edition code Paris tau. 😍 . . Seyes, pertama kali buka dan oles pagi tadi terus cakap. "Weh comey nyo warna dio" terus jatuh cinta. 😘😘😘😘😘 . . Paris🗼warna pink bold yang sangat romantic dan feminim. Untuk nampak sweet dan manja. . . Lagipun, texturenya seperti edition 1.0. Ia sejenis texture creamy-matte. Texturenya cream dan lembut. Bila pakai soft di bibir, but more to comfortness. Boleh pakai tisu kering utk edisi collab ni. Jadi tak susah lah, if uolls nak berwudhuk. . . Ok, Biella masih ada lagi 3 ketul code Paris. Masih tak bertuan tau. Sapa nak jadi tuan diorg. Cepat² grab dengan Biella. . . Ready stock. . . #readystock #sobellaxannas #limitededition #collabedition #cantik #ringandibibir #pigmented #lipcream #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 14 1

"Ehh, raya ni si A nak datang la, hmm nanti nak pergi rumah B la. Ermmm rumah si C ade open house." Amboiiii amboii, puasa pun belum dah ade plan raya. Mesti la nak cun melecun raya nanti kan. Dek non semua jangan risau. Mary Jardin pun dah ade plan raya untuk korang. Combo cantik di hari raya. Beli mana mana 2 item Artisan cosmetic dengan harga #seratusduapuluh sahaja. Mesti korang cantik menarik di hari raya nanti. Wasap Kak Syam untuk dapatkan set yang cantik ni. Www.wasap.my/60177517510 #kulitcantik #antiaging #kulitsihat #kulitanjal #bbcushion #bebasjerawat #tanpaparaben #feelingfresh #spf30 #liptmatte #instabeauty #trending #senang #cepat #takmelekit #organik #natural #cantik #melembabkankulit #menawan #flawless #foundation #instabeauty #fullcoverage #maryjardinbysyamsiah #maryjardinpuchong #combocantikraya #kulitasia #teksturringan #glowingskin

Share 13 0
hanabila_beautycare. \"EARTH BROWN SOBELLA 4.0\"

Pernah jadi 1 fenomena, laku keras sampai s

"EARTH BROWN SOBELLA 4.0" Pernah jadi 1 fenomena, laku keras sampai stock tak pernah lekat di tangan agent². Warna NUDE BROWN untuk natural look. Tampak fresh je. Warna yang sangat gojes sesuai untuk semua jenis warna kulit. .Kaler earth brown ni memang nampak natural memang lawa la mudah kata. . Ready stock. . #readystock #cantik #ringandibibir #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 10 1
hanabila_beautycare. \"WARNA TEH TARIK PEKAT KAW² TAPI PADA MASA YANG SAMA MENCANTIKKAN BIBI

"WARNA TEH TARIK PEKAT KAW² TAPI PADA MASA YANG SAMA MENCANTIKKAN BIBIR SERTA MERAWAT" . Girls, uolls patut cuba lipmatte sobella shade Nude Teddy🐻 Sesiapa peminat warna Nude² uolls patut ada koleksi shades ni. . Banyak kelebihan sobella 5.0 ⤵ . ✔ Dihasilkan dari bahan² yang mmpu merawat seperti madu lebah. . ✔ Tekstur sobella di upgrade kepada lebih lembap. . ✔ Warna pigmented. . ✔ Lulus KKM. ✔ Senang ditanggalkan dengan tisu basah. . ✔ Wudhuk friendly. . . Nude Teddy🐻 . 💄Warna koko soft gitew 💄Warna yg natural . 💄Sesuai utk wanita yg dah berumur kerana warnanye tidak terlalu over . Okey, girls u should have this shade dalam koleksi korang. Warna yang paling best dimix dengan macam² jenis shades lain. . Ready stock. . #readystock #cantik #ringandibibir #pigmented #sekalisapu #teksturringan #travelfriendly #puremadu #merawat #melembapkanbibir #lipmatte #liptint #eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaliptint #sobellablusher #sobella #sobellasquad #sobellabeauty #sobellasolawa #guamusang #coddanpos #teamkakayuchantiq

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});