#tipsdiet

Posts Share

aida.fariha. 6 KESAN BURUK SKIP SARAPAN
.
Jom kita tukar cara hidup kita,sentiasa t

6 KESAN BURUK SKIP SARAPAN . Jom kita tukar cara hidup kita,sentiasa tidak skip sarapan pagi kita . Jangan abaikan keperluan sarapan pada tubuh kita mulai harini . . Mudahnya KURUS dengan ILMU permakanan dan TEAM SUPPORT . Pendaftaran intake FEBRUARY dibuka 💪🏻💪🏻💪🏻 NEKAD NAK KURUS TAHUN 2019 Jom kurus online bersama kami kini anda boleh kurus dari rumah sahaja . Apa yang anda dapat jika join online kurus kami?? . ✔️meal plan zigzag lengkap 25 hari ✔️makan 5x sehari ✔️boleh makan nasi ✔️topic diet harian ✔️support group coaching ✔️menang hadiah misteri ✔️combo exercise workout ✔️program nutrition 25 hari ✔️grocery list ✔️100% coaching dan mentoring online . Coach aida +601111493832 I loss 18kg Ibu 1 anak 👩🏼 . #sisbraces #sismataempat #gemukkuruscantik #polisevo2 #wanitahariini #dramaqueen #bajubesar #jubahbesar #tv3 #viral #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik #meloditv3 #eatcleanmalaysia #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #misimengecil #menusihat #jjcm #azamkurus2018 #healthyfood #healthyrecipes #kurussebelumkahwin #seriburindu #jomdiet #gemukisawesome #dietmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #jomkurus1malaysia

Share 392 9
adibmustafa_. Nak tahu apa maksud disebalik warna darah haid kita? Jom kita tengok 4

Nak tahu apa maksud disebalik warna darah haid kita? Jom kita tengok 4 warna yang berbeza ini. • Setiap bulan, apa yang selalu wanita akan tertunggu-tunggu? Sudah semestinya kitaran haid untuk sampai betul tak? Kalau haid tak sampai pada masa yang sepatutnya, risau juga dibuatnya. Tetapi, tahukah anda bahawa warna darah haid kita mempunyai maksud yang tersendiri? Rupa-rupanya, setiap warna yang berbeza menerangkan apa yang kurang dan apa yang terlebih dalam badan kita. • Jom share dengan kawan-kawan wanita yang lain. • Gaya hidup sihat bermula dengan tabiat yang konsisten. Sempena tahun baru, ambil lah peluang ni untuk sama-sama kita amalkan gaya hidup sihat. 💪 • #GetIdealBodyOnline #teamAdibMustafa #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan

Share 271 7
eyfasoleh. Ada masalah jerawat? Cuba cek kat mana lokasi jerawat  tu naik? Jerawa

Ada masalah jerawat? Cuba cek kat mana lokasi jerawat tu naik? Jerawat memang berpunca dari apa yang kita makan . Kalau banyak naik dibahagian dahi kena semak balik gaya pemakanan harian macam mana. Daripada sarapan hingga lah ke supper. . Sebab tu ada yang jenuh guna macam2 ubat jerawat tapi tak berkesan sebab masih amalkan makan makanan bergoreng, tinggi garam atau berproses. . Nak kulit muka bebas jerawat? Kena ubah tabiat pemakanan dari sekarang.Mudah kan...xde la membazir pi facial la beli set skincare paling mahal la semua tu. . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Pendaftaran FEBUARI telah dibuka.klik link di bio ig @eyfasoleh utk daftar segera. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline. #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #selafazcinta #jikamasihadarindu

Share 1770 74
brefitjournal. kalo ditanya siapa motivasi terbesar saya untuk merubah gaya hidup?
ja

kalo ditanya siapa motivasi terbesar saya untuk merubah gaya hidup? jawaban saya adalah keluarga. karena yg pertama kali muncul di pikiran saya ketika (ternyata) saya merasakan gejala serangan jantung dimana itulah titik balik saya mau merubah gaya hidup adalah keluarga saya. tapi perjalanan merubah pola hidup saya jauh lebih mudah karena saya didampingi kakak saya sendiri. i owe him a lot. without his push, without his encouragement, i wouldn't be like who i am today. it still feels like yesterday when both of us chose to spend our new year's eve at the gym and even it's raining and windy, we both would still working out 😂 we've been thru thick and thin, ups and downs within these past few years, but thankfully now we at least know the basic knowledge how to stay in this lifestyle and yet enjoy the life at the same time, unlike before. . p.s kita berdua ini contoh akibat terlalu disayang & dimanja oleh orang tua dengan makanan 😆 dan pelajaran dari kita berdua adalah, ga ada yang ga mungkin! mungkin memang masa muda kita pernah "kelam", bukan kelam karena obese, tapi kehidupan kelam akibat obese yaitu tidak kuat olahraga/aktifitas fisik yg berat, sering ngos2an, dll. but now, we're proud to say we're aging better! we're fitter and we're stronger! dan perjalanan gaya hidup sehat kita dimulai ketika kita beranjak dewasa (umur 20an), so kalo ada yg bilang umur itu penghalang, NO! you can always start whenever you are! ✅ just freaking START! . . (p.s the difference between these photos is 7 years or 8 years? (sorry i'm suck at counting) my brother was 18 years old, and me was 16 years old (turned 17 that year) and this year we're turning 25 & 26!) . . so @brianrar when will you start @brifitjournal? hahahaha

Share 689 38
iconicfit.my. That's why dalam online Cabaran #Sendat2Selim coach selalu remind para

That's why dalam online Cabaran #Sendat2Selim coach selalu remind para coachee tentang misi utama kita adalah untuk capai berat ideal dan tahap kesihatan yang optimum, bukan tujuan kurus jers. . . Bila body dah fit & sihat secara automatik, kita akan dapat keyakinan diri dan positive mindset. . . Ini lebih dari nak jadi kurus semata mata.It's a whole transformation to a new you. . . Coach advice bagi masa pada badan dan minda untuk belajar terima ilmu baru and trust the process. . . Usaha kita yang menentukan segalanya. Nothing is wasted if we give full heart and commitment on our goals insyaAllah. ☺️

Share 101 1

MACAM MANA CARA NAK JAGA MAKAN? . Try lah menu lunch student2 Cikgu Diet ni. Nasi bukan punca anda gemuk. Tapi cara makan nasi, lauk & makanan2 lain tu yg menentukan sama ada anda makin kurus atau sebaliknya. . Dalam group coaching bersama Cikgu Diet saya akan guideline paling berkesan utk anda turun berat berkilo2 walaupun makan nasi. . Kalau nak jadi student Cikgu Diet, daftar sesi Februari sekarang! > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . UPDATE...sejak dilancarkan, dah lebih 30 orang yg mendaftar. Sekarang pun ramai yg kata nak join. . Sebelum kuota penuh & pendaftaran ditutup, baik anda daftar sekarang.

Share 873 25
dietcantiksehat.id. Kandungan nutrisi di dalam tempe yaitu asam lemak tak jenuh, vitamin A

Kandungan nutrisi di dalam tempe yaitu asam lemak tak jenuh, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D, vitamin E, vitamin K, kalsium, zat besi, kalium, mangan, fosfor dan inositol. Namun, untuk pemilik golongan darah B, sebaiknya menghindari konsumsi tempe. Tuuh tempe banyak banget manfaatnya lho gaes :D Tag teman kamu yang suka makan tempe ======================== . . . . . . #Diet #Cantik #Sehat #TipsMenurunkanBeratBadan #TipsKecantikan #TipsKesehatan #TipsDietAlami #TipsCantikAlami #TipsSehatAlami #TipsDiet #TipsCantik #TipsSehat #SolusiDiet #SolusiCantik #SolusiSehat #InfoDiet #InfoCantik #InfoSehat . . . . .

Share 351 3
iconicfit.my. 1.Bila nak hilangkan lemak handle di belah tepi badan adalah matlamat

1.Bila nak hilangkan lemak handle di belah tepi badan adalah matlamat utama. Saiz portion memainkan peranan penting seperti makan pemakanan sihat. Sebab ada juga makanan healthy kalau kita terlebih makan dia akan menyebabkan kita gemuk, almaklumlah kalori jadi double tripple so biar berpada2 ikut portion. . . Kadang2 boss kita pun boleh djadikan penyebab pinggang kita makin berkembang. Lagi demanding boss, lagi Stress kerja lagi banyaklah kita makan. Dan bila stress juga badan akan keluarkan hormon cortisol yg menyebabkan perut kita buncit. . . Ada yg jadi depress menyebabkan orang ambil ubat utk relive stress dan efek dari ubat2 ni akan menyebabkan selera makan meningkat. . . . Tak minum cukup air boleh menyebabkan kita telan excess kalori menjuruskan pada penambahan berat badan. Plus, bila badan kita tak cukup air, badan hanya serap air yg ada dlm badan utk organ2 yg tertentu menyebab berlakunya berat air. Bila kita dah jaga makan, exercise tapi semua ni jadi tak berbaloi kalau kita tidur Lewat.

Share 105 1
shaklee_mummyezz_cantiksihat. Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Manfaat Utama • Herba tradisi yang diper

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Manfaat Utama • Herba tradisi yang dipercayai Borage ialah herba kegemaran orang Barat. Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina. • Mengawalselia estrogen dan testosterone GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita, memperbaiki simtom PMS seperti kesakitan, perubahan emosi, retensi air dan kesakitan pda bahagian payudara. Melambatkan menopaus – Memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman dan dipresi. – Pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, dan membuatkan kulit kelihatan lebih muda. • Memperbaiki prostatomegaly – GLA memperbaiki prostat lelaki dan masalah kerap kencing. • Menentang kanser – GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan system imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser. • Memperbaiki Inflamasi Kulit – Ianya mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, dan kurap. – Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatism dan atritis. Bestnya GLA COMPLEX NI Nak Cuba??? Roger kakezz.wasap.my/60123717215 #tipscantik #tipscantikbebasjerawat #tipscantikmenawan #tipssihat #tipssihatshaklee #tips #tipskurus #tipsslim #tipskuruscepat #tipsdiet #tipsbusiness #ecommerce #tipsbusinnesonline #tipsturunberatbadan #tipskesihatan #cergas #diet #slim #slimming #jerawat #jeragat #tambahsusuibu #hamil #mengandung #bersalin #pantang #anakpertama #ibubapa #ibubersalin #gym

Share 0 0
dietcantiksehat.id. Sebab, nasi mengandung glycemic index yang tinggi.
Tag teman kamu yang

Sebab, nasi mengandung glycemic index yang tinggi. Tag teman kamu yang males makan nasi karena takut gemuk.. . . . . . . #Diet #Cantik #Sehat #TipsMenurunkanBeratBadan #TipsKecantikan #TipsKesehatan #TipsDietAlami #TipsCantikAlami #TipsSehatAlami #TipsDiet #TipsCantik #TipsSehat #SolusiDiet #SolusiCantik #SolusiSehat #InfoDiet #InfoCantik #InfoSehat . . . . .

Share 15 1
rizalnutritionist. Ada yang sering berlama-lama mantengin dan membandingkan label kemasan

Ada yang sering berlama-lama mantengin dan membandingkan label kemasan di rak-rak toko makanan?

Share 95 5
shaklee_mummyezz_cantiksihat. Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenali GLA Shaklee Sumber Terbaik Omega-

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenali GLA Shaklee Sumber Terbaik Omega-6 GLA Shaklee diekstrak dari Borage. Ia mengandungi lebih 2 kali ganda GLA didalam Evening Primrose Oil (EPO). Kebanyakan GLA (Gamma-Linolenic Acid) yang ada di pasaran dihasilkan daripada EPO. Bioavailability bermaksud keupayaan sesuatu sebatian untuk meresap masuk ke dalam sel. Dalam erti kata yang lain, GLA shaklee mudah diserap ke dalam badan dan kesannya jauh lebih optimum. Setiap kapsul GLA Shaklee mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Shaklee digabungkan bersama minyak bunga matahari dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Nak Cuba??? Roger kakezz.wasap.my/60123717215 #tipscantik #tipscantikbebasjerawat #tipscantikmenawan #tipssihat #tipssihatshaklee #tips #tipskurus #tipsslim #tipskuruscepat #tipsdiet #tipsbusiness #ecommerce #tipsbusinnesonline #tipsturunberatbadan #tipskesihatan #cergas #diet #slim #slimming #jerawat #jeragat #tambahsusuibu #hamil #mengandung #bersalin #pantang #anakpertama #ibubapa #ibubersalin #gym

Share 7 0
hafiey.my. DIABETES PENYAKIT MEMBUNUH
.
Ingin bebas Dari Diabetes? Pastikan koran

DIABETES PENYAKIT MEMBUNUH . Ingin bebas Dari Diabetes? Pastikan korang jaga pemakanan manis atau berlemak utk setiap hari, sentiasa timbang berat badan serta kira BMI. Mencegah lebih baik dari merawat. Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari utk melancarkan proses pembuangan toksin. . Nak follow tips kurus dgn selamat? Join group Facebook “KURUS DALAM 2 MINGGU” . Klik je link pada bio okay 👌🏻. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

Share 1 0
awanherbal. Dalam beberapa penelitian disebutkan bahwa seseorang yang memiliki keb

Dalam beberapa penelitian disebutkan bahwa seseorang yang memiliki kebiasaan insomnia dan tidak mempunyai waktu yang cukup untuk tidur di malam hari akan terlihat 10 tahun lebih tua dari usia aslinya. Dalam penelitian tersebut disebutkan bahwa orang yang mengalami insomnia berpotensi untuk mempunyai kerutan di wajah lebih banyak dibandingkan dengan orang yang tidur dengan cukup. Pada keadaan yang normal, tubuh akan membentuk kolagen – zat untuk menjaga kesehatan dan peremajaan kulit – ketika seseorang tertidur. Kolagen akan mencegah tubuh mengalami penuaan dini dengan cara menghalangi pembentukan kerutan di wajah. Namun saat waktu tidur terganggu, maka kolagen tidak dapat dibentuk dalam jumlah yang normal, karena itu kerutan yang terbentuk lebih banyak. Yuk hidup sehat !!!. Follow 👇👇 @awanherbal @awanherbal Order / Konsultasi:⤵⤵ . 📲WA. : 08569006102 📲atau klik link yang ada di bio . #tidur

Share 5 1
rosliza_yahaya. Alhamdulillah,Masyaallah, Tabarakallah....One team one dream....
.
.
M

Alhamdulillah,Masyaallah, Tabarakallah....One team one dream.... . . Misi kami nak bantu anda capai impian turun berat badan 3 - 11kg sebulan. . . Kurus online coaching Intake Februari. . ✅personal dan group coaching ✅meal plan beserta resepi sihat 30 hari ✅combo workout dr rumah ✅Groceries checklist . Berminat nak joint program diet online INTAKE FEBRUARI ? . . Boleh klik link di bio atau whatsapp 0132567061 untuk dptkn details program😍 . . Coach Rosliza_yahaya 0132567061 #aliffsyukriterlajaklaris

Share 4 0
demica.bestseller.swk. DIABETES PENYAKIT MEMBUNUH
.
Ingin bebas Dari Diabetes? Pastikan koran

DIABETES PENYAKIT MEMBUNUH . Ingin bebas Dari Diabetes? Pastikan korang jaga pemakanan manis atau berlemak untuk setiap hari, sentiasa timbang berat badan serta kira BMI. Mencegah lebih baik dari merawat. Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk melancarkan proses pembuangan toksin. . Nak follow tips kurus dengan selamat? Klik je link pada bio okay 👌🏻. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus

Share 0 0
demica.kelantan. 4 PENYAKIT GEMUK
.
1. STRESS
2. MALAS BERSUKAN
3. BANYAK ALASAN
4. NAF

4 PENYAKIT GEMUK . 1. STRESS 2. MALAS BERSUKAN 3. BANYAK ALASAN 4. NAFSU . Nak kurus tp ada 4 masalah ni?? Jangan risau, Mimi boleh bantu uols utk kurus. Tp lepasni takleh bagi alasan dah, kena TEKAD dgn MISI KURUS 2019. . Apa tunggu lagi? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #demicakelAntan

Share 1 0

4 PENYAKIT GEMUK . 1. STRESS 2. MALAS BERSUKAN 3. BANYAK ALASAN 4. NAFSU . Nak kurus tp ada 4 masalah ni?? Jangan risau, Mimi boleh bantu uols utk kurus. Tp lepasni takleh bagi alasan dah, kena TEKAD dgn MISI KURUS 2019. . Apa tunggu lagi? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #demicakelAntan

Share 0 0
atun_aziz. Minda kita ni sangat powerful. Apa yang kita fikir, itulah yang akan t

Minda kita ni sangat powerful. Apa yang kita fikir, itulah yang akan terjadi. . Saya nak bagi contoh gambar ni. Macam mana kuantiti makanan dalam pinggan kita tu, warna makanan dan pinggan mempengaruhi apa yang kita percaya. . Nak turun berat badan, kena makan makanan seimbang. Tak perlu sekat2 makan sampai nampak macam orang sakit. Makan yang seimbang, ada nutrisi. So kita dapat kurus, badan sihat, bertenaga, nampak muda. . Guna pinggan lebih kecil, pastikan menu seimbang, so minda kita akan detect, ok ngam! "Penuh" pinggan tu cukupla. Kata nak kurus kan. 😊 . Coach Atun 📲012 3547687 . Pendaftaran Kurus Online Coaching dibuka. . Klik link di bio ig untuk info program. . #kuruscepat #jomkurus #dietsenang #jubahsouq #diettmakannasi #kurusbadan #kurustanpasenaman #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #perutbuncit #hijriahome #sayanakkurus #eatclean #sukusukuseparuh #arabellapparels #jk1m #jubahbesar #bajusizebesar #turun5kgsebulan #coachkuruswanita #seluarbesar #blouselabuh #kecilkanpeha #teamatunaziz

Share 3 0

4 PENYAKIT GEMUK . 1. STRESS 2. MALAS BERSUKAN 3. BANYAK ALASAN 4. NAFSU . Nak kurus tp ada 4 masalah ni?? Jangan risau, Mimi boleh bantu uols utk kurus. Tp lepasni takleh bagi alasan dah, kena TEKAD dgn MISI KURUS 2019. . Apa tunggu lagi? . Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #demicakelAntan

Share 0 0
asiandetoxtea. JANUARY PROMO!! 🎉 BUY 1 GET 1 FREE 🎉
FREE ONGKIR JABODETABEK

Buy 30

JANUARY PROMO!! 🎉 BUY 1 GET 1 FREE 🎉 FREE ONGKIR JABODETABEK Buy 30 days FREE 15 days Buy 15 days FREE 7 days Buy 7 days - NO FREE Awali tahun 2019 dengan resolusi baru, jalani hidup lebih sehat.. Bersihkan usus kalian dari racun-racun jahat, plak yang menempel dinding usus, dan juga membantu melunturkan lemak. . Tidak perlu lagi menggunakan french press atau saringan karena packaging kita sudah berupa teabag atau kantong. Jadi cukup langsung diseduh saja. . PRICELIST - 7 days : Rp 35.000 - 15 days : Rp 65.000 - 30 days : Rp 100.000 . Daun teh dipetik dari sumber yang sama, jadi buat apa beli yang mahal??

Share 3 1
juzfit.singapore. SENANGNYAA NAK SLIM DENGAN JUZFIT FIBER SHOT
.
.
Sedut je Juzfit FIBER

SENANGNYAA NAK SLIM DENGAN JUZFIT FIBER SHOT . . Sedut je Juzfit FIBER Shot tau-tau dah kurus uolls . . Kelebihan & Khasiat Juzfit Fiber Shot . 🎈Menurunkan berat badan 🎈Menambah tenaga 🎈Mengawal selera makan 🎈Mencerahkan kulit 🎈Membakar lemak berlebihan 🎈Menghalang pembentukan lemak 🎈Merendahkan kolestrol 🎈Mengempiskan perut 🎈Meningkatkan metabolism badan . 👏BERITA BAIK untuk ibu yang baru melahirkan aka dalam pantang dan menyusu baby, uolls pun bole amalkan tau . 🙋🙋 Lelaki perempuan bole amalkan seawal 13 tahun . . BERMINAT NAK DAPATKAN #juzfit #fibershot #juzfitfibershot Whatsapp kami 90589410/ 92396712 atau terus dm kami tau . . COD seluruh Singapura / Postage seluruh Singapura! . #amyrarosli #sayajual #sayajualonline #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

Share 1 0
laela.mardiana. PENUHI KEBUTUHAN PROTEINMU🙋‍♀️
.
Memilih protein saat diet amat memba

PENUHI KEBUTUHAN PROTEINMU🙋‍♀️ . Memilih protein saat diet amat membantumu untuk turun berat badan. Tanpa kecukupan protein, diet kamu tidak akan bertahan lama sis! ✂️ . Tips makan sehat 5x sehari dan turun berat badan 5-10 kg dalam 25 hari, silakan klik link di bio🌐 . Program diet online February #langsinglewatwhatsapp slot sisa 15 lagi. FOR SERIOUS LADIES ONLY❗️ . ONLINE DIET COACH 🌏 Coach ELLA - 081274089137 WA ONLY📲 . #langsinglewatwhatsapp #mealplan #maudiet #carakurus #caradiet #turunberatbadan #tipsdiet #menusehat #dietcoachtangerang #klubsemangatmuda #kuliner #dietalami #obatdiet #obatkurus #dietbergaransi #obatlangsing #pildiet #kulinerbekasi #sehat #coachlaelamardiana

Share 6 0
nyo2_shinta. Supaya duduk gak kelipat perutnya..🤭
Yuk join..Diet online 
Potensial

Supaya duduk gak kelipat perutnya..🤭 Yuk join..Diet online Potensial turun 5-10kg dlm 25hari " *BERGARANSI* " . Yg dibutuhkan 1.Niat sehat 2.Aplikasi Wa . Free konsultasi : 📲 coach shinta wa 087882614735 Kita ngonbrol via Wa. Silahkan ikut kelas diet "LANGSING LEWAT WHATSAPP" PERIODE Februari 2019 Dapatkan Special pembayaran sampai tgl 25jan 2019. Kelas akan dimulai ya sist 3Feb2019. Segeraaaa..klik link 👇👇👇👇👇 http://bit.ly/TanyaShinta ONLINE DIET COACH Coach SHINTA 087882614735 WA ONLY📲 . #langsinglewatwhatsapp #mealplan #maudiet #carakurus #caradiet #turunberatbadan #tipsdiet #menusehat #dietcoachtangerang #kuliner #dietalami #obatdiet #obatkurus #dietbergaransi #obatlangsing #pildiet #kulinerbekasi #sehat #jakartatimur

Share 7 1