#vinemalaysia

Posts Share

viraldulu. Kucing tu fans Vietnam kot 🙄
.
🎥numanfauzi._
.
.
👤 Tag seseorang 👇
Share 15079 225
viraldulu. ''Hi, my name is Barry Allen. I'm the fastest man alive''. Ada ka gadi

''Hi, my name is Barry Allen. I'm the fastest man alive''. Ada ka gadis Sabah di sini? Ponsikou 🤣 . . 👤 Tag seseorang 👇👇👇👇 . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @viraldulu . 🔥 @ikhtiyar.co . 🔥 @wansupplement . . #viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

Share 24061 1054
jomsenyum. Harap cukup 🙆
( Tag org tersayang 💕 )
.
Kredit: @ninadimibrahim
.
✔️

Harap cukup 🙆 ( Tag org tersayang 💕 ) . Kredit: @ninadimibrahim . ✔️ Tag si dia/ rakan awak 👇 👇

Share 7449 106
viraldulu. Pen tak boleh guna, camera close up terus senyum 😂
.
🎥@aznilnawawihm
Share 542 4
raisyah_beautydream. Ramai wanita diluar sana masih pening 😣 tercari2 foundation yang sesu

Ramai wanita diluar sana masih pening 😣 tercari2 foundation yang sesuai dgn tone kulit ,coverage & yang penting tak cracked time berpeluh. So 😊😊jgn risau para wanita diluar sana, raisyah boleh bantu uolls selesaikan masalah ni.Raisyah nak share dengan korang tentang ❤Timewise Mineral Liquid 👉 Foundation yg mampu buat anda nmpk flawless dan kekal cun sepanjang hari... Kebaikan foundation ni...... 👉🏻bersifat glowing 👉🏻tidak berminyak 👉🏻tahan lama sehingga 7 bulan pemakaian 👉🏻full coverage liquid foundation 👉🏻terdiri 2 jenis- for combination to oily skin dan normal to dry skin 👉🏻mampu merawat jerawat 👉🏻tidak perlu pakai bedak pun boleh 👉🏻mesra solat 👉🏻anti-aging😍 makin pakai makin muda ❤Marykay Foundation Primer 👉 Dipakai sebelum pemakaian foundation ye uolls,make sure pakai primer ni dlu.. Kenapa? supaya makeup uolls nmpk lebih flawless...pori n cela dpt dikurangkn tau dgn sapuan primer ni..ia juga membuatkn makeup kite lebih tahan lama sehingga 8 jam. Primer ini juga dpt mengelakkan foundation yg dipakai kelihatan bertompok² berminyak dan melekit & memiliki spf 15 yg dpt melindungi kulit uolls drpd sinaran UV. Dan yang bestnya sekarang ada promosi untuk 2 item dan percuma foundation brush.Cepat2 grab uolls,rmai yang dah cuba, uolls bila lagi??tak cuba maka tak cinta... Nak tahu lebih details,meh click dkt link dan boleh terus direct wsp raisyah😍😍.. #marykaymalaysia #marykaysenai #marykaykulai #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayterengganu #marykaymelaka #marykayselangor #marykaysabah #marykaysarawak #marykaybrunei #malaysiaboleh🇲🇾 #dewiremaja #beautytips #glamorouslife #healtyskincare #lawakkeder #makeuptutorial #makeupvideos #vinemalaysia #tiktokmalaysia #pujaanhatikanda

Share 15 2
jomsenyum. Tadi terjatuh 🤕
( Tag org tersayang 💕 )
.
Kredit: @hiro_meme
.
✔️ Ta

Tadi terjatuh 🤕 ( Tag org tersayang 💕 ) . Kredit: @hiro_meme . ✔️ Tag si dia/ rakan awak 👇 👇

Share 8552 151
jomsenyum. I love you 🤗
( Tag org tersayang 💕 )
.
Kredit: @uselessdy
.
✔️ Tag s

I love you 🤗 ( Tag org tersayang 💕 ) . Kredit: @uselessdy . ✔️ Tag si dia/ rakan awak 👇 👇

Share 9445 153
meowmi_jr_. Cukup ke tak'Ω'
.
.
.@ryzalpodolski
.
.
.
.
#ryzalpodolski #vinemalays
Share 56 0
jomsenyum. Cantik lagi senyuman awak 🥰
( Tag org tersayang 💕 )
.
Kredit: @nr_fa

Cantik lagi senyuman awak 🥰 ( Tag org tersayang 💕 ) . Kredit: @nr_farah2305 . ✔️ Tag si dia/ rakan awak 👇 👇

Share 9873 190

NAK BERGAYA DENGAN PHONE BARU TAHUN BARU NI? TAPI DUIT TAK BANYAKK ? . Jangan risau dengan @kacak.gadgets anda pasti bole bergaya dengan phone baru tahun baru niii . Iphone 6 64gb hanya rm780 😊 . . Sebab ape? Sebab diskaun new yearr bossku, harga drop kaww kaww punyaa !!!!!COD area KL,Selangor dan Kota Bharu😊 . . . Tekan je link kalau nak tengok harga atau sebarang info 😊 . #iphonemalaysia #quotes #iphonemurah #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #upm #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #uitm #kualalumpur #kotabharu #vinemalaysia #kelantan

Share 115 3
jomsenyum. Azam saya tahun ni 😁
( Tag org tersayang 💕 )
.
Kredit: @_.zaacious
.

Azam saya tahun ni 😁 ( Tag org tersayang 💕 ) . Kredit: @_.zaacious . ✔️ Tag si dia/ rakan awak 👇 👇

Share 9603 167

NAK BERGAYA DENGAN PHONE BARU TAHUN BARU NI? TAPI DUIT TAK BANYAKK ? . . . Jangan risau dengan @kacak.gadgets anda pasti bole bergaya dengan phone baru tahun baru niii . Iphone X 64gb hanya rm3100 myset 😍 . . Sebab ape? Sebab diskaun new yearr bossku , harga drop kaww kaww punyaa !!!!! . . . Tekan je link kalau nak tengok harga atau sebarang info 😊 . . . #viraldulu #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners

Share 138 3
eazhassan. Mafia Engineering 2019 🔥

Glam Night Annual Dinner
New World Petaling

Mafia Engineering 2019 🔥 Glam Night Annual Dinner New World Petaling Jaya Hotel 🔥 #crosszero #tofasmafiavideo #engineer #lawakhambar #vinemalaysia

Share 83 9
cuckoomalaysiashop. Budget rendah tapi teringin nak ada air sejuk dan panas tekan2? Boleh

Budget rendah tapi teringin nak ada air sejuk dan panas tekan2? Boleh ambik penapis ni, kecil tapi power 😍🔥 _____________________________________ . . 01💥Dokumen: IC + kad debit/kredit . . 02💥Pemasangan: 1-2 minggu selepas order . . 03💥Pembayaran: Deposit bulan pertama RM75.47. Cuckoo akan potong RM75.47 dr bank akaun . .

Share 9 1