(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
darmiloshop. Spesifikasi :
2 kecepatan (kecil dan besar)
Bahan PVC pegangan karet
B

Spesifikasi : 2 kecepatan (kecil dan besar) Bahan PVC pegangan karet Baterai cas (include usb charging pipih) bisa menggunakan cas hp universal Tidak bisa di lipat Dus menarik (cocok utk kado) Warna : biru, pink dan kuning Untuk info stok dan warna silahkan klik link di bio #kipasmini #kipas #bandung #aksesorismurah #fancy #unik #kekinian #lucu #praktis #nyaman #aman #onlineshop #online #murah #murahmeriah #trustedseller #thearmilos

Share 0 0
the_ladysara. #arcoagent #arcoraya2019 #TrustedSeller

DISKAUN RM20 ARCO RAYA 2019 �

#arcoagent #arcoraya2019 #TrustedSeller DISKAUN RM20 ARCO RAYA 2019 😍 SALE RAYA still onzzz... . CARMEN Now promo : RM219 Normal price : RM239 Available in S, M, L, XL . NAK ORDER? ➡screenshot koleksi pilihan anda dan whatsapp 0182524062 or klik blue link in bio 👆 #bajukurung #bajukurungplain #dressplainmurah #bajuraya2019 #bridesmaiddress #bridesmaidoutfit #ootd #klfashionweek #modvierbangsar #fashionvalet #kurungmoden #kurungpahang #dresslabuhmurah #dressmuslimah #bajurayamurah #bazarpaknil #bajurayamoden #bajuraya #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #ootdraya #bajurayabutik #arcoagent #arcolovers ___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting

Share 0 0
jaja.cotton.scarves. PRE ORDER OPEN HOUSE COLLECTION MIRABELLE BAWAL😍😍
.
Klik katalog 👉#

PRE ORDER OPEN HOUSE COLLECTION MIRABELLE BAWAL😍😍 . Klik katalog #mirabellebawalopenhouse . 💕Tudung senang bentuk. 💕Tak panas dan serap peluh. 💕Tak mudah lembik lepas basuhan. 💕Bidang 45 plus utk bawal 💕 Keutamaan pada yang boleh sabar menunggu kerana item adalah pre order . ❎No fussy buyer ✔️ Serius buyer sahaja ✔️ Booking dengan bayaran sahaja. ✔️Jangkaan pos bermula awal Julai. . Berminat? 👉klik link direct to WA apps. (Link di bio ig) www.wasap.my/601111465484 . #Mirabelle #mirabellebawal #mirabellelovers #kekaboo #mirabellemerdeka2019 #mirabellemerdeka #kekaboomerdeka #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalcantik #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #tudunglabuh #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #tudungbawalcotton #bidang45 #bidang46 #cottonvoile #sayapakaisayajual #jajacottonscarves #bawalcottonmirabelle #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysianhijjabi

Share 0 0
slingbaglepakviralmurah. Rabbit Sling Bag🐰
.
Material: Faux Fur
Size: 35cm (H) x 8cm (W)
Chain

Rabbit Sling Bag🐰 . Material: Faux Fur Size: 35cm (H) x 8cm (W) Chain Length: 110cm . Color: 🐰 Rose Red . Price: SM : RM36.00 SS : RM42.00 (INCLUDE POS) . For order click link 👇🏻👇🏻 Www.wasap.my/60132797104/bb . #slingbag #slingbagrabbit #rabbitslingbag #rabbit #rabbitbag #rabbitcute #rabbitbagmalaysia #fluffybunny #comel #bunnyslingbag #bagcomel #bag #bags #fluffybunnybag #bunnyfluffyslingbag #bunnybag #bagbunny #rabbitbagmurah #bagrabbit #cuterabbit #slingbagviral #slingbagviralmurah #bagmurah #slingbagmurah #trustedseller #fieyshop

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jaja.cotton.scarves. PRE ORDER OPEN HOUSE COLLECTION MIRABELLE BAWAL😍😍
.
Klik katalog 👉#

PRE ORDER OPEN HOUSE COLLECTION MIRABELLE BAWAL😍😍 . Klik katalog #mirabellebawalopenhouse . 💕Tudung senang bentuk. 💕Tak panas dan serap peluh. 💕Tak mudah lembik lepas basuhan. 💕Bidang 45 plus utk bawal 💕 Keutamaan pada yang boleh sabar menunggu kerana item adalah pre order . ❎No fussy buyer ✔️ Serius buyer sahaja ✔️ Booking dengan bayaran sahaja. ✔️Jangkaan pos bermula awal Julai. . Berminat? 👉klik link direct to WA apps. (Link di bio ig) www.wasap.my/601111465484 . #Mirabelle #mirabellebawal #mirabellelovers #kekaboo #mirabellemerdeka2019 #mirabellemerdeka #kekaboomerdeka #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalcantik #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #tudunglabuh #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #tudungbawalcotton #bidang45 #bidang46 #cottonvoile #sayapakaisayajual #jajacottonscarves #bawalcottonmirabelle #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysianhijjabi

Share 0 0
the_ladysara. #arcoagent #arcoraya2019 #TrustedSeller

DISKAUN RM20 ARCO RAYA 2019 �

#arcoagent #arcoraya2019 #TrustedSeller DISKAUN RM20 ARCO RAYA 2019 😍 SALE RAYA still onzzz... . CARMEN Now promo : RM219 Normal price : RM239 Available in S, M, L, XL . NAK ORDER? ➡screenshot koleksi pilihan anda dan whatsapp 0182524062 or klik blue link in bio 👆 #bajukurung #bajukurungplain #dressplainmurah #bajuraya2019 #bridesmaiddress #bridesmaidoutfit #ootd #klfashionweek #modvierbangsar #fashionvalet #kurungmoden #kurungpahang #dresslabuhmurah #dressmuslimah #bajurayamurah #bazarpaknil #bajurayamoden #bajuraya #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #ootdraya #bajurayabutik #arcoagent #arcolovers ___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting

Share 0 0

PERBEZAAN DIANTARA NANO SWEET( Manis pengganti gula dlm Secret coffee) DAN STEVIA. 1)Beza antara pemanis Nano Sweet dengan stevia. Kedua2 mempunyai khasiat yg baik cuma beza dari segi application shj. Bezanya pemanis nano sweet dgn pemanis Stevia ialah...Pemanis nanosweet adalah pemanis tebuhitam semulajadi yg mempunyai manis yg sama macam gula putih tetapi yang rendah kalori dan bersifat nano yg halus yg bukan stevia dari ekstrak daun dan tiada nano. Apabila bersifat nano halus maka tindakbalas baik terhadap tubuh adalah lebih cepat. Mudah serap ke tubuh dan mudah digest keluar melalui najis. Ia Mempunyai Flavor carrier function yg sama dgn gula putih yg tidak ada pada stevia. Nano sweet boleh buat vitagen dan yogurt tapi pemanis2 lain spt stevia tak boleh. 2. Kestabilan PH iaitu 5.5. Yang mana nano sweet boleh diguna utk membuat jeruk atau makanan melalui proses penapaian. Pemanis2 lain spt stevia tidak boleh dan PH tak stabil. 3.Nano sweet mempunyai rasa yg sedap seperti Gula putih tetapi sihat tanpa bahan pengawet malah rendah kalori. Sebagai cth Stevia rasa manis dan sihat juga tetapi ada sedikit pahit dan kelat dan kalau stevia yg yg sedap rasa pasti akan dicampurkan dgn bahan kimia lain spt maltodextrin atau dextrose atau NHDC utk hilangkan rasa pahit. Itulah adalah sedikit . Anda nampakkan betapa berkhasiatnya NANO SWEET,Jom hijrah dari manis gula kemanis NANO SWEET. Boleh terus klik link di bio untuk order 💗 #mymagnetrezeki #secretcorrea #secretcoffee #losyenkpop #foundation #forea #pinkish #LosyenKurusSejukPertamaAsia #formulasikorea #kurus #slim #fit #persiskorea #losyensejuk #alhamdulillah #greencoffee #usahawanlosyenkurus #sctrillionempire #trustedseller #kurustanpaubat #Slimmingbodyshape #DaguRuncing #naturalbeauty #keepslim #flawless #dropshipwanted #agentwanted #tambahincome #positivevibes

Share 0 0
kainpasangbynailiexclusive. Morning 😆
.
Tenkiu 😘
.
Done submit order 📲
.
🌠 Cust Perak ⤵️
🌻 Se

Morning 😆 . Tenkiu 😘 . Done submit order 📲 . 🌠 Cust Perak ⤵️ 🌻 Set Matching Color Wild Rose 🌻 Set Matching Color Dusty Dark Purple 🌻 Set Matching Color Warm Sand . #19062019#

Share 0 0
jaja.cotton.scarves. PRE ORDER OPEN HOUSE COLLECTION MIRABELLE BAWAL😍😍
.
Klik katalog 👉#

PRE ORDER OPEN HOUSE COLLECTION MIRABELLE BAWAL😍😍 . Klik katalog #mirabellebawalopenhouse . 💕Tudung senang bentuk. 💕Tak panas dan serap peluh. 💕Tak mudah lembik lepas basuhan. 💕Bidang 45 plus utk bawal 💕 Keutamaan pada yang boleh sabar menunggu kerana item adalah pre order . ❎No fussy buyer ✔️ Serius buyer sahaja ✔️ Booking dengan bayaran sahaja. ✔️Jangkaan pos bermula awal Julai. . Berminat? 👉klik link direct to WA apps. (Link di bio ig) www.wasap.my/601111465484 . #Mirabelle #mirabellebawal #mirabellelovers #kekaboo #mirabellemerdeka2019 #mirabellemerdeka #kekaboomerdeka #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalcantik #bawalmurah #bawallabuh #bawalcotton #tudunglabuh #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #tudungbawalcotton #bidang45 #bidang46 #cottonvoile #sayapakaisayajual #jajacottonscarves #bawalcottonmirabelle #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysianhijjabi

Share 0 0

Hai guys.. siapa lepas raya ni badan dia dah naik..cuba mengaku?? Mesti ramai yang cemas kan sebab berat lepas raya dah naik.. mana tak naik, hari2 pergi open house kan.. makanan pulak sedap2 semua.. mesti lah makan tak ingat dunia right. . No worries guys, CHOCOFEELZ ada untuk maintain weight korang tu, you guys pun sedia maklumkan yang Ilya tak akan miss minum CHOCOFEELZ ni.. thats why la my body still maintain slim.. So guys, CHOCOFEELZ ni memang sangat membantu untuk loss your weight and flavour dia pun sedap which is Chocolate Banana. . Capat2 dapatkan CHOCOFEELZ now ok. . @chocofeelz.hq @chocofeelz.hq @chocofeelz.hq @chocofeelz.official @chocofeelz.official @chocofeelz.official #jomkurus #cepatkurus #kuruscantik #perutkempis #kuruscepat #kurustanpapantang #turunberatbadan #jomkurus #slimmingproduct #produkkurus #jomsihat #turunberatbadan #bakarlemak #trustedseller #choco #supplementkurus #kurustanpapantang #chocofeelz #bodylove #demica #pinklady #detox #qurose #tea #lemonex #chocofit #lemonstick

Share 0 0
pyjamas_satin. #PROMOSIPYJAMAS_SATINRAYA 
HAA..SIS BAGI PROMO RM35  SEHELAI LAGI.PREO

#PROMOSIPYJAMAS_SATINRAYA HAA..SIS BAGI PROMO RM35 SEHELAI LAGI.PREORDER TAU.BUKAN READY STOK. - RAMAI SANGAT YANG WASSAP/DM BILA NAK BUAT PROMO...HUHU. - -INSYAALLAH PUAS HATI .BOLEH TENGOK FEEDBACK CUSTOMER YE..🥰🥰 - PROMO 1 MINGGU SAHAJA 19/6/19-25/6/19 #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen # #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro #nur2

Share 1 0

Stroller Bebika Datang Lagi !!! . . Kami tawarkan 2 warna yang menjadi pilihan ramai. Hitam dan Kelabu. . . Harga kali ni kami offer dgn harga hanya RM295.00 shj. . . 🚛 FREE POSTAGE utk Semenanjung 🚛 DISKAUN POSTAGE utk Sabah Sarawak. . Ciri Istimewa BEBIKA . 🚩 Baby sebulan hingga 5 tahun 🚩 Ringan (5.7 kg sahaja) 🚩 Bersaiz cabin, . 🚩 mudah lipat dan buka. . 🚩 Maximum child weight 25KG 🚩 5-Point Safety Belt . 🚩 Forward facing seat 🚩 Safe and Sturdy Design 🚩 Frame dari solid aluminium alloy. Lebih ringan dan lebih kukuh. . Blh terus DM atau wasap kami 01157711702 utk tempahan dan sebarang pertanyaan. . . #trustedseller #strollermurah #strollerbebika #strollerlipat #strollerberkualiti

Share 0 0
intan_fadliah_maju_enterprise. Rantai tangan gajah licin daun licin.. Harga bersih RM469.08 dan kebaw

Rantai tangan gajah licin daun licin.. Harga bersih RM469.08 dan kebawah.. Follow 👇 https://www.facebook.com/Emas-murah-639518539729309/ Wsap: 01112992854-intan #emasmurah #emasbudget #emas916 #trustedseller #intanfadliahmajuenterprise002854253

Share 0 0
secretcorrea_limited. Pagi!!! 💪💪💪 Semoga anda lebih positif daripada smlm.. \"YaAllah beri

Pagi!!! 💪💪💪 Semoga anda lebih positif daripada smlm.. "YaAllah berikanlah kami perniagaan untung dunia dan Akhirat dan ianya dapat membantu lebih ramai org utk berjaya. Permudahkanlah urusan dan perjalanan Secret correa dan mereka yg membaca status ini . Bukakanlah pintu2 yg tertutup dan kau sinarilah kami dgn cahaya Rahmatmu. Jauhilah kami dari sifat2 khianat lemah dan malas dan Berikanlah kami Istikhomah dgn tindakan tanpa nanti dan tapi. Semoga hari ini lebih baik dari hari2 semalam dan kau angkatlah doa ini dan berikanlah mereka yg sedang membaca doa ini rezeki tanpa putus seperti air sungai yang mengalir deras.. -Aamin yarobbal alamin- #mymagnetrezeki #secretcorrea #secretcoffee #losyenkpop #foundation #forea #pinkish #LosyenKurusSejukPertamaAsia #formulasikorea #kurus #slim #fit #persiskorea #losyensejuk #alhamdulillah #greencoffee #usahawanlosyenkurus #sctrillionempire #trustedseller #kurustanpaubat #Slimmingbodyshape #DaguRuncing #naturalbeauty #keepslim #flawless #dropshipwanted #agentwanted #tambahincome #positivevibes

Share 2 0
aziezah_pinklady. Selamat pagi pinklady💃

Hanya dengan 2biji 1hari 
Awak boleh dapat be

Selamat pagi pinklady💃 Hanya dengan 2biji 1hari Awak boleh dapat bentuk badan ideal Keputihan takde lagi, Miss V ketat😍 suami pon makin sayang😘 Breast mantap. Punggung melentik💃 Supplement all in one. Cantik luar dalam❤ Tak perlu keluarkan modal yg banyak. Dengan harga rm3** sahaja Awak dapat selesaikan masalah yang awak hadapi💃 Jangan tunggu lama-lama. Jom dapatkan sekarang💃 www.wasap.my/60172918443/PinkLadyMantap #pinkladyhq #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfection #trustedseller #pinkladyteamanggunminira

Share 0 0
medinabagempire. *COACH pre order & ready stock*
please pm sis to check availability it

*COACH pre order & ready stock* please pm sis to check availability item Coach men id wallet 🌺RM359🌺 Nak handbag ori tapi murah dan nak instalment wasup sis cepat boleh join group kutu sis😘cash purchase dpt diskaun price yek ☎️📞📞 0102928541 #usaitem

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
singoolshop. New katalog A - 19 Juni 2019 .
Kode : #SO25580 
Harga : 188.000
Detail

New katalog A - 19 Juni 2019 . Kode : #SO25580 Harga : 188.000 Detail bahan, size, warna tertera didalam caption foto. *WAJIB MENANYAKAN STOCK TERLEBIH DAHULU* _______________________________________________________ Order ? Contact us directly via : WA 1 : 0822.9869 0663 WA 2 : 0813.151 85 211 Line : rosalinakurniawan Line @ : @XZX7312S (use@) . ORDER use format buying ✔ . (Name, address, telp, code,size n color) FIRST PAY FIRST GET ✔ . ✏ Shipping price hasn't included (harga belum termasuk ongkos kirim). ✏ Transfer sebelum 14.00 (Senin-Jumat) dan 12.00 (Sabtu) barang dikirim hari yg sama, setelah jam tersebut dikirim besoknya . Minggu tdk ada pengiriman. ✏ Ongkir bisa dicek di jne.co.id . Pengiriman dr Jakarta via JNE REG . ✏ NO HIT & RUN, Buyer only. ✏ KEEP no cancel. ✏ Pembelian Min 3pcs DISKON 12.000 ✏ Pembelian Min 5pcs DISKON 25.000 ✏ Pembelian Min 12pcs DISKON 70.000 ✏ *BOLEH CAMPUR MODEL LAIN* ✏ *TIDAK TERMASUK ONGKOS KIRIM* . #readystock #trustedseller #dagelan #kemeja #dress #blouse #ootd #rok #jaket #celana #bajuimport #blazer #sweater #jumpsuit #kaoscewek #couple #cardingan #atasanmurah #tshirt #skirt #gamis #bajugrosir #casualtop #kekinian #kaos #jualbaju #bhfyp #dressmurah #grosirbajumurah

Share 0 0
intan_fadliah_maju_enterprise. Rantai tangan pasir hollow daun licin..harga bersih RM476.60 dan kebaw

Rantai tangan pasir hollow daun licin..harga bersih RM476.60 dan kebawah.. Follow 👇 https://www.facebook.com/Emas-murah-639518539729309/ Wsap: 01112992854-intan #emasmurah #emasbudget #emas916 #trustedseller #intanfadliahmajuenterprise002854253

Share 0 0
akma_gold_2. SOld ✅ RL Nama SYAFIQA

#AkmagOld #Emas916
#BizOnline #TrustedSeller

SOld ✅ RL Nama SYAFIQA #AkmagOld #Emas916 #BizOnline #TrustedSeller

Share 0 0
medinabagempire. *COACH pre order & ready stock*
please pm sis to check availability it

*COACH pre order & ready stock* please pm sis to check availability item Coach men id wallet 🌺RM359🌺 Nak handbag ori tapi murah dan nak instalment wasup sis cepat boleh join group kutu sis😘cash purchase dpt diskaun price yek ☎️📞📞 0102928541 #usaitem

Share 0 0
ris_collection_. 🕌KOLEKSI RAYA🕌 ✨KURUNG ROSE✨

HARI RAYA DAH X LMA LAGI🕌☺️. SIS DAH

🕌KOLEKSI RAYA🕌 ✨KURUNG ROSE✨ HARI RAYA DAH X LMA LAGI🕌☺️. SIS DAH ADA BJU RAYA KE BELUM?😄JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI DESIGN KURUNG YG SIMPLE BUT HOT INI. SEJUK MATA MEMANDANG PERSIS PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR 😘. ▫️Design Kurung MODEN yg simple n warna2 hot & Glamour (Ada belahan Di depan) ▫️Design yg bole di serikan Dgn diamond/ patch/ beads/ bunga tampal Di baju n lengan 😍 ▫️Material Platinum Pearls Skin Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan Dgn 9 pilihan warna ▫️Sesuai Utk berpakaian sedondon😘/bridesmaids theme ▫️Design terbaru Di pasaran ▫️Cutting Loose Berdutt Belakang ▫️Jenis Kain Duyung ▫️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ▫️Zip Kain Sebelah Kiri ▫️Saiz XS S M L XL XXL 3XL CIRI2 KAIN ▫️❌ jarang ▫️❌ kecut ▫️❌ berbulu lepas basuh ▫️❌ renyuk ▫️✅ mudah digosok ▫️✅ sejuk & selesa dipakai ▫️✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ▫️✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ▫️✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple STOCK TERHAD❗️ STOCK TERHAD❗️ . . ⚠️FULL PAYMENT ⚠️NO BOOKING . . 📌Model pakai size S 📌Rantai sekadar hiasan 📌x de zip . . PRICE . KURUNG ROSE 💫RM110SM/RM115SS . 3XL ADD RM11 . FREE POSTAGE 🚚🚚. . . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia

Share 1 0
medinabagempire. *COACH pre order & ready stock*
please pm sis to check availability it

*COACH pre order & ready stock* please pm sis to check availability item Coach men id wallet 🌺RM359🌺 Nak handbag ori tapi murah dan nak instalment wasup sis cepat boleh join group kutu sis😘cash purchase dpt diskaun price yek ☎️📞📞 0102928541 #usaitem

Share 1 0
medinabagempire. *COACH pre order & ready stock*
please pm sis to check availability it

*COACH pre order & ready stock* please pm sis to check availability item Coach men id wallet 🌺RM359🌺 Nak handbag ori tapi murah dan nak instalment wasup sis cepat boleh join group kutu sis😘cash purchase dpt diskaun price yek ☎️📞📞 0102928541 #usaitem

Share 1 0
medinabagempire. *COACH pre order & ready stock*
please pm sis to check availability it

*COACH pre order & ready stock* please pm sis to check availability item Coach men id wallet 🌺RM359🌺 Nak handbag ori tapi murah dan nak instalment wasup sis cepat boleh join group kutu sis😘cash purchase dpt diskaun price yek ☎️📞📞 0102928541 #usaitem

Share 1 0
butikcantikhijab. 🌻 (PO SENIN/KAMIS) (LIMITED) TIARA DRESS ORI VAVANI -- LD.110cm / PB.

🌻 (PO SENIN/KAMIS) (LIMITED) TIARA DRESS ORI VAVANI -- LD.110cm / PB.142cm 🌻 . LIMITED BANGET YAA..KALO HABIS GA RESTOCK LAGI AMBIL STOCK setiap SENIN dan KAMIS . 🌹 NOTE 🌹 : 》PRE ORDER - PESANAN DIPROSES SETELAH TRANSFER DITERIMA (AKAD SALAM) 》HANYA UTK YG FIXED ORDER/NO CANCEL/SIAP TRANSFER . 🌹 PRICE 🌹 : ECER 280rb/pc RESELL 275rb/pc SERI 6 WARNA 270rb/pc KODI 265rb/pc . 🌹 BAHAN 🌹 : KATUN ZARA MIX TOYOBO . 👉 ASK/ORDER: 📱SMS/WA 0813.9447.9334 📱LINE - dwieindah FOLLOW INSTAGRAM @butikcantikhijab #butikcantikhijab #trustedseller #jualjilbab #suplierhijab #suplierjilbab #jualgamismurah #supliergamis #gamisjeans #jualbusanamuslim #thamrincity #khimarmurah #khimarsyari #khimarembroidery #khimarmotifmurah #khimarbordir #jlbabsyarimurah #suplierkhimar #jastip #jilbabmurah #gamiskalila #tiaradress #vavani #gamismotifmurah

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});