(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thexpatgirl. Being a fashion entrepreneur myself back in Canada there’s something t

Being a fashion entrepreneur myself back in Canada there’s something that always pulls me close towards clothing line. I have been waiting to visit @fashionvaletcom since a long time and guess what finally dropped by @vivyyusof ‘s @fashionvaletcom at @bangsarvillage #fashionvallet #bangsarvillage #bangsarvillage2 #vivyyusof #malaysianblogger #expatlife #expat #expatliving #expatfamily #expatwoman #expatblogger #fashion #fashionblogger #canadiangirl #canadianbloggers #canadianfashionblogger #malaysianfashion #dubailife #dubaifashion #dubaigirls #malaysianlifestylebloggers

Share 10 0

"NI MUKA KE JALAN TAR" . Opss sorii terkasar bhs plak😜 . Tapi tengok sekarang ni muka dia licin kalah perempuan dohh... tak terpikat ke ngan kulit licin lpastu handsome... jadi perempuan n lelaki kat luar sana nak biar je kulit tu berbiji2 sampai raya nnti.... kalo korang suka biarkan lah.... kalo tira mmg tak lah nak biar mcm tu je mesti nak cantik. p/s: tak marah tau nasihat je😘 . Kalo nak kulit licin macam cust ni jom pm tira ... tira akan bagi good service n free gift special punye utk cust tira

Share 5 1

TOP 10 Ini adalah supplements Shaklee yang TOP 10 . 1)VIVIX -untuk kesihatan menyeluruh -untuk awet muda -ia memperbaiki diperingkat sel. 2)ESP -untuk tahan kenyang, bertenaga, milkbooster 3)Omega Guard -untuk kurus -minda lebih fokus 4)Vita-C Plus -untuk kulit cantik -imun badan 5)Ostematrix -sumber kalsium -bantu lawas 6)Alfalfa Complex -sebagai kacip fatimah -milkbooster 7)Vita E Complex -mencantikkan kulit cantik -kesuburan lelaki 8)Vita-Lea Iron Formula -multi-vitamin 9)Collagen Powder -menganjalkan kulit 10)Lecithin -untuk kurus @maztina_vitamin_shop 012-2837464 Your Trusted SID #vitamin #top10supplement #espshaklee #vitacshaklee #alfalfashaklee #vitaleashaklee #collagenpowdershaklee #shakleebandartasikputeri #healthysupplement #aurainsta #vivyyusof #terapiinstagram Paling laku keras macam goreng pisang panas, pastinya YOUTH SKINCARE 🤩

Share 3 0
nadanne.b. #Repost @hafizatulatikah
• • • • •
Pekat. Tak mudah patah. Senang & mu

#Repost @hafizatulatikah • • • • • Pekat. Tak mudah patah. Senang & mudah bagi yang baru nak belajar buat kening. Ini lah eyebrow lolipop cuwit @obsess.cosmetics . Pinjam gambar dari agent jer ni, makin pandai diorang ni buat flatlay🥰 . #nadanneb #selfie2019 #obsesspuchong #obsessputrajaya #obsessbangi #agentobsesspuchong #agentobsessputrajaya #agentobsessbangi #hafizatulatikah #neelofa #vivyyusof #puchongperdana #puchongprima #duck #makeupviralmalaysia #okaya #muabellaz

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hidzigallery. Wah wah bestnya. Sling bag comel ni bukan setakat yang dewasa tau, ana

Wah wah bestnya. Sling bag comel ni bukan setakat yang dewasa tau, anak-anak kita pun boleh pakai. Hanya RM28 FREE POS Hot selling 🔥 Nak bawak travel pun onz. . #sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #igers #neelofa #vivyyusof #fazura #fashion #handbagmalaysia #ajimaura #bagmalaysia #terapiinstagram #handbag #ootd #ctdk #mirafilzah #uitm #bazarpaknil #instafamous #bagmurahmalaysia #bagmurah #maluapabossku #emmamaembong #asalkandiabahagia #cintatanpahenti

Share 9 0
fsyaa.beauty. BETTER NOW THAN LATE
.
Syaa sarankan korang beli full set obsess ni..b

BETTER NOW THAN LATE . Syaa sarankan korang beli full set obsess ni..bukan apa, korang akan dapat bnyak gift dan discount.. Kan jimat duit korang 🤑🤑 . Sebab sekarang syaa nak kasi mur mur jer kat korang Boleh la kita sama2 cantik melaram dengan OBSESS COSMETICS . 📣Whatsapp syaa to order 013-7025084 (click link on bio) . 🚘COD - MERU * KAPAR * JERAM * SETIA ALAM * PUNCAK ALAM * SHAH ALAM * UTHM * PAGOH . 💌 POSTAGE EVERYDAY . #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #anasismrevival #eyeshadowstick #hudabeauty #bibiaqbellaz #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupartismalaysia #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics #eyebrowobsess #obsesscosmeticmeru #obsesscosmeticpagoh #topimerah

Share 7 0
whitepink.co. Hmmm dengar cerita haritu lepas launch Sooraya Tops ramai yang makan h

Hmmm dengar cerita haritu lepas launch Sooraya Tops ramai yang makan hati colour plum ni sold out. Dah dah jangan begitu. Kakya ada good news ni, colour Plum & Black dah restock. Yeay 😍 Taknak terlepas lagi cepat whatsapp kakya okay 😘 . #teamIM #iyliamalek #sayajual #sayajualbaju #cardiganmalaysia #sayajualblouse #blousemuslimah #fazura #blousemalaysia #ctdk #igers #terapiinstagram #ajimaura #vivyyusof #neelofa #fashion #style #ootd #mirafilzah #rozitachewan #fazura #jeansmalaysia #jeansperempuan #jeansmuslimah #sayajualjeans #blouselabuh #bazarpaknil #asalkandiabahagia #cintatanpahenti

Share 8 0

💐SOBELLA LIPMATTE VIRAL 2019💄 . sobella edition 5.0👄 . new edition & improve formula‼ . ♥FAIRY PINK ♥RUSTY BUTERFLY ♥NUDE TEDDY ♥BROWN VENOM ♥Sugar Plum . apa yg best tentang sobella ni? . 💋Teksture ringan (rasa mcm tak pakai lipstik) . 💋Costume Packaging (boleh buat collection) . 💋Bau honeydew 💋Ada extract madu🐝 💋Love shape applicator utk sapuan penuh bibir 💋Tidak mngeringkan bibir . . . #feverglam #muamalaysia #bibir #radiusite #feverglamlipmatte #mua #makeup #perlashinekapsulmutiara #mervecosmetics #sobella #viral #lipstick #lipmatte #vivyyusof #muabella #sephora  #neelofa #fazura #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #eyeshadowtutorial #eyeshadow #eyeshadowstick  #aidijuma #omgmascara #omgmascaraaddicted #omgmascaramurah #omgmascarajohorbahru

Share 8 0

💐SOBELLA LIPMATTE VIRAL 2019💄 . sobella edition 5.0👄 . new edition & improve formula‼ . ♥FAIRY PINK ♥RUSTY BUTERFLY ♥NUDE TEDDY ♥BROWN VENOM ♥Sugar Plum . apa yg best tentang sobella ni? . 💋Teksture ringan (rasa mcm tak pakai lipstik) . 💋Costume Packaging (boleh buat collection) . 💋Bau honeydew 💋Ada extract madu🐝 💋Love shape applicator utk sapuan penuh bibir 💋Tidak mngeringkan bibir . . . #feverglam #muamalaysia #bibir #radiusite #feverglamlipmatte #mua #makeup #perlashinekapsulmutiara #mervecosmetics #sobella #viral #lipstick #lipmatte #vivyyusof #muabella #sephora  #neelofa #fazura #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #eyeshadowtutorial #eyeshadow #eyeshadowstick  #aidijuma #omgmascara #omgmascaraaddicted #omgmascaramurah #omgmascarajohorbahru

Share 6 1

💐SOBELLA LIPMATTE VIRAL 2019💄 . sobella edition 5.0👄 . new edition & improve formula‼ . ♥FAIRY PINK ♥RUSTY BUTERFLY ♥NUDE TEDDY ♥BROWN VENOM ♥Sugar Plum . apa yg best tentang sobella ni? . 💋Teksture ringan (rasa mcm tak pakai lipstik) . 💋Costume Packaging (boleh buat collection) . 💋Bau honeydew 💋Ada extract madu🐝 💋Love shape applicator utk sapuan penuh bibir 💋Tidak mngeringkan bibir . . . #feverglam #muamalaysia #bibir #radiusite #feverglamlipmatte #mua #makeup #perlashinekapsulmutiara #mervecosmetics #sobella #viral #lipstick #lipmatte #vivyyusof #muabella #sephora  #neelofa #fazura #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #eyeshadowtutorial #eyeshadow #eyeshadowstick  #aidijuma #omgmascara #omgmascaraaddicted #omgmascaramurah #omgmascarajohorbahru

Share 8 0

Anne lukis kening literally guna dua produk ni je. NEW EYEBROW DEFINER OBSESS & CONCEALER OBSESS Eyebrow auto pencil Colour dark brown & sangat senang nak guna. Yang tak reti Lukis kening akan jadi pandai Lukis kening! Video akan menyusul 💖📽️ #nadanneb #selfie2019 #obsesspuchong #obsessputrajaya #obsessbangi #agentobsesspuchong #agentobsessputrajaya #agentobsessbangi #hafizatulatikah #neelofa #vivyyusof #puchongperdana #puchongprima #duck #makeupviralmalaysia #okaya #muabellaz

Share 8 0

🌸PERFECT TWO! 🌸 . . Gabungan dua vitamins ni sangat mantap untuk rawat kulit muka yang bermasalah! Bagi sesiapa yang ada masalah parut jerawat, sunburn, blackhead etc, meh cuba Perfect Two Vitamins ni. Confirm akan jatuh cinta!😉 - - Set ni sangat lah JIMAT dan TAHAN LAMA. Dua2 ni boleh tahan 3-6 bulan tau. Harga sangat lah berpatutan sesuai dengan kesan nya yang memuaskan😊 - - 🍇Kelebihan Vita- E: -Memudarkan parut jerawat -Melembapkan kulit -Mengatasi masalah whitehead/ bleackhead -Mengawal muka berminyak -Menghilangkan jeragat -Menyembuhkan luka dengan cepat -Anti penuaan -Melembutkan wajah -Mengatasi masalah kulit kering dan merekah -Meningkatkan tenaga seksual - - 🍊Kelebihan Vita-C: -Mencerahkan kulit muka dan badan -Menghilangkan sunburn -Melindungi daripasa sinaran UV -Melembapkan kulit -Menghalang jerawat nasi dan pasir -Menguatkan imunisasi badan -Anti-stress -Anti radang -Mengatasi allergi seperti resdung dan eczema -Tona kulit lebih sekata -Meningkatkan kolagen dalam badan - - Kalau ada bajet lebih, bole tambah ESP skali. ESP kaya dengan sumber protein yang bantu membaiki sel-sel kulit. So, jangan terkejut kalau kulit awak glowing gebu gebas lepas ni😘 - - Whatsapp syaz for details 0132562610❤ #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeupm #sayajualshaklee #shakleeukm #shakleeeffect #shakleemurah #shakleenilai #shakleebest #shaklee #shakleebangi #shakleekajang #vivyyusof #setcantik #setdetoksshaklee #flawless #flawlessskin

Share 2 0
keklicious_. ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖
RM110 FREE POS😍
.
🌸Material moss crepe �

ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖ RM110 FREE POS😍 . 🌸Material moss crepe 🌸 zip behind and sleeve . Size S Shoulder 14" Bust 34" Sleeves 22" Front Length 22" Back Lenght 28" . Skirt Waist 25"- 34" Hips 36" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 15" Bust 36" Sleeves 23" Front Length 22" Back Lenght 28.5" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size XL Shoulder 17.5" Bust 44" Sleeves 23.5" Front Length 23" Back Lenght 29" . Skirt Waist 32" - 40" Hips 44" Length 43" . #leeyanaraya2019 #bajumurah #bajuraya #topimerah #cikepal06 #bellaalyahya #bellaammara #sufiansuhaimi #bajulabuh #blousemuslimah #freepostagemalaysia #bajumuslimahonline #trustedseller #jofliam #bajukurungterkini #raya #bajumuslim #miniskirtlover #elfiraloy #remyishak #mirafilzah #zizanrazak #emmamaembong #bajurayacantik #bajurayamurah #datoalifsyukri #datosrivida #vivyyusof #fashionvalley #duckscarves

Share 6 0
keklicious_. ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖
RM110 FREE POS😍
.
🌸Material moss crepe �

ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖ RM110 FREE POS😍 . 🌸Material moss crepe 🌸 zip behind and sleeve . Size S Shoulder 14" Bust 34" Sleeves 22" Front Length 22" Back Lenght 28" . Skirt Waist 25"- 34" Hips 36" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 15" Bust 36" Sleeves 23" Front Length 22" Back Lenght 28.5" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size XL Shoulder 17.5" Bust 44" Sleeves 23.5" Front Length 23" Back Lenght 29" . Skirt Waist 32" - 40" Hips 44" Length 43" . #leeyanaraya2019 #bajumurah #bajuraya #topimerah #cikepal06 #bellaalyahya #bellaammara #sufiansuhaimi #bajulabuh #blousemuslimah #freepostagemalaysia #bajumuslimahonline #trustedseller #jofliam #bajukurungterkini #raya #bajumuslim #miniskirtlover #elfiraloy #remyishak #mirafilzah #zizanrazak #emmamaembong #bajurayacantik #bajurayamurah #datoalifsyukri #datosrivida #vivyyusof #fashionvalley #duckscarves

Share 4 0
keklicious_. ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖
RM110 FREE POS😍
.
🌸Material moss crepe �

ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖ RM110 FREE POS😍 . 🌸Material moss crepe 🌸 zip behind and sleeve . Size S Shoulder 14" Bust 34" Sleeves 22" Front Length 22" Back Lenght 28" . Skirt Waist 25"- 34" Hips 36" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 15" Bust 36" Sleeves 23" Front Length 22" Back Lenght 28.5" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size XL Shoulder 17.5" Bust 44" Sleeves 23.5" Front Length 23" Back Lenght 29" . Skirt Waist 32" - 40" Hips 44" Length 43" . #leeyanaraya2019 #bajumurah #bajuraya #topimerah #cikepal06 #bellaalyahya #bellaammara #sufiansuhaimi #bajulabuh #blousemuslimah #freepostagemalaysia #bajumuslimahonline #trustedseller #jofliam #bajukurungterkini #raya #bajumuslim #miniskirtlover #elfiraloy #remyishak #mirafilzah #zizanrazak #emmamaembong #bajurayacantik #bajurayamurah #datoalifsyukri #datosrivida #vivyyusof #fashionvalley #duckscarves

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
keklicious_. ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖
RM110 FREE POS😍
.
🌸Material moss crepe �

ZAHRA FISHTAIL KURUNG ➖➖➖➖➖ RM110 FREE POS😍 . 🌸Material moss crepe 🌸 zip behind and sleeve . Size S Shoulder 14" Bust 34" Sleeves 22" Front Length 22" Back Lenght 28" . Skirt Waist 25"- 34" Hips 36" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 15" Bust 36" Sleeves 23" Front Length 22" Back Lenght 28.5" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 42" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size XL Shoulder 17.5" Bust 44" Sleeves 23.5" Front Length 23" Back Lenght 29" . Skirt Waist 32" - 40" Hips 44" Length 43" . #leeyanaraya2019 #bajumurah #bajuraya #topimerah #cikepal06 #bellaalyahya #bellaammara #sufiansuhaimi #bajulabuh #blousemuslimah #freepostagemalaysia #bajumuslimahonline #trustedseller #jofliam #bajukurungterkini #raya #bajumuslim #miniskirtlover #elfiraloy #remyishak #mirafilzah #zizanrazak #emmamaembong #bajurayacantik #bajurayamurah #datoalifsyukri #datosrivida #vivyyusof #fashionvalley #duckscarves

Share 3 0
obsess.kuantan. Hi dear! Ada tak yg teringin nak mata memukau bak neelofa??? Hehe mehl

Hi dear! Ada tak yg teringin nak mata memukau bak neelofa??? Hehe mehla grab this set dgn hrga mampu milik dah dpt mata memukau uollsssss😘✨ . . Postage: Evryday Cod: Bandar Kuantan🚗💨 . Just click on bio my dear! . #teamnysa #NysaRoketS #meroketS #squadsyiera #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticskuantan #lipmatteviral #neelofa #vivyyusof #muakuantan #cantikmacamfazura #cantikmacamartis #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartiskuantan #muabalok #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #codbalok #codbandarkuantan

Share 12 1
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 125
SIZE : 22cm x 17.3cm x 11.2cm
✔FREE CH@

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 125 SIZE : 22cm x 17.3cm x 11.2cm ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 2 0
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 125
SIZE : 22cm x 17.3cm x 11.2cm
✔FREE CH@

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 125 SIZE : 22cm x 17.3cm x 11.2cm ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 2 0
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 125
SIZE : 22cm x 17.3cm x 11.2cm
✔FREE CH@

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 125 SIZE : 22cm x 17.3cm x 11.2cm ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 3 0
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105
Size: 16cm x 24.5cm x 20.5cm
✔FREE CH@R

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105 Size: 16cm x 24.5cm x 20.5cm ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 4 0
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105
Size: 16cm x 24.5cm x 20.5cm
✔FREE CH@R

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105 Size: 16cm x 24.5cm x 20.5cm ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 7 0
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105
SIZE: 14cm(D) x 6cm(H) x 21cm(W)
✔FREE

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105 SIZE: 14cm(D) x 6cm(H) x 21cm(W) ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 4 0
handbags.empire. CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105
SIZE: 14cm(D) x 6cm(H) x 21cm(W)
✔FREE

CH@RLES & KE!TH HANDBAG RM 105 SIZE: 14cm(D) x 6cm(H) x 21cm(W) ✔FREE CH@RLES & KE!TH PAPERBAG ✔FREE CH@RLES & KE!TH DUSTBAG . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #clutchmurah #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #anugerahmeletopera2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia

Share 5 0
keklicious_. Dally Exclusive ➖➖➖➖
❤Price :Rm145
 free postage sem .

Material : mos

Dally Exclusive ➖➖➖➖ ❤Price :Rm145 free postage sem . Material : moss crepe with exclusive lace ❤Zip and button di depan baju ( bf frindly ) ❤zip di tgn ❤exclusive lace with full lining ❤skirt mermaid cut with full elastic waist . Top (Size S) Shoulder 14" Bust 32-34 Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length 25" . Skirt (Size S ) Waist 26" Hips 36" Length 42" . Top (Size M) Shoulder 15" Bust 36-37 Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length 25" . Skirt (Size M) Waist 28" Hips 38" Length 42" . Top (Size L/XL) Shoulder 16" Bust 40-42 Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 29" Back Length 26" . Skirt (Size L/XL) Waist 30" Hips 40-42 Length 42" . Top (Size 2XL) Shoulder 18" Bust 44-46 Armhole 22" Sleeves 23" Front Length 29" Back Length 26" . Skirt (Size 2XL) Waist 36" Hips 46" Length 42" #leeyanaraya2019 #bajumurah #bajuraya #topimerah #cikepal06 #bellaalyahya #bellaammara #sufiansuhaimi #bajulabuh #blousemuslimah #freepostagemalaysia #bajumuslimahonline #trustedseller #jofliam #bajukurungterkini #raya #bajumuslim #miniskirtlover #elfiraloy #remyishak #mirafilzah #zizanrazak #emmamaembong #bajurayacantik #bajurayamurah #datoalifsyukri #datosrivida #vivyyusof #fashionvalley #duckscarves

Share 5 0
keklicious_. Dally Exclusive ➖➖➖➖
❤Price :Rm145
 free postage sem .

Material : mos

Dally Exclusive ➖➖➖➖ ❤Price :Rm145 free postage sem . Material : moss crepe with exclusive lace ❤Zip and button di depan baju ( bf frindly ) ❤zip di tgn ❤exclusive lace with full lining ❤skirt mermaid cut with full elastic waist . Top (Size S) Shoulder 14" Bust 32-34 Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length 25" . Skirt (Size S ) Waist 26" Hips 36" Length 42" . Top (Size M) Shoulder 15" Bust 36-37 Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length 25" . Skirt (Size M) Waist 28" Hips 38" Length 42" . Top (Size L/XL) Shoulder 16" Bust 40-42 Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 29" Back Length 26" . Skirt (Size L/XL) Waist 30" Hips 40-42 Length 42" . Top (Size 2XL) Shoulder 18" Bust 44-46 Armhole 22" Sleeves 23" Front Length 29" Back Length 26" . Skirt (Size 2XL) Waist 36" Hips 46" Length 42" #leeyanaraya2019 #bajumurah #bajuraya #topimerah #cikepal06 #bellaalyahya #bellaammara #sufiansuhaimi #bajulabuh #blousemuslimah #freepostagemalaysia #bajumuslimahonline #trustedseller #jofliam #bajukurungterkini #raya #bajumuslim #miniskirtlover #elfiraloy #remyishak #mirafilzah #zizanrazak #emmamaembong #bajurayacantik #bajurayamurah #datoalifsyukri #datosrivida #vivyyusof #fashionvalley #duckscarves

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});