(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
coach_hakimrich. Sweet potato ni sangat bagus kerana GI nya yg rendah. Ia boleh membuat

Sweet potato ni sangat bagus kerana GI nya yg rendah. Ia boleh membuat kita kenyang lebih lama. Boleh je try resepi ni utk lunch atau snacking uols ye. Selamat mencuba. . @coach_hakimrich . #trimnfitonlinecoaching #trimnfitkualekangsar #wlconlinemalaysia #tusyenkurusonline #diabetis #ubahgayahidup #turunlemak #eatcleanmalaysia #singapore #theycallmefitmom

Share 10 0

Gemuk bersama, kurus pun bersama ♥️ . Barulah harmoni 🥰 . The best supporter actually is your own life partner 💪🏻 Percayalah, kalau you all support your own pasangan, tengoklah semangat dia nak kurus 🔥 . Silap2 dia lebih kurus dari kau 😆 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 14 3

Gemuk bersama, kurus pun bersama ♥️ Suami turun 65kg, isteri turun 25kg. MashaAllah total lost 90kg 😱😱😱 . Barulah harmoni rumahtangga kan? 🥰 . The best supporter actually is your own life partner 💪🏻 Percayalah, kalau you all support your own pasangan, tengoklah semangat dia nak kurus 🔥 . Silap2 dia lebih kurus dari kau 😆 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 663 70

DOUBLE HIJRAH ♥️ . #lisasurihani merupakan antara ikon remaja, belia & ibu2 masa kini yang bagi saya ialah hot from oven 🔥🔥🔥 . Pertamanya, Lisa memberi inspirasi kpd ibu2 bhw walaupun dah beranak-pinak, kita mampu utk turun berat 💪🏻 . Yg kedua, kemunculan Lisa berhijab dpt dijadikan contoh buat anak muda yg tercari2 jawapan utk mula berhijab 👍🏻 . Bagi saya, kedua2 ini merupakan hijrah yg sgt besar bagi Lisa & ianya telah memberi impak yg sgt positif pd rakyat Malaysia khususnya ☺️ . Tahniah Lisa 👏👏👏 keep on inspiring people 👍🏻👍🏻👍🏻 . Saya dulu fully hijab masa umur 16 tahun. 😊 . Anda bila? Cer komen skit kat bwh 👇🏻👇🏻👇🏻 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting

Share 16 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DOUBLE HIJRAH ♥️ . #lisasurihani merupakan antara ikon remaja, belia & ibu2 masa kini yang bagi saya ialah hot from oven 🔥🔥🔥 . Pertamanya, Lisa memberi inspirasi kpd ibu2 bhw walaupun dah beranak-pinak, kita mampu utk turun berat 💪🏻 . Yg kedua, kemunculan Lisa berhijab dpt dijadikan contoh buat anak muda yg tercari2 jawapan utk mula berhijab 👍🏻 . Bagi saya, kedua2 ini merupakan hijrah yg sgt besar bagi Lisa & ianya telah memberi impak yg sgt positif pd rakyat Malaysia khususnya ☺️ . Tahniah Lisa 👏👏👏 keep on inspiring people 👍🏻👍🏻👍🏻 . Saya dulu fully hijab masa umur 16 tahun. 😊 . Anda bila? Cer komen skit kat bwh 👇🏻👇🏻👇🏻 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting

Share 1149 9

Tinggi betul kamera kawan kami sorang ni 😆 . Throwback on my wedding night bulan Mac baru2 ni ♥️ . Kot2 ada yang nak kawen dalam masa 2-3 bulan, ataupun 4-6 bulan, it’s time to start the program😉 . Semua orang nak nampak cantik on their bestest day ☺️ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #wedding

Share 18 1

Tinggi betul kamera kawan kami sorang ni 😆 . Throwback on my wedding night bulan Mac baru2 ni ♥️ . Kot2 ada yang nak kawen dalam masa 2-3 bulan, ataupun 4-6 bulan, it’s time to start the program😉 . Semua orang nak nampak cantik on their bestest day ☺️ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #wedding

Share 97 2

Ramai yang dah sedar 💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥 . Tak dinafikan ramai yang masih belum sedar bahawa kesihatan badan itu merupakan fardhu kifayah bagi ubat Islam. . Tahniah pada semua yang pm saya 👏👏👏 Saya sedang membalas mesej anda satu persatu 😉 . . Tqtqtq ♥️♥️♥️ . . . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 5 2

Ramai yang dah sedar 💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥💪🏻🔥 . Tak dinafikan ramai yang masih belum sedar bahawa kesihatan badan itu merupakan fardhu kifayah bagi ubat Islam. . Tahniah pada semua yang pm saya 👏👏👏 Saya sedang membalas mesej anda satu persatu 😉 . . Tqtqtq ♥️♥️♥️ . . . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 34 1

APA KATA SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN NEXT MONTH, YOU CHALLENGE YOURSELF? 🔥🔥🔥 . . Secara purata, my clients lost 5kg/month. Ada yg awesome, turun 10kg/month 🔥🔥🔥 . . Benda kalau buat boleh kurus, nape taknak buat? . . Ogos-Sept-Okt: done 15kg ✅ Jom kita 💪🏻💪🏻💪🏻 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 6 1

APA KATA SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN NEXT MONTH, YOU CHALLENGE YOURSELF? 🔥🔥🔥 . . Secara purata, my clients lost 5kg/month. Ada yg awesome, turun 10kg/month 🔥🔥🔥 . . Benda kalau buat boleh kurus, nape taknak buat? . . Ogos-Sept-Okt: done 15kg ✅ Jom kita 💪🏻💪🏻💪🏻 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 81 3

RESEPI LUNCH ESOK UNTUK PESERTA JULAI 😍 . . One of my favourite dishes tau. Memang sedap & kenyang ✅ . . Resepi Ogos pun sedap2 😍 Rugi la tak join 😜 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 18 1

RESEPI LUNCH ESOK UNTUK PESERTA JULAI 😍 . . One of my favourite dishes tau. Memang sedap & kenyang ✅ . . Resepi Ogos pun sedap2 😍 Rugi la tak join 😜 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 324 3

Kawan yg suka makan sihat ni best tau 😉 . Sebab dia selalu bebel kat kita kalau kita gemuk 😅 Kawan mcm ni, mmg sayang kat kita. Tu sbb dia bebel 😆 . Skrg ni, saya pun dah ada kawan ni 24 jam. Which is my husband, my bff for life! ♥️♥️♥️ . Sbb dia mmg jaga kualiti of food, suka organics & fresh food, so saya rasa selamat 😉 . Kawan yg makan kawan ni bahaya. So, hati2 tau! Kdg2 spesies ni ialah yg paling dekat dgn kita! Lebih menyedihkan kalau spesies ni duduk sebumbung dgn kita😢 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 10 0

Kawan yg suka makan sihat ni best tau 😉 . Sebab dia selalu bebel kat kita kalau kita gemuk 😅 Kawan mcm ni, mmg sayang kat kita. Tu sbb dia bebel 😆 . Skrg ni, saya pun dah ada kawan ni 24 jam. Which is my husband, my bff for life! ♥️♥️♥️ . Sbb dia mmg jaga kualiti of food, suka organics & fresh food, so saya rasa selamat 😉 . Kawan yg makan kawan ni bahaya. So, hati2 tau! Kdg2 spesies ni ialah yg paling dekat dgn kita! Lebih menyedihkan kalau spesies ni duduk sebumbung dgn kita😢 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 31 0
faiz.radzali. Berminat sila komen 'DM SAYA'
.
Sape kat sini yang betul2 NEKAD nak fo

Berminat sila komen 'DM SAYA' . Sape kat sini yang betul2 NEKAD nak fokus bulan Ogos ni untuk turunkan berat 3-10kg tapi boleh makan nasi & enjoy makan 5-6 kali sehari? . Terbuka kepada surirumah, wanita & lelaki bekerja serta lelaki & wanita yang NEKAD nak SIHAT & turun berat. . Slot terhad! 1st come, 1st serve!! Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊 . Faiz 0193987595 Dina 0194858204 #faizradzali #dinarahman #faizdina #teamlindaradzali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome

Share 33 6

ALLAH LIHAT PENGHUJUNGNYA ♥️ . Throwback solat terawih malam terakhir bersama suami tersayang di Masjid Putra, Putrajaya. . Selepas selesai terawih, Imam memberi sedikit tazkirah. . Yang paling terkesan di jiwa saya ialah, “Allah melihat penghujung usia kita” . Ada orang sepanjang usianya alim, tetapi bila mati, kufur. . Waktu ni, Imam kata, di kala orang sibuk membuat persiapan raya, siapakah yang sibuk membuat persiapan “mungkin ini Ramadhan terakhirku” 😢 . . Saya suka nak relate hal ni dgn Weightloss. Kadang2 kita ni lahir2 dah gemuk. Tapi kalau kita tak usaha utk buat sesuatu, maka kita akan mati gemuk. . Kenapa tak pilih penghujung yang baik bila kita yang mempunyai kuasa memilih itu? . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 14 0

ALLAH LIHAT PENGHUJUNGNYA ♥️ . Throwback solat terawih malam terakhir bersama suami tersayang di Masjid Putra, Putrajaya. . Selepas selesai terawih, Imam memberi sedikit tazkirah. . Yang paling terkesan di jiwa saya ialah, “Allah melihat penghujung usia kita” . Ada orang sepanjang usianya alim, tetapi bila mati, kufur. . Waktu ni, Imam kata, di kala orang sibuk membuat persiapan raya, siapakah yang sibuk membuat persiapan “mungkin ini Ramadhan terakhirku” 😢 . . Saya suka nak relate hal ni dgn Weightloss. Kadang2 kita ni lahir2 dah gemuk. Tapi kalau kita tak usaha utk buat sesuatu, maka kita akan mati gemuk. . Kenapa tak pilih penghujung yang baik bila kita yang mempunyai kuasa memilih itu? . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 99 2

Yang tak mula tu yang tak boleh sarung2 sampai sekarang 😄 . . Dah nak dekat 2020 ni. Dah 10 tahun buat azam kurus, tapi....??? . . . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 8 1

Yang tak mula tu yang tak boleh sarung2 sampai sekarang 😄 . . Dah nak dekat 2020 ni. Dah 10 tahun buat azam kurus, tapi....??? . . . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 21 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

FREEDOM & HAPPINESS ♥️ . Free yourself from whatever that makes you unhappy. . Life is about making choices. Choose to be free, happy & healthy ♥️ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 10 0

FREEDOM & HAPPINESS ♥️ . Free yourself from whatever that makes you unhappy. . Life is about making choices. Choose to be free, happy & healthy ♥️ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 86 4

REWARD TURUN BERAT ♥️ . Celebrate every small success. Apatah lagi big success: jihad perang nafsu makan 💪🏻 . Make sure you have a reward that can drive you to go the extra miles 🔥🔥🔥 . . Congratulations to all peserta Intake July yang update berat after 1 week of changing old habits 👏👏👏 . Kita ada 3 minggu lagi nak enjoy the reward 😍 Go get it guys 💪🏻💪🏻💪🏻 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 10 1

REWARD TURUN BERAT ♥️ . Celebrate every small success. Apatah lagi big success: jihad perang nafsu makan 💪🏻 . Make sure you have a reward that can drive you to go the extra miles 🔥🔥🔥 . . Congratulations to all peserta Intake July yang update berat after 1 week of changing old habits 👏👏👏 . Kita ada 3 minggu lagi nak enjoy the reward 😍 Go get it guys 💪🏻💪🏻💪🏻 . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 55 0

KONFIDEN BILA PAKAI SWIMSUIT ✅ . . Salah satu BIG WHY saya nak turun berat ialah nak nampak konfiden bila pakai swimsuit. . Kita semua tahu, swimsuit ni, sifatnya melekap di badan. . Saya dulu tak dpt enjoy mandi kat pool dgn anak2 sebab xde konfiden nak pakai swimsuit. (Hanya perempuan sahaja yg faham perasaan ni!) . . Sape yg mcm saya? 🙋🏻‍♀️ . . Kenapa nak stay tak konfiden bila awak boleh jadi konfiden? ✅ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 19 0

KONFIDEN BILA PAKAI SWIMSUIT ✅ . . Salah satu BIG WHY saya nak turun berat ialah nak nampak konfiden bila pakai swimsuit. . Kita semua tahu, swimsuit ni, sifatnya melekap di badan. . Saya dulu tak dpt enjoy mandi kat pool dgn anak2 sebab xde konfiden nak pakai swimsuit. (Hanya perempuan sahaja yg faham perasaan ni!) . . Sape yg mcm saya? 🙋🏻‍♀️ . . Kenapa nak stay tak konfiden bila awak boleh jadi konfiden? ✅ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 436 1

Saya ni tak la cantik mana. Tapi Allah hantar saya lelaki with beautiful heart ♥️ . Pagi2 bangun, atas katil dgn muka ngantuknya, lelaki ni mesti puji saya dulu, “Morning my lovely wife, you’re the most beautiful woman in this world & I am so blessed to be part of your life” . Ko rasa? Hahaha 🤪 . Semangat tak the whole day nak give the best? . Saya nak relate hal ni dlm weightloss. . Sepanjang 8 tahun saya dlm industri ni, jarang sgt saya tgk suami yg give support to his wife utk turun berat. . Kebanyakannya akan kata “Bazir duit”, “Berapa lama la tu tahan?”, dll... . Mana tak down wife tu? . Cuba for once, puji dia sampai tahap dia senyum je the whole day? 😉 . Dia kurus pun utk awak tau. Tak rugi pun! . @ipphoright pesan, selalu la belanja bini utk lebih berjaya dlm hidup ✅ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 18 2

Saya ni tak la cantik mana. Tapi Allah hantar saya lelaki with beautiful heart ♥️ . Pagi2 bangun, atas katil dgn muka ngantuknya, lelaki ni mesti puji saya dulu, “Morning my lovely wife, you’re the most beautiful woman in this world & I am so blessed to be part of your life” . Ko rasa? Hahaha 🤪 . Semangat tak the whole day nak give the best? . Saya nak relate hal ni dlm weightloss. . Sepanjang 8 tahun saya dlm industri ni, jarang sgt saya tgk suami yg give support to his wife utk turun berat. . Kebanyakannya akan kata “Bazir duit”, “Berapa lama la tu tahan?”, dll... . Mana tak down wife tu? . Cuba for once, puji dia sampai tahap dia senyum je the whole day? 😉 . Dia kurus pun utk awak tau. Tak rugi pun! . @ipphoright pesan, selalu la belanja bini utk lebih berjaya dlm hidup ✅ . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 154 9

Teknologi mendekatkan kami, online coaching from.your comfort home. Seramai 51 orang checked in kelas malam ni, memang meriah sungguh la ONLINE COACHING ni... . Alhamdulillah MasyaAllah Tabarakallah . Banyak kami belajar hari ni dengan guest speaker Coach Terence mengenai senaman & pemakanan dari Certified Instructor. . Nak booking slot Ogos boleh pm saya personal...atau klik Link Di bio 👆 . Tak dapat kat tempat lain kakak adik.... . Belajar kat umah ,dengan anak2.. Pembelajaran Abad 21 Real Time.... . Coach Marena Omar +6019-5278268 7 thn coach online. Ibu anak 2 Turun 30kg* . #workfromhome #eatcleanmalaysia #singapore #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #diet #misikurus #protein #jomkurus #menu #resepi #sihat #atkins #kalori #jubahbesar #plussize #brunei #biggestloser #onlinecoaching #healthymindandbody #bondarozitaibrahim #jamuratumalaya #bajumurah #azamtahunbaru

Share 23 0

Dua jenis wow 🔥 Awak wow yg mana? 🤗 . Sentap sangat tapi dulu pun pernah berlaku kat saya waktu berat saya 100kg++ . Cuba fikir. Takkan nak biar badan tu stay 100kg selamanya kan? . For once, cuba sayang sikit badan tu. Jangan la berkira sangat. Nanti sakit, susah tau. . . August Intake is now open 🔥🔥🔥 Click link to register 👆🏻👆🏻👆🏻 Let’s lose 5-10kg in August 💪🏻💪🏻💪🏻 . . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Share 7 1