#teksturringan

Posts Share

srwk_nana. Bff sis..Cik Myca ๐Ÿ˜ป ada sketul dua lagik parut jerawat nk bransur hil

Bff sis..Cik Myca ๐Ÿ˜ป ada sketul dua lagik parut jerawat nk bransur hilanggg๐Ÿ˜… gatai p mkn kacangg๐Ÿ˜ญ tp xpe .. MYCA FOUNDATION ada dan senang nk bwk kemana mana. Xperlu masa yg lama tuk pakai sebb cik myca ni #teksturringan sgt ! Gambar xde filter yaa. Kalau rasa nk try meh wasap sis 01162515812 #mycafoundationbest #mycafoundationspf60 #sisxsukamakeuptebal #foundationroutine

Share 12 0
flawlesswd_byainyusof. #PEEA_DOLCE ๐Ÿ˜

Kali ni dengan #PACKAGING yang baru dan #BAU yang baru

#PEEA_DOLCE ๐Ÿ˜ Kali ni dengan #PACKAGING yang baru dan #BAU yang baru, tetapi jangan risau, FORMULANYA masih sama hebat dengan yang lama. 250ML besar gedabak dengan harga yang sangat berbaloi boleh lindungi kulit dari sinar UV, melembapkan, mencerahkan dan buat kulit tubuh badan uolsss sentiasa awet muda. Sebab kami guna 4 BAHAN PREMIUM YANG MEMANG terbaik untuk di jadikan makanan kulit. Haaa makanan kulit bukan dalaman jer. Luaran pon kena jaga sama tau. 4 bahan terbaiknya ialah SHEA BUTTER, ARGAN OIL, GRAPESEED OIL & ALOE VERA. So kesan penggunaan memang ketara selepas 1botol penggunaan. Yang penting konsisten memang GEBUUUU. Kuku pon jadi kilatt cantikk je tau. Owh yang paling best BAU DIA HARUM SEMERBAKKK. Kalau dah guna lotion ni tak perlu minyak wangi lagi dah. Peluh pon bau wangiii tauu, hihi. Yang penting dia tak melekit dan sesuai untuk semua jenis kulit. Yang ada masalah ekzema pakai pon ok. Mostly feedback yg kami terima sangat-sangatlah positive. Syukur. โค๏ธ ===================== Nak info @ order, blh whatsapp Ain ea โ†ช๏ธwww.wasap.my/60182180420/peeadolce #HandAndBodyLotion #PeeaDolce #AntiLekit #PelindungSinarUV #HarumanTahanLama #TeksturRingan #BertarafAntarabangsa #Exclusive #Original๐Ÿ’ฏ%

Share 11 2
pujihartati542. Info pemesanan 081575525707
Hati2 barang tiruan!
@140.000
Looke` cosme

Info pemesanan 081575525707 Hati2 barang tiruan! @140.000 Looke` cosmetics Bahan yg halal,Vegan, dan cruelty Free.tahan 10 jam.mengandung vitamin E dan Anti oksidan,memiliki berbagai fungsi seperti eyeshadow,blush on dan lipstick #multifungsi

Share 8 2
elysian_bera. Hasil Elysian.. Awak guna la mana mana mesin test kulit pun... memang

Hasil Elysian.. Awak guna la mana mana mesin test kulit pun... memang onzz jerโ€ผ๏ธ Takyah bazir ribu ribu nak dapat skin macam ni.. Guna Elysian jer.. Yang dah cuba Elysian jer tahu kesannya. Dah 3 tahun dalam pasaran ni, memang pengguna tegar dan setia konsisten guna. Tak nak tukar yang lain dah. Memang banyak produk kat luar sana, tapi Elysian ada formulasi berkualiti, selamat dan berkesan dari Switzerland.

Share 9 2
atikahzainudin. Cozuma Cc Cream ni slh satu item dlm Cozuma series.

Nak share dulu xp

Cozuma Cc Cream ni slh satu item dlm Cozuma series. Nak share dulu xpernah pon pakai foundation ke day cream ke ape sbb memang jenis buta makeup. ๐Ÿ˜‚ Slowly bila dah kenal Cozuma series ni dah upgrade sikit2 skill berjangaks ni. (read melawa)๐Ÿ˜. Bukan nk melawa utk ape pon, sedar kita ni bini org, mak budak dah pon. Tapi utk self confident level, self branding. Tambah2 kita sendiri product lover dan ibarat macam product owner kan, kalau tak tunjuk hasil, siapa je nak percaya kan? Cc cream ni best sgt sbb tekstur dia ringan je. X melekit dan rasa macam tak pakai pape. Hehe. Paling best sebab tahan lama sampai ke petang (if pakai dari pagi). Even tak pakai bedak pon, tona muka sekata je. Best! Jomlah cuba. Nak try tester@sample pon boleh. #cozumacccream #teksturringan #codklangshahalam #murahdanjimat #tahanlama

Share 4 2
lilaccosmeticshq. @lynda.nazree regularly using lilac perfection foundation as a base ma

@lynda.nazree regularly using lilac perfection foundation as a base make up, thank you for choosing @lilaccosmeticshq ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #foundationpilihanmua #teksturringan #mudahditanggalkan #tidakbercapuk #hargaberpatutan #lilacperfectionfoundation

Share 12 2

Jgn lupa kemana2 oles lipstick matte nya dl ya buntikk๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Moreskin Lipstik nasa aku suka..love banget pokoknya๐Ÿ˜โœ…terbuat dr bahan2 alami โœ…non parfum โœ…non mercury โœ…ringan di bibir serasa ga pake lipstik โœ…awet banget๐Ÿ‘ tersedia 6 warna ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ” Merah menyala โœ” Merah maron โœ” Merah tua โœ” Merah bata โœ” Pink menyala โœ” Coklat muda KELEBIHAN MORESKIN LIP CREAM MATTE : ๐Ÿ’‹ Longlasting (awet/ tahan lama) ๐Ÿ’‹ Tidak menggumpal ๐Ÿ’‹ Stayproof (tdk nempel di gelas saat minum) ๐Ÿ’‹ Aman , tidak sebabkan bibir hitam ๐Ÿ’‹ Warna mempesona ๐Ÿ’‹ Harga sesuai kualitas ๐Ÿ’‹ Aman dipakai ibu hamil Fast respon :0853 2965 1717 #berkahnasajogja #lipcreammatte #teksturringan #bebasparaben #kekinian #lipcreamjamannow #amanbpom

Share 12 1
anisbeautyproducts. ๐ŸŒธ #CubremiFoundation ๐ŸŒธ
Mengandungi
๐ŸŒธAqua -memperbaiki sel kulit, po

๐ŸŒธ #CubremiFoundation ๐ŸŒธ Mengandungi ๐ŸŒธAqua -memperbaiki sel kulit, pori dan liang sebum kulit wajah anda untuk bebas #kulitkusam, #poriterbuka, #jeragat dan sebagainya. ๐ŸŒธMineral Oil -sesuai untuk #kulitkering ๐ŸŒธArbutin -boleh menghalang pengeluaran enzim tyrosinase, menyebabkan nada kulit yang lebih cerah dan mengurangkan #pigmentasi kulit, dengan menghadkan pengeluaran #melanin dan #eritema (kulit merah) ๐ŸŒน Hydrolyzed Collagen -membantu #menegangkankulit dan otot ๐ŸŒน Cyclomethicone -sesuai untuk semua jenis kulit . Kelebihan Cubremi Foundation โœ” Melawan garis halus & tanda #penuaan โœ” #Melindungikulit dari sinaran matahari #SPF50+) โœ” #Tidakbercapuk & #tahanlama โœ” Sesuai untuk semua jenis kulit โœ” Mengurangkan penampilan #liangporiterbuka โœ” Teksture lebih ringan & mudah digunakan โœ” #Antirekahan โœ” #Melembapkan kulit โœ” Tidak menjadikan #kulitberminyak & #kulitmelekit. 0126598707 / 01116043346 #teksturringan #borong #murah #sayajualonline #igshopmalaysia #cubremifoundationspf50 #viral #trustedonlineseller #student #instafamous #shoppingonline

Share 13 1
iispurwantiiis. Gak suka penampilan make up yang tebal?
Bisa loh coba pakai \"Giordani

Gak suka penampilan make up yang tebal? Bisa loh coba pakai "Giordani Gold CC Cream", teksture ringan, tampilan terlihat lebih natural & segar. Dilengkapi juga dengan SPF 35 yang melindungi kulit dari pengaruh buruk sinar matahari. Bisa dipakai sebelum bedak atau juga tanpa bedak Wahh komplit banget ini. Wajib punya! #Giordanigold #cccream #spf35 #diskon30persen #teksturringan #kulitsegarberseri #natural

Share 4 2
elysian_bera. PROMO YEAR END GRAND SALE SETAHUN SEKALI ni memang luar biasa๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Samp

PROMO YEAR END GRAND SALE SETAHUN SEKALI ni memang luar biasa๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Sampai Protect & Support Day Cream sold out semalam. Memang stok laju macam air. Rupanya ramai yang tunggu YEAR END GRAND SALE ni. Semua tahu Elysian ni bukan selalu buat promo bila buat ni... kena la betul betul #shoppingkasilicin Akak akak dah shopping Elysian ke belum? Shopping cepat tau. Jangan tunggu. Ramai yang dah memborong sebab nak makeup bag free. Makeup bag bukan biasa biasa ye. Dari produk sampai ke makeup bag. Semua berkualitiโ™ฅ๏ธ

Share 2 2
eka_setya_triyana. LIPS CREAM MORESKIN 
Musim kondangan ney...โ˜•๐Ÿช๐Ÿฐ๐Ÿ—๐Ÿฑ
Lipstikmu luntur

LIPS CREAM MORESKIN Musim kondangan ney...โ˜•๐Ÿช๐Ÿฐ๐Ÿ—๐Ÿฑ Lipstikmu luntur klo dipake makan"...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Pasti blum pake moreskin Lipscream NASA๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Untunglah sy pake moreskin Lipscream,jd nggak perlu bolak balik touch up dech...๐Ÿ’‹๐Ÿ‘„ #Awet #NggakLuntur #TeksturRingan LIP CREAM MATTE terdiri dari 6 macam warna loh yg bs kamu pilih : ๐ŸŒบMoreskin lip cream 01 ๐ŸŒบMoreskin lip cream 03 ๐ŸŒบMoreskin lip cream 05 ๐ŸŒบMoreskin lip cream 07 ๐ŸŒบMoreskin lip cream 08 ๐ŸŒบMoreskin lip cream 09 ๐Ÿ’‹ MANFAAT LIP CREAM MATTE = ๐ŸŽmemperindah bibir ๐ŸŽmembantu menutrisi bibir ๐ŸŽbibir tidak mudah kering ๐ŸŽmemberi warna tambahan di bibir More info Inbok/wa

Share 1 0

Cara pemilihan code foundation dan bbc Mary Jardin. 1. wajah cerah atau gelap 2. Cerah tu pinkish atau yellowish 3. Gelap tu sawo matang atau hitam2 manis Cara-caranya check urat tangan: 1. Kalau cerah, urat tangan BIRU (maksudnya COOL TONE) - Mj suggest code 01 (pink base) 2. Kalau cerah, urat tangan HIJAU (maksudnya WARM TONE) - Mj suggest code 02 (yellow base) 3. Kalau urat tak dapat beza hijau ke biru ke. Cerah pun x dapat beza pink ke yellowish ke. Maksudnya NATURAL. Tak kesah nak ambil either 01 atau 02 4. Kalau gelap, yg sawo matang ambil 03 5. Kalau gelap, yg hitam2 manis dinasihatkan ambil 04 6. Yg kulit sedang2 boleh pilih either 02 atau 03 ๐ŸŒทCode 01 pink base ๐ŸŒทCode 02 03 04 semua yellow base Yg ni utk bbc ye. Kalau fd sebaiknya ambil 2 tone lebih cerah supaya bila makeup tak nampak tone down . . #maryjardinkuantanpahang #lipmatte #jeragat #kulitkusam #kutil #kulitberminyak #kulitkombinasi #kulitsensitif #naturalbase #bbcushion #foundation #loosepowder #mua #makeup #MJAC #tahanlama #nonporeclogging #waterproof #waterbased #takbercapuk #takmelekit #spf30 #teksturtakberminyak #teksturringan #easytoblend #mediumcoverage #maryjardinmurah #bazarpaknil #reviewmaryjardin #maryjardinkuantan

Share 3 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 3 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 4 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 2
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 1 0
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 3 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 4 1
ohseeem.co. 5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutka

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU : Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka 2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn 3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari 4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka 5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam. Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹ #ohseeem #teamsyerah #wawaserumfoudation #wawamascara #wawacosmeticscombo #wawaserum #wawazainal #wawalipmatte #teksturringan #wangi #bestserum #bestserumever #serumviralmalaysia #serumviral #serum #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #serumwhitening #serumjeragat

Share 2 0