(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
diyananaain_obsesscosmetic. ⁣Kelebihan Treatment Cushion Foundation 💖
⠀
1. membuat kulit muka tid

⁣Kelebihan Treatment Cushion Foundation 💖 ⠀ 1. membuat kulit muka tidak berminyak⠀ 2. full coverage & senang di blend⠀ 3. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif⠀ 4. Mengecutkan jerawat & membantu menghilangkan bekas jerawat⠀ 5. Perlindungan dari sinar UV dengan SPF50⠀ 6. Kulit flawless & glowing⠀ ⠀ Whatsapp nana sekarang untuk order 👉013 2966772 #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsbrunei #obsesscosmeticsindonesia #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticssingapore #obsesscosmeticuia #obsesscosmeticgombak #obsesscosmeticrawang #obsesswave #obsesscosmeticselayang #obsesscosmeticbatucaves #sayajualmakeup #obsesswave #iamfounderobsess #makeuptutorial #makeupartismalaysia #makeupcantik #sobella #vivyyusof #sephora #makeupmurah

Share 3 0
dhiaraclosssset. KURUNG MALISSA
.
🌸Material Como Crepe
🌸Selesa, tak panas, tak meleka

KURUNG MALISSA . 🌸Material Como Crepe 🌸Selesa, tak panas, tak melekap dibadan 🌸Cutting loose & longgar 🌸Ada ruffle kecil di bahagian bawah baju 🌸Mermaid cutting 🌸7 pilihan warna . 🌺RM95SM/RM100SS FREE POSTAGE . #faraalipbuttersquad

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
replika_cekhantaran. JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ .
💍 Sangat EKS

JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK . #replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

Share 0 0
replika_cekhantaran. JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ .
💍 Sangat EKS

JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK . #replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

Share 0 0
replika_cekhantaran. JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ .
💍 Sangat EKS

JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK . #replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

Share 1 0
beaute.vita. 🌷COLLAGEN POWDER ON PROMOTION!🌷
.
.
Dapat kulit yang cantik dan beba

🌷COLLAGEN POWDER ON PROMOTION!🌷 . . Dapat kulit yang cantik dan bebas cela mesti menjadi idaman semua wanita kan? Tapi kalau kulit muka kite bermasalah, mesti ada rasa kurang confident nak berdepan dengan orang ramai. Betul tak? . . Haaa jangan risau, collagen powder sedia membantu! . . Kesannya yang cepat dan pantas boleh buat kulit awak cantik dalam masa tak sampai seminggu. Tak percaya? Kena la cuba sendiri collagen ni! . . Kebanyakan yang dah cuba Collagen powder Shaklee ni, dorang akan rasa: • Kulit makin tegang dan anjal • Jerawat susah naik • Kulit makin cerah sekata • Kulit lembab, licin dan glowing • Jerawat pasir hilang • Kesan parut gelap dan parut berlubang pudar dan cepat hilang • Kuku dan rambut cantik • Punggung dan payudara lebih anjal • Tiada lagi masalah sakit lutut (kolagen sangat sesuai untuk sakit sendi) • Susu badan meriah . . So, awak nak cuba sendiri rasa perubahan2 tu? Meh order dekat syaz. Harga memang terbaikkk syaz nak kasi ni! . . #shakleeputrajaya #shakleemurah #shakleeupm #shakleeukm #shakleeeffect #shakleebangi #shakleemurah #detox #vitamincantik #vitamin #shakleeeffect #vivyyusof #vivixmurah #vivixputrajaya #skincare #skincaretips #skincareroutine #vivixmurah #espshakleemurahsangat

Share 1 0
beaute.vita. 🌷COLLAGEN POWDER ON PROMOTION!🌷
.
.
Dapat kulit yang cantik dan beba

🌷COLLAGEN POWDER ON PROMOTION!🌷 . . Dapat kulit yang cantik dan bebas cela mesti menjadi idaman semua wanita kan? Tapi kalau kulit muka kite bermasalah, mesti ada rasa kurang confident nak berdepan dengan orang ramai. Betul tak? . . Haaa jangan risau, collagen powder sedia membantu! . . Kesannya yang cepat dan pantas boleh buat kulit awak cantik dalam masa tak sampai seminggu. Tak percaya? Kena la cuba sendiri collagen ni! . . Kebanyakan yang dah cuba Collagen powder Shaklee ni, dorang akan rasa: • Kulit makin tegang dan anjal • Jerawat susah naik • Kulit makin cerah sekata • Kulit lembab, licin dan glowing • Jerawat pasir hilang • Kesan parut gelap dan parut berlubang pudar dan cepat hilang • Kuku dan rambut cantik • Punggung dan payudara lebih anjal • Tiada lagi masalah sakit lutut (kolagen sangat sesuai untuk sakit sendi) • Susu badan meriah . . So, awak nak cuba sendiri rasa perubahan2 tu? Meh order dekat syaz. Harga memang terbaikkk syaz nak kasi ni! . . #shakleeputrajaya #shakleemurah #shakleeupm #shakleeukm #shakleeeffect #shakleebangi #shakleemurah #detox #vitamincantik #vitamin #shakleeeffect #vivyyusof #vivixmurah #vivixputrajaya #skincare #skincaretips #skincareroutine #vivixmurah #espshakleemurahsangat

Share 1 0
nyna_cosmetics. Halah halah halah..memang lawaaa gila okey edisi Sobella 5.0 ni..ada w

Halah halah halah..memang lawaaa gila okey edisi Sobella 5.0 ni..ada warna bold, ada warna yang boleh pakai everyday..warna bold pun boleh je nak pakai setiap hari, campur sikit dengan warna light..cantiksssss 💋 . Kelebihan Sobella Lipmatte: 🌸 Sobella diformulakan dari extract madu 🌸 Tekstur sangat ringan, soft dan lembap di bibir 🌸 Finishing matte tapi tidak mengeringkan bibir 🌸 Tahan lama dan waterproof 🌸 Pigmented yang menutupi seluruh bibir 🌸 Limited edition 🌸 Packaging yang sangat cantik! . Harga Sale: Buy 1 RM33 each Buy 3 RM30 each . #sobella #sobellapuchong #sobellapuchongpermai #sobellapuchongperdana #sobellaputraperdana #sobellacyberjaya #sobellacyber #sobellabangi #agentsobellabangi #agentsobellacyberjaya #agentsobella #agentsobellaputrajaya #sobellabandarkinrara #agentsobellasrikembangan #agentsobellapuchong #agentsobellabandarsaujanaputra #sobellabangigateway #sobellaputrajaya #sobellabukitjalil #sobellapuchongcyberjaya #sobellasrikembangan #sobellabandarsaujanaputra #brownvenom #nudeteddy #sugarplum #sobellafairypink #mirafilzah✨ #vivyyusof #neelofa #lipmatte

Share 0 0
diba_obsess. Jom cuci mata tgk items dalam Obsess! 😍😍 .

Kenapa korang kena pakai

Jom cuci mata tgk items dalam Obsess! 😍😍 . Kenapa korang kena pakai Obsess Cosmetics? 💕 Berkualiti terbaik setaraf brand terkenal 💕 Tahan lama dan mudah dicuci 💕 Lembut pad kulit dan tiada kesan sampingan 💕 Warna2 yang trendy & chic 💕 Code dd cushion yang sesuai dgn skin tone rakyat Malaysia 💕 Harga yang sangat mampu milik oleh semua rakyat marhain 💕 Sekali pakai rasa sgt terobsess nak try yg full set items 💕 Dapat harga promo yg sgt berbaloi . So, tunggu apa lagi tu? Meh pm saya sedia berkhidmat. Meh ws sis skrg 013-5033428 or klik link di bio sis for fast response. Tq! . . . . . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat

Share 3 0
vivylovers. Mandi time 🛁 #sarahilhamshah #vivyyusof

Mandi time 🛁 #sarahilhamshah #vivyyusof

Share 46 0
kitsuiofficial. Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepa

Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukan kedalam product kegemaran seharian anda spt orange juice, yoqurt & lain lain #kitsuimy #kitsuimalaysia #watsonmalaysia #guardianmalaysia #sihat #cantik #kulit #kulitputih #kulitsihat #kulitsehat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #kulitlembab #cantik #healthyfood #naturalfood #dailyfood #shoppee #sephora #mac #silkygirl #neelofa #fazura #vivyyusof

Share 93 0
kitsuiofficial. Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepa

Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukan kedalam product kegemaran seharian anda spt orange juice, yoqurt & lain lain #kitsuimy #kitsuimalaysia #watsonmalaysia #guardianmalaysia #sihat #cantik #kulit #kulitputih #kulitsihat #kulitsehat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #kulitlembab #cantik #healthyfood #naturalfood #dailyfood #shoppee #sephora #mac #silkygirl #neelofa #fazura #vivyyusof

Share 192 5
kitsuiofficial. Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepa

Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukan kedalam product kegemaran seharian anda spt orange juice, yoqurt & lain lain #kitsuimy #kitsuimalaysia #watsonmalaysia #guardianmalaysia #sihat #cantik #kulit #kulitputih #kulitsihat #kulitsehat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #kulitlembab #cantik #healthyfood #naturalfood #dailyfood #shoppee #sephora #mac #silkygirl #neelofa #fazura #vivyyusof

Share 133 8
hushhush.mempersonakan. KEBAIKAN MANGGIS

1. Menurunkan berat badan, merendahkan kolesterol ja

KEBAIKAN MANGGIS 1. Menurunkan berat badan, merendahkan kolesterol jahat dan meningkatkan metabolisma badan 2. Mencantikkan dan melembapkan kulit serta melambatkan proses penuaan 3 Melancarkan sistem pencernaan dan mampu mengempiskan masalah perut buncit 4. Mencegah masalah keputihan di kalangan wanita kerana anti bakteria dan anti kulat 5. Menjaga kesihatan mata dengan mencegah katarak dan glukoma kesan dari radiasi yang menghilangkan protein pada lensa mata. . Whatsapp sekarang sebelum semua stok lesapp..💃💃 . 📱Whatsapp "Hush" ke 0129609483 📱Whatsapp "Hush" ke 0129609483 📱Whatsapp "Hush" ke 0129609483 . #hushhushraya #innermurah #innerexclusive #jubahexclusive #abayaexclusive #shawlexclusive #hushhushbeauty #shawlexclusivemalaysia #urbandecaymalaysia #macmalaysia #sephoramalaysia #vivyyusof #zaloramalaysia #alibaba  #duckscarves #duckscarvesholic #jovianmandagie #rizmanruzaini #blouseexclusive #publikamall #babyexpomalaysia

Share 3 0

Raya tak habis lagi ni! Korang dah dapatkan belum tcf viral dari obsess ni 🔥. Untuk cod dan postage boleh click link di bio ya ❤️ . AGEN OBSESS SHAH ALAM/KLANG . 📮Postage Isnin-Khamis . 🏘Self Collect 👇 :Shah Alam Seksyen 18 . 🚚Cod Shah Alam, Seksyen 15-24, Klang www.wasap.my/60102560662/obsessIG

Share 2 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
najeehamk_. *LIMITED EDITION MARY KAY LIP TINT*
.

3 warna lembut & pigmented :
💄

*LIMITED EDITION MARY KAY LIP TINT* . 3 warna lembut & pigmented : 💄 Canyon Coral 💄 Magenta Mirage 💄 Desert Flora . Tak tau nak pilih yang mana? . . 💄 Canyon Coral - base warna orange, bagi impact keseluruhan muka nampak cerah dah ceria . . 💄 Magenta Mirage - base warna merah bagi impact muka nampak muda & berseri. . 💄 Desert Flora - base warna merah jambu bagi impact keseluruha muka nampak manis & energetic . Masih tak dapat nak pilih? Apa kata ambil 3-3 warna, bole tukar-tukar look!! Long lasting pada bibir, rasa takmau tanggalkan!! Wajib cuba!! . . Najeehamaryk 017-4646944 #makeupbyjiha #cccreammarykay #marykay #marykaymakeup #neelofa #naimdaniel #sumpahnaim #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayutara #tutorialmakeup #zizanrazak869 #vivyyusof

Share 15 0
diba_obsess. Assalam, good morning!!! 😊 .

Hari pakai korang pakai lip tint code a

Assalam, good morning!!! 😊 . Hari pakai korang pakai lip tint code ape tu?? Lip tint berry ni best tau, tahan lama. Bibir nmpk fresh & semulajadi basah lembap mcm Ji Soo blackpink gitu.. Comel gila! 💄💄 . Cepat order, stok dh tak byk ni.. 👍👍 . Ws diba skrg tau. Best sgt lip tint ni, rugi kalau org x grab satu. Sekali rasa, nak lagi.. 💕 . Ws 013-5033428 or clik Click link di ws diba ya. Tq. . . . . . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat

Share 4 0
tzu_beauty. 🌹VIVIX JADI PILIHAN PENGIDAP PENYAKIT KRONIK🌹
.
.
Bagaimana Vivix sh

🌹VIVIX JADI PILIHAN PENGIDAP PENYAKIT KRONIK🌹 . . Bagaimana Vivix shaklee berfungsi ? . 👇👇 . 1- Vivix untuk kencing manis: . 🍭Resveratrol di dalam Vivix membantu menghalang rintangan insulin yang membuatkan tbadan menjadi kurang sensitif pada kesan hormon yang berfungsi mengurangkan gula dalam darah ini iaitu insulin. 🍭Rintangan insulin merupakan penyebab kepada kencing manis. . . 2- Vivix untuk stroke . 🍭Resveratrol di dalam vivix membantu mengurangkan inflamasi, mengelakkan pengoksidaan kolestrol jahat dan menjadikan ianya sukar untuk platlet bercantum dan membentuk darah beku yang menyebabkan penyakit jantung. . . 3- Vivix untuk menurunkan darah tinggi . 🍭Resveratrol dalam vivix juga membantu menyelesaikan tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme. 🍭Ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah dan menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut untuk bertindakbalas dengan perubahan dalam tekanan darah. 🍭Tambahan lagi, resveratrol sudah dikenalpasti baru-baru ini untuk menurunkan ketegangan pembuluh darah dan otot jantung yang menyebabkan hypertension berlaku. 🍭Resveratrol juga bertindak didalam sel otak untuk menaikkan tekanan darah yang disebabkan oleh faktor pemakanan atau hormon. . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . #vitamin #vivixmurah #detox #vivixpromo #vivyyusof #vivix #shakleeuum #shakleebest #shakleekedah #shakleekulim #vivixputrajaya #shakleelunas #vivixmurah #vivixbangi #vivixshaklee #shakleesgpetani #vivxkulim #shakleesingapore #vivixsingapore

Share 0 0
tzu_beauty. 🌹VIVIX JADI PILIHAN PENGIDAP PENYAKIT KRONIK🌹
.
.
Bagaimana Vivix sh

🌹VIVIX JADI PILIHAN PENGIDAP PENYAKIT KRONIK🌹 . . Bagaimana Vivix shaklee berfungsi ? . 👇👇 . 1- Vivix untuk kencing manis: . 🍭Resveratrol di dalam Vivix membantu menghalang rintangan insulin yang membuatkan tbadan menjadi kurang sensitif pada kesan hormon yang berfungsi mengurangkan gula dalam darah ini iaitu insulin. 🍭Rintangan insulin merupakan penyebab kepada kencing manis. . . 2- Vivix untuk stroke . 🍭Resveratrol di dalam vivix membantu mengurangkan inflamasi, mengelakkan pengoksidaan kolestrol jahat dan menjadikan ianya sukar untuk platlet bercantum dan membentuk darah beku yang menyebabkan penyakit jantung. . . 3- Vivix untuk menurunkan darah tinggi . 🍭Resveratrol dalam vivix juga membantu menyelesaikan tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme. 🍭Ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah dan menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut untuk bertindakbalas dengan perubahan dalam tekanan darah. 🍭Tambahan lagi, resveratrol sudah dikenalpasti baru-baru ini untuk menurunkan ketegangan pembuluh darah dan otot jantung yang menyebabkan hypertension berlaku. 🍭Resveratrol juga bertindak didalam sel otak untuk menaikkan tekanan darah yang disebabkan oleh faktor pemakanan atau hormon. . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . #vitamin #vivixmurah #detox #vivixpromo #vivyyusof #vivix #shakleeuum #shakleebest #shakleekedah #shakleekulim #vivixputrajaya #shakleelunas #vivixmurah #vivixbangi #vivixshaklee #shakleesgpetani #vivxkulim #shakleesingapore #vivixsingapore

Share 0 0
tzu_beauty. 🌹VIVIX JADI PILIHAN PENGIDAP PENYAKIT KRONIK🌹
.
.
Bagaimana Vivix sh

🌹VIVIX JADI PILIHAN PENGIDAP PENYAKIT KRONIK🌹 . . Bagaimana Vivix shaklee berfungsi ? . 👇👇 . 1- Vivix untuk kencing manis: . 🍭Resveratrol di dalam Vivix membantu menghalang rintangan insulin yang membuatkan tbadan menjadi kurang sensitif pada kesan hormon yang berfungsi mengurangkan gula dalam darah ini iaitu insulin. 🍭Rintangan insulin merupakan penyebab kepada kencing manis. . . 2- Vivix untuk stroke . 🍭Resveratrol di dalam vivix membantu mengurangkan inflamasi, mengelakkan pengoksidaan kolestrol jahat dan menjadikan ianya sukar untuk platlet bercantum dan membentuk darah beku yang menyebabkan penyakit jantung. . . 3- Vivix untuk menurunkan darah tinggi . 🍭Resveratrol dalam vivix juga membantu menyelesaikan tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme. 🍭Ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah dan menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut untuk bertindakbalas dengan perubahan dalam tekanan darah. 🍭Tambahan lagi, resveratrol sudah dikenalpasti baru-baru ini untuk menurunkan ketegangan pembuluh darah dan otot jantung yang menyebabkan hypertension berlaku. 🍭Resveratrol juga bertindak didalam sel otak untuk menaikkan tekanan darah yang disebabkan oleh faktor pemakanan atau hormon. . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . #vitamin #vivixmurah #detox #vivixpromo #vivyyusof #vivix #shakleeuum #shakleebest #shakleekedah #shakleekulim #vivixputrajaya #shakleelunas #vivixmurah #vivixbangi #vivixshaklee #shakleesgpetani #vivxkulim #shakleesingapore #vivixsingapore

Share 1 0
schacha_sam. And perhaps the bravest thing
We will ever do
Is wake up and try again

And perhaps the bravest thing We will ever do Is wake up and try again. No matter the hardship. No matter the pain.🌻 . #coway

Share 2 5