#vivyyusof

Posts Share

K L F W 2 0 1 8 . @vivyyusof in the house yow!! So pretty this preggy woman.. Semoga selalu dilindungiNya. #ashrafsuhaimi #vivyyusof #minlunaxfashionvalet #klfw #igotstyle #pavillion #kualalumpur #zara #amorascarlett #menstyle #menshair #menfacial #menhealth #streetwear #bluered #fashionvalet

Share 1622 6
obsess.cosmetics. Full set makeup using Obsess except her colourful eyebrows 😍
.
Produc

Full set makeup using Obsess except her colourful eyebrows 😍 . Products list : Cushion Foundation ( medium) Concealer pen ( light) Loose powder translucent Eyeshadow Stick ( gingerbread) Mascara brush Lipmatte ( Nutella) . . Thank you @ainaanabilla for this amazing video 😍 . #makeupmalaysia #obsesscosmetics #localbrandmalaysia #liquidlipstick #lipmatte #sayajualmakeup #muakl #muapahang #muakuantan #indianbridalmakeup #muaselangor #malayweddingguide #belofa #fattzura #vivyyusof #loosepowder #setmakeup #muaselangor #professionalmakeupartist

Share 1246 173
norianathefacedesigner. #MakeupbyNoriana on @vivyyusof for Gen-F.

We went all out VIYONCE for

#MakeupbyNoriana on @vivyyusof for Gen-F. We went all out VIYONCE for this look, @syedfaizalbeauty’s new eyeshadow palette, a little gold dust on the lids and dramatic lashes. @duckcosmetics’ latest Feisty Hanna on the lips. Styling by @minluna. P.s. trying to get Vivy to play around with colours now. Berjaya ke tidek? #VivyYusof #hotstuff #GenF

Share 1909 11
norianathefacedesigner. #MakeupbyNoriana on @vivyyusof. Who’s digging this soft, muted brown l

#MakeupbyNoriana on @vivyyusof. Who’s digging this soft, muted brown look on Vivy? On the lips : @duckcosmetics Freshly Baked lip cream from the Cookie Collection. It’s the perfect rosy, warm nude! Did you get yours yet? Oh and did I tell you that it’s in an all new non-drying or stick formula? Just make sure you apply it first and bagi kering dulu before you purse your lips together. 😉 💋💄 #VivyYusof #dUCkCosmetics

Share 2147 16
norianathefacedesigner. #MakeupbyNoriana on @vivyyusof. We went soft glam and full on lashes f

#MakeupbyNoriana on @vivyyusof. We went soft glam and full on lashes for this beautiful momma. Have fun at the event, dUCkies! For bookings and enquiries, please click email in my bio. 🌾 #VivyYusof #softglam #naturalmakeup #diormakeup #diorbackstage #yslbeautyMY #duckcosmetics #shuuemuraMY #tarte #kvdbeauty #hmbeauty #itcosmeticsmy #cliniquemy #makeupforevermy #marcbeauty #sephoramy

Share 3614 55
kekandco. I mean... how often do you get to do a friggin 3ft food truck cake for

I mean... how often do you get to do a friggin 3ft food truck cake for a food truck party !! Happy birthday @vivyyusof 🚌 #vivysnovegefoodtruck #soheavy #thankgodforextramanpower #musclemen #kekstudio

Share 2371 26

Super proud of my dear friends @vivyyusof @fadzaanuar on their opening of @duckscarves at Suria KLCC next to Chanel. Congratulations & tq for having me 🤗🤗❤❤ #duckscarves #duck #storeopening #fashionvalet #vivyyusof #suriaklcc #klcc

Share 1319 12
kekandco. Proud Duck birthday do with the Duckies!

Proud Duck birthday do with the Duckies!

Share 1996 21
gless.jengka.02. ----------------------------------------------------
KESAN HEBAT YANG

---------------------------------------------------- KESAN HEBAT YANG DIBAWA OLEH G-LESS :- ---------------------------------------------------- ❤Bantu anda untuk turunkan berat badan ❤Melancarkan sistem penghadaman ❤Mengatasi masalah sembelit ❤Melancarkan sistem peredaran darah ❤Membantu/merawat badan anda dari masalah DIABETES, DARAH TINGGI, MASALAH KOLESTROL dalam badan ❤Mencegah RISIKO KANSER #jomsihat #penawarkencingmanis #darahtinggi #jantungsehat #kebas #sakitbadan #fatahamin #fattzura #ctdk #asyalliee #vivyyusof #terlajaklaris #datovida #jihanmuse #rahimsepahtu #gless #elfaris

Share 1 0
gless.jengka.03. ----------------------------------------------------
KESAN HEBAT YANG

---------------------------------------------------- KESAN HEBAT YANG DIBAWA OLEH G-LESS :- ---------------------------------------------------- ❤Bantu anda untuk turunkan berat badan ❤Melancarkan sistem penghadaman ❤Mengatasi masalah sembelit ❤Melancarkan sistem peredaran darah ❤Membantu/merawat badan anda dari masalah DIABETES, DARAH TINGGI, MASALAH KOLESTROL dalam badan ❤Mencegah RISIKO KANSER #jomsihat #penawarkencingmanis #darahtinggi #jantungsehat #kebas #sakitbadan #fatahamin #fattzura #ctdk #asyalliee #vivyyusof #terlajaklaris #datovida #jihanmuse #rahimsepahtu #gless #elfiraloy #elfaris

Share 0 0
gless.jengka.01. ----------------------------------------------------
KESAN HEBAT YANG

---------------------------------------------------- KESAN HEBAT YANG DIBAWA OLEH G-LESS :- ---------------------------------------------------- ❤Bantu anda untuk turunkan berat badan ❤Melancarkan sistem penghadaman ❤Mengatasi masalah sembelit ❤Melancarkan sistem peredaran darah ❤Membantu/merawat badan anda dari masalah DIABETES, DARAH TINGGI, MASALAH KOLESTROL dalam badan ❤Mencegah RISIKO KANSER #jomsihat #penawarkencingmanis #darahtinggi #jantungsehat #kebas #sakitbadan #fatahamin #fattzura #ctdk #asyalliee #vivyyusof #terlajaklaris #datovida #jihanmuse #rahimsepahtu #elfiraloy #shiro #gless

Share 2 1
bougasbeauty.serum. A miracle step that you must have is Advanced Serum. Have you apply Ad

A miracle step that you must have is Advanced Serum. Have you apply Advanced Serum before go to work yet? 😉 . Bougas Advanced Serum RM75, free gift included 🎁 . Bougas Face Scrub RM49 . Dm or Whatsapp to purchase 📲 013 6197914 📲 013 6197914 📲 013 6197914 OR KLIK LINK IN BIO 💋

Share 3 1
razilawanis. Dah terai Treatment Cushion Obsess tak korang????
.
Rugi la hat yang t

Dah terai Treatment Cushion Obsess tak korang???? . Rugi la hat yang tak maoo teraiii tu,peloles sambil merawat,bau wangiii macam eskrem vanilla tau dak . Nak ke tak ????mai wasap sis lekaihh lekaiihh,di buatnya lepas neh stok semua lichinnn dah mao menonong korang kat situ bucu dapoq . WHATSAPP: +60139656533 👉 FAST RESPONSE INSTAGRAM: @razilawanis #agentobsesscosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticKelantan #ObsessCosmeticsKualaKrai #squadsyiera #waniempire #razilawanis #wanisbeautypalace #dewiremaja1819 #obsesslipmatte #obsessweddingedition #makeupartis #muamalaysia #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglamlipmatte #sobellalipmatte #makeupbajet #uitmmachang #umkkelantan #obsesscushion #marykaymakeup #treatmentcushionfoundation #agentkualakrai #obsesskualakrai #mekapmurah #tanahmerah #hantarankahwin #suprisekelantan

Share 5 0
thekechaa.marykay. Kekcha faham betul ape oerasaan bila tengah breakout..sampai xtaw nak

Kekcha faham betul ape oerasaan bila tengah breakout..sampai xtaw nak pakai apa nak bg tutup merah jerawat dan parut..pastu jumpa doktor pakar sapai beribu korang taw x..still tak jalan..last skali pasrah then biar je..tergerak hati nak try marykay..bila dah try, baru rasa menyesal kenapa dpd awal xtry marykay😭😭😭😭 . . Marykay ni ada banyak taw..kena ikut jenis kulit, masalah kulit, faktor usia..bukannya universal taw..satu produk utk semua rakyat jelata xkira umur..bukan!!!! . . Nak tahu apa yang sesuai utk kita pakai, kena refer beauty consultant..sebab tu marykay tak ada dekat mana² kedai taw, nanti korang main sebat je amik nak pkai ikut suka hati..no no!! . . Takde beauty consultant lagi? Jom lantik eca sbg perunding kecantikkan awak yg xberbayar😂😂nak tanya soalan, nak tny tips, nak taw barang apa best pakai, nak gosip pon boleh😂😂sebab kekcha ni friendly..hah gittew 😝😝nak free postage pon boleh..nak try barang marykay pon dialu²kan..yang penting semua free😉😉😉 . . Love, Kekcha 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman

Share 3 0
rohayu_win. Anda mesti nak tahu kaaannn?
•
•
Coach Rohayu Win
@014-3207484 
Sihat

Anda mesti nak tahu kaaannn? • • Coach Rohayu Win @014-3207484 Sihat itu milik semua. Berubahlah untuk sihat. Jom sihat sama-sama dan ramai-ramai. #perutbuncit #azamtahunbaru #azam2018 #azam2019 #kurus #nakkurus #senaman #workout #doublechin #tipskurus #pipipau #coach #victoriassecret #cimb #vivyyusof #naelofar #workout #makan #jjcm #atkinsdiet #if #intermittentfasting #nestum #salmon #profmuhaya #kevinzahri #jk1m #10yearschallenge

Share 7 0
chintawan_. Vit C Untuk kurus😱😱😱😱 Biar betul patutlah ada customer marah sebab

Vit C Untuk kurus😱😱😱😱 Biar betul patutlah ada customer marah sebab dia makan Magical C White ni tujuan utama untuk dapatkan skin yang cantik flawless tapi tiba2 berat badan turun sekali...So happy la cust ni cantik dapat kurus pun dapat😍terus buat keputusan nak malkan selalu magical C White ni.... Kalau uolls nak tahu Vitamin C dan jus telah terbukti membantu untuk kurus dan mengekalkan berat yg ideal. Pakar pemakanan dan nutrisi biasanya memasukkan diet makanan tinggi Vitamin C dalam jadual pemakanan kerana terdapat kajian yang menunjukkan makanan yang tinggi dengan Vitamin C dapat mengurangkan berat badan. Para doktor mendapati dengan makan makanan yang kaya vitamin C boleh merendahkan paras insulin, disamping menyimpan gula dan menukarkannya kepada lemak, insulin juga digunakan sebagai bahan bakar untuk mengurangkan berat badan. Nak skin cantik dalam masa yang sama nak kurus boleh amalkan Magical C White...Kalau tak cuba macam mana nak tahu berkesan ke tak kan!!!! Dah cuba confirm repeat order😉 http://www.wasap.my/0174767780/mcw #glowingskin #vitaminc #kulitcantik #vivyyusof #vivyootd #neelofa #duckscarves #neelofahijab #bokittamalaysia #zamanislam #zamani #kulitputih #jeragat #jerawat #gegarvaganza5 #aliffsyukriterlajaklaris

Share 8 0
chintawan_. Bubble mask kita 3 in 1 bertindak sebagai :- ✨Mask
✨Cleanser
✨Make up

Bubble mask kita 3 in 1 bertindak sebagai :- ✨Mask ✨Cleanser ✨Make up remover 💕Jika sis ada pakai cleanser lain sis boleh apply bubble mask seminggu 3x....Cara just sapu pada muka kemudia biarkan bubble massage muka 10 ke 15 minit theh bilas🤗 💕Jika sis tidak pakai apa2 cleanser sis boleh pakai bubble sebagai cleanser harian 2x sehari cuma x perlu tunggu lama lepas bubble2 keluar ratakan then bilas🤗 http://www.wasap.my/0174767780/AE #glowingskin #vitaminc #kulitcantik #vivyyusof #vivyootd #neelofa #duckscarves #neelofahijab #bokittamalaysia #zamanislam #zamani #kulitputih #jeragat #jerawat #gegarvaganza5 #aliffsyukriterlajaklaris

Share 7 1
obsess_manjawan. BERUS SIKAT HALUS ✅Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sa

BERUS SIKAT HALUS ✅Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sapuan yang kemas. ✅Menghasilkan bulu mata yang lebih panjang & tebal. ✅Boleh sapu berkali-kali dan tidak berketul. ✅Meleraikan bulu mata satu persatu pada setiap sapuan & tidak bergumpal. Whatsapp me 014-6786036 wani Cod kuantan/kemaman #agentobsesskuantan# #sephore# #SQUADSYIERA

Share 8 0
tyraaasya. 🍃3 Layer Bedsheet 🍃
.
▪️Pre order 2-3 weeks .
▪️016-763 5573 @ click

🍃3 Layer Bedsheet 🍃 . ▪️Pre order 2-3 weeks . ▪️016-763 5573 @ click link kat bio . ▪️Hashtag : #cadarexclusivetys . ▪️material : 100% cotton ▪️thread count : 480 . SIZE : SINGLE RM240 (1 pillowcase) QUEEN RM 280 KING RM 320 . Ape korang akan dapat dalam set ni? . 2 pcs pillowcase 1 pcs selimut jenis quilt cover 1 pcs cadar lembut __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

Share 4 0
rohayu_win. Happy dengan result peserta saya
untuk 2 minggu! Tahniah👏👏😍
•
Coach

Happy dengan result peserta saya untuk 2 minggu! Tahniah👏👏😍 • Coach Rohayu Win @014-3207484 Sihat itu milik semua. Berubahlah untuk sihat. Jom sihat sama-sama dan ramai-ramai. #perutbuncit #azamtahunbaru #azam2018 #azam2019 #kurus #nakkurus #senaman #workout #doublechin #tipskurus #pipipau #coach #victoriassecret #cimb #vivyyusof #naelofar #workout #makan #jjcm #atkinsdiet #if #intermittentfasting #nestum #salmon #profmuhaya #kevinzahri #jk1m #10yearschallenge

Share 10 0
tyraaasya. 🍃3 Layer Bedsheet 🍃
.
▪️Pre order 2-3 weeks .
▪️016-763 5573 @ click

🍃3 Layer Bedsheet 🍃 . ▪️Pre order 2-3 weeks . ▪️016-763 5573 @ click link kat bio . ▪️Hashtag : #cadarexclusivetys . ▪️material : 100% cotton ▪️thread count : 480 . SIZE : SINGLE RM240 (1 pillowcase) QUEEN RM 280 KING RM 320 . Ape korang akan dapat dalam set ni? . 2 pcs pillowcase 1 pcs selimut jenis quilt cover 1 pcs cadar lembut __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

Share 3 2

Hati2 dengan Fake Pinklady jgn makan jadi kendur dah la . . Wow!!!!!! Setiap hari berduyun2 customer order Pinklady 😍😍😍😍 . Tertanya kaum wanita di luar sana semuanya menitik beratkan kecantikan luaran dan dalaman tubuh badan. . Yang belum order tu tunggu apa lagi??? Tunggu suami cari lain ke??? Huhuhu 🌸PERCUMA POS SATU MALAYSIA!! . http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady #demicantik #bazaarpaknil #fashionvalet #mantap #kerjayaberseragam #australiamuslims #punggungmelentik #pilgemukmalaysia #igshopmalaysia #pinkladyselangor #sayajualmurahmurah

Share 16 1
tyraaasya. 🍃3 Layer Bedsheet 🍃
.
▪️Pre order 2-3 weeks .
▪️016-763 5573 @ click

🍃3 Layer Bedsheet 🍃 . ▪️Pre order 2-3 weeks . ▪️016-763 5573 @ click link kat bio . ▪️Hashtag : #cadarexclusivetys . ▪️material : 100% cotton ▪️thread count : 480 . SIZE : SINGLE RM240 (1 pillowcase) QUEEN RM 280 KING RM 320 . Ape korang akan dapat dalam set ni? . 2 pcs pillowcase 1 pcs selimut jenis quilt cover 1 pcs cadar lembut __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

Share 3 2
rohayu_win. Don’t take the short cut.
Even if you are desperate to lose weight.
Be

Don’t take the short cut. Even if you are desperate to lose weight. Better be safe than sorry! 😬😬 • • Coach Rohayu Win @014-3207484 Sihat itu milik semua. Berubahlah untuk sihat. Jom sihat sama-sama dan ramai-ramai. #perutbuncit #azamtahunbaru #azam2018 #azam2019 #kurus #nakkurus #senaman #workout #doublechin #tipskurus #pipipau #coach #victoriassecret #cimb #vivyyusof #naelofar #workout #makan #jjcm #atkinsdiet #if #intermittentfasting #nestum #salmon #profmuhaya #kevinzahri #jk1m #10yearschallenge

Share 7 1
affaempire.attirecollection. #EvelynBlouse .
. .

RM 59 each .

Material: como crepe satin .
Ready

#EvelynBlouse . . . RM 59 each . Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? 1) Whatsapp 0133451132 . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Laysartw #Alialrtw #bajumurah #aliallovers #bajuraya #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden #koleksiraya #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #vivyyusof #fashionista #ootd #bazarpaknil #onlineshopping #uitm #malaysia #personalshopper #kualalumpur #fazura

Share 5 0
affaempire.attirecollection. #EvelynBlouse .
. .

RM 59 each .

Material: como crepe satin .
Ready

#EvelynBlouse . . . RM 59 each . Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? 1) Whatsapp 0133451132 . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Laysartw #Alialrtw #bajumurah #aliallovers #bajuraya #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden #koleksiraya #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #vivyyusof #fashionista #ootd #bazarpaknil #onlineshopping #uitm #malaysia #personalshopper #kualalumpur #fazura

Share 3 1
affaempire.attirecollection. #EvelynBlouse .
. .

RM 59 each .

Material: como crepe satin .
Ready

#EvelynBlouse . . . RM 59 each . Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? 1) Whatsapp 0133451132 . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Laysartw #Alialrtw #bajumurah #aliallovers #bajuraya #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden #koleksiraya #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #vivyyusof #fashionista #ootd #bazarpaknil #onlineshopping #uitm #malaysia #personalshopper #kualalumpur #fazura

Share 2 0
affaempire.attirecollection. #EvelynBlouse .
. .

RM 59 each .

Material: como crepe satin .
Ready

#EvelynBlouse . . . RM 59 each . Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? 1) Whatsapp 0133451132 . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Laysartw #Alialrtw #bajumurah #aliallovers #bajuraya #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden #koleksiraya #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #vivyyusof #fashionista #ootd #bazarpaknil #onlineshopping #uitm #malaysia #personalshopper #kualalumpur #fazura

Share 3 0
affaempire.attirecollection. #EvelynBlouse .
. .

RM 59 each .

Material: como crepe satin .
Ready

#EvelynBlouse . . . RM 59 each . Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? 1) Whatsapp 0133451132 . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Laysartw #Alialrtw #bajumurah #aliallovers #bajuraya #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden #koleksiraya #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #vivyyusof #fashionista #ootd #bazarpaknil #onlineshopping #uitm #malaysia #personalshopper #kualalumpur #fazura

Share 3 0
affaempire.attirecollection. #EvelynBlouse .
. .

RM 59 each .

Material: como crepe satin .
Ready

#EvelynBlouse . . . RM 59 each . Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? 1) Whatsapp 0133451132 . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Laysartw #Alialrtw #bajumurah #aliallovers #bajuraya #bajukebaya #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden #koleksiraya #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #vivyyusof #fashionista #ootd #bazarpaknil #onlineshopping #uitm #malaysia #personalshopper #kualalumpur #fazura

Share 3 0
nurulyusofobsesscosmetics. Nak makeup ambik masa lama,tak pandai makeup pulak tu.Dengan Obsess ya

Nak makeup ambik masa lama,tak pandai makeup pulak tu.Dengan Obsess yang tak pandai makeup,jadi pandai.Sebab Obsess Cosmetics memang khas untuk makeup hari2. . Cepat grab set box pink ni 😍 . Whatsapp 0124755636 . #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsipoh #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muaselangor #muaipoh #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisipoh #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #codipoh #codperak #squadsyiera #dyxy #anasismrevival

Share 7 1
vitamin_chantik. JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Alhamdulillah syukur...konsisten je makan Vitam

JERAWAT MAKIN KECUT! . Alhamdulillah syukur...konsisten je makan Vitamin C Rosehip yang sis jual ni...makin surut jerawat adik ni..tinggal nak recover parut je pulak lepas ni.. . yang best tu...adik ni tak guna apa2 skincare pun..hanya makan Vitamin C Rosehip ni je!! Alhamdulillah dalam masa 2 minggu jerawat nanah kecut..cuba perati betul2 gambar..tak naik dah yang baru..BEST kan? 😘😘😊 . Sesapa yang ada jerawat, nanah..nak treat kulit...sis suggest sangat2x Uols untuk makan Vitamin C Rosehip yang sis jual ni ye.. by Azie.. yang jenis lain sis tak tahu efek dia macam mana 😊 . Sebotol RM 40 sahaja (EXC POS) . Info/order: wassap ke 011-10717699 @ terus tekan link wassap di bio ye..sis tunggu wasap uols okay? 😘 . . #rozitachewan #haniszalikha #vivyyusof #mirafilzah #zizanrazak #zulariffin #nelydiasenrose #igshopmalaysia #fattzura #neelofa #neelofarhijab #tudungfareeda #tutorialmakeup #tudungkanakkanak #tudungariani #borong #borongmurah #instashop #instafamous #dewiremaja2018 #bloggermalaysia #paidreviewmalaysia #setelahcintaitupergi #lafazkankalimahcintamu #pujaanhatikanda #sitisaleha

Share 8 1