(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Wow sweet sungguh warna lipmate obsess ni. Hai saya hani agent sah obsess Alor Setar. Free gift 📦 📮Postage Everyday 🏎COD AREA: 🚗Alor Setar, 🚗HSB, 🚗Pokok Sena, 🚗 Jitra, 🚗Kuala Nerang Wasap saya segera 📲For order, click link below👇🏻 https://Nurulhaine.wasap.my Instagram @hannylegacy #squadsyiera #waniempire #obsessbyhani

Share 2 0

Ni bukan losyen pemutih kulit tau. Tapi bila pakai ni mesti kulit jadi bertambah gebu peloles tau . Ni lah translucent loose powder obsess. Texture yang sangat ringan. Rasa macam tak tempek apa-apa kat muka pun. Loose powder ni BFF treatment cushion foundation. Bila pakai dua-dua fuhh magic terus comel 😬😬 . 📱WHATSAPP : 60125745601 / click link di bio 📩 INSTAGRAM : @obsess.suzaimas #obsesscosmetics #muapenang #muautara #makeupartist #obsesstravelkit #translucentpowder #loosepowderobsess #obsesspenang #codpenangisland #codkulim #obsessseberangjaya #obsessbukitmertajam #obsessbertam #obsessbayanlepas #sayajualmekapori #sayajualmekap #aishahblegacy #waniempire #squadsyiera #obsesswave

Share 8 0

. TINTED LIP OIL CUSHION! 😍 . Pakai ni terus settle masalah bibir kusam, kering, merekah and so on. Sebab liptint Obsess ni oil based bukan water based macam kebanyakan liptint lain. Warna pon tahan lama tau uolls. Dah laa kaya dengan Vitamin E. Pakai kerap2 nanti akan perasan bibir uolls yg kusam dan gelap tu makin lama makin berseri dan kurang gelap.😘 . Sesuai dijadikan lip mask sebelum tidur. Bangun esk pagi tgok ehh maintain merahh nya makngah. Tok laki pon gewammm nengok tauu! Hikk😅 Takyah laa pikir2 panjang nak beli ke tak sebab harga pon berpatutan cuma RM40 sahaja dan tahan lama tau walaupun pakai hari2😉 . Whatsapp: 📲014-5316323 Atau klik link di bio. . 📦Postage hari2 . COD area 🚗 Kulim 🚗Taman angsana 🚗Taman impiana 🚗 Kulim hitech 🚗 Lunas 🚗 Kilang lama 🚗 Taman Selasih . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #mascaralentik #lipmatteawesome #ddcushion #liptintsyantik #concealer #loosepowder #travelkit #eyeshadowaumm #eyebrowonfleeks #blusherstick #sayajual #mampumilik

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
n.hidayahrapien_obsess. PROVED.!!!
.
This is the reason why ramai sangat yang suka set travel

PROVED.!!! . This is the reason why ramai sangat yang suka set travel kit ni. . Selain bentuknya yang comel, cute mute.. Saiznya juga memainkan peranan.. Sebab.?? Ia senang dibawaa . Girls kat luar sana yang masih belum grab, dm dayah sekarang. . Boys yang nak guna ini sebagai hadiah untuk nemujuk ke, hari jadi ke, pun boleh dm dayah.. . Klik link dekat bio sekarang.. . #TeamAnNur #waniempire #squadsyiera #obsesswave #foundation #nakcantik #foundation #obsesskemaman #obsesskualaberang #obsessterengganu #obsesstanahmerah #obsesskelantan #obsessmalaysia #mua #alhalfa #concealer

Share 1 0
n.fatinah. 🔥🔥HOT ITEM !!! 🔥🔥
.
UOLSS XNAK KEW CANTIK CANTIK..MUKA FLAWLESS JE

🔥🔥HOT ITEM !!! 🔥🔥 . UOLSS XNAK KEW CANTIK CANTIK..MUKA FLAWLESS JEW NANTI ?? . NAK FLAWLESS..NAK BERSERI-SERI.. NAK CANTIK ?? . Haa...senang jew uolsss...jz pakai TREATMENT CUSHION FOUNDATION nie jew uolss dh boleh cantik..flawless dan berseri-seri...😱 . Dap dap gitu jew terus jadi flawless..terus cantik tau !!.. Boleh cover parut-parut manja yang ada plak tu...Cepat jew dah boleh berciap.. . TCF nie boleh mencantik sambil merawat kulit uolss tau ...Woww...😍 LOVE X LOVE ?? ❤❤ . STOK SANGAT LIMITED !!! Wasap sekarang untuk order !!! ...😊 Nak pre order dlu pun blh.. Cepat cepat sebelum STOK HABISS!!! . ------------------------------------------------------------------- SAYA NAK ! MACAM MANA NAK ORDER? ------------------------------------------------------------------- . WHATSAPP 👇👇 📲 013-9012974 📲 013-9012974 . atau pun nak senang jz click jew link bio diatas.. . #obsesswave

Share 7 0
nazuraafirahariff61. 💄 Obsess Cosmetics
📮 Postage Seluruh Malaysia
🚗 Cod Area Dungun
.
B

💄 Obsess Cosmetics 📮 Postage Seluruh Malaysia 🚗 Cod Area Dungun . Berminat? Nk tnya pe2 ke wsap je saya tau👇🏻 0139360938 . #squadsyiera #waniempire #maisquad #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #obsessdungun

Share 4 0
obsessonfleeq_utara. Hai korang, COD available around PENANG,KEDAH, PERLIS
.
🥨 Bayan Baru

Hai korang, COD available around PENANG,KEDAH, PERLIS . 🥨 Bayan Baru & USM . 🥨 Alor Setar & Jitra . 🥨 Kangar & Arau . 🌈 Shopee : XXATIQAH . FREE POSTAGE + FREE GIFT available for every purchase . . Visit my IG for details or direct whatsapp 013-5965622 ✨💞 #TiqahTroopers #Squadsyiera #WaniEmpire

Share 6 1
obsess.hotstuff. Lipmatte obsess ni ada 7 warna yang cantik2 tau 💋 Mesti ada salah sat

Lipmatte obsess ni ada 7 warna yang cantik2 tau 💋 Mesti ada salah satu yang korang berkenan kan.. . Calit calit2 skit pon dah buat bibir korang cantik tau 💋 tak akan buat bibir korang kering.. Kalau nak makan pon tak takut senang hilang 😘 . Kalau nak beli senang je.. Cuma whatsapp 📲 0137396790 atau DM 💭 @obsess.hotstuff . #obsesscosmetics #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbalakong #agentobsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #selleronline #trustedseller #eyeshadow #foundation #fullcoverage #lipmatte #lipstick #blusherstick #eyebrows #eyebrow #cheras #ampang #kajang #kl #cheras #balakong #foundationobsess #treatmentcushionfoundation #cushionfoundation #eyebrow #eyebrowobsess #lipmatte #lipmatteobsess

Share 5 0
nbeautcare. Jom cantik dengan Obsess!
.
.
Full face pakai Travel Kit + Brow Define

Jom cantik dengan Obsess! . . Full face pakai Travel Kit + Brow Definer + Mascara and of course semuanya daripada @obsess.cosmetics ❤️ . . Nak dapatkan item2 macam dalam video ni? Meh wasap nurul sekarang. All items ready stock tau. Cod & postage everyday 😁 . . COD : BANDAR SEGAMAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 WHATSAPP 01126457325 . . . #obsesswave #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssegamat #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muasegamat #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #sayajualprodukkecantikan #uitm #shahalam #segamat #codsegamat #agentobsesscosmeticssegamat #sobella #anasismrevival #dropshipwanted #miniagentwanted #squadsyiera #waniempire #nbeautelegacy

Share 7 0
obsesscosmetics_hidayah. .
So inspired! 😍
Ni cerita mak leader #waniempire masa raya haritu. M

. So inspired! 😍 Ni cerita mak leader #waniempire masa raya haritu. Macam2 tau dia dah achieved takat nihh. Padahal dulu pon dia start jual Obsess Cosmetics ni dr bawah jugak tau! Tapi sebab dia konsisten dan betul2 niat nak cari rezeki lebih untuk tolong family, dia dah berjaya sampai sini.😱 . Bila jual produk Obsess ni, untung dapat, bonus pun dapat asalkan achieve target jee 😘 Slot new agent dah dibuka boleh laa yg mana nak cari side income join. Materials provided, kita akan guide dr A sampai Z. Jom sama2 cari duit lebih bawah #waniempire. Mana tahu one fine day kita akan achieved macam mak leader #waniempire ni kan? 🤗 . Whatsapp 014-5316323 Atau klik je link dkat bio nanti kita sembang panjang2 okehh 😁 . #Obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #agentswanted #sideincome #dailymakeup

Share 5 0

open house mana harini uols?calit lipmatte jangan lupa matching ngan baju tauuu😘yg best dh makan nasik dagang gulai ikan tongkol pon lipmatte still terletak cantekkk bossku🤤 . . whatsapp Hanis +60145367381 #obsesswave #obsesscosmetics #obsesskelantan #obsessmachang #obsesstanahmerah #obsesskoklanas #obsesskualakrai #lipmattetahanlama #mascara #loosepowder #blusher #obsesseyeshadow #eyebrow #muakelantan #muamache #muatanahmerah #muakb #muaklate #alhalafa #ootd #photoshoot #theotherhafeznel #feverglam #lipmatteobsess #lipmatteraya #waniempire #squadsyiera #EmpayarDHana

Share 6 0
obsess_songjiyanfaizi. Duo eyeshadows..
Hai saya yayan agent sah obsess Alor Setar.
Free gift

Duo eyeshadows.. Hai saya yayan agent sah obsess Alor Setar. Free gift 📦 📮Postage Everyday 🏎COD AREA: 🚗Alor Setar, 🚗Datuk kumbar 🚗Pokok Sena, 🚗 Jitra, 🚗Kuala Nerang 🚗 Pendang Wasap saya segera 📲For order, click link di bio sy Instagram @obsess_songjiyanfaizi #squadsyiera #waniempire #obsessbyhani

Share 1 0
obsess.byhaniss. Hey awak😉....nak cantik?  jom dapatkan foundation yang kiut miut nii

Hey awak😉....nak cantik? jom dapatkan foundation yang kiut miut nii komfem jatuh cinta 😍 #aishahblegacy #waniempire #squadsyiera #obsesswave

Share 1 0
n.hidayahrapien_obsess. HARGA MURAH UNTUK ITEM 4 DALAM 1..!!! SET TRAVEL KIT OBSESS LIMITED ED

HARGA MURAH UNTUK ITEM 4 DALAM 1..!!! SET TRAVEL KIT OBSESS LIMITED EDITION..!!! . Yaaa,, sempena penghabisan stok yang ada berapa ketul je lagi ni.. Dayah nk buat 'SALE' tergemparrrr.. . Nak cantik dengan Obsess Cosmetics.?? Klik link dekat bio dayah sekaranggg.. . #TeamAnNur #waniempire #squadsyiera #obsesswave #foundation #nakcantik #foundation #obsesskemaman #obsesskualaberang #obsessterengganu #obsesstanahmerah #obsesskelantan #obsessmalaysia #mua #alhalfa #concealer

Share 7 0

JOM DAPATKAN SET YANG ANIM PAKAI DENGAN HARGA RM158 TERMASUK POSTAGE🤗 🌹Treatment Cushion Foundation 🌹Loose Powder 🌹 Liptin sekarang nie nak cantik tak kalut dah, dap dap jaa #obsesscosmetics dah siap ☺ boleh tekan link dibio anim untuk sebarang pertanyaan 😁 #aishahblegacy #waniempire #squadsyiera #bunge'smate #obsesswave #obsesscosmetics #obsesspenang #bukitmertajam #simpangampat #kitapakaikitajual

Share 21 1
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 4 1
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 7 0
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 5 0
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 4 0
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 6 1
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 5 0
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 7 0
amal_obsessampang. Ho guys!! Goodmorning.
Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS n

Ho guys!! Goodmorning. Korang tak ter-OBSESS ke dgn OBSESS COSMETICS ni!! Rugi rugi rugi!! . . So siapa belum dapatkan lagi tcf OBSESS COSMETICS ni jom grap!!! Serious best!! Tak tipu!! 🚛Postage available seluruh Malaysia . Cash on Delivery (COD) area👇 🚙Ampang 🚙Petaling Jaya 🚙Kuala Lumpur 🚙Cheras 🚙Gombak 🚙Batu Cave 🚙 Shah Alam 🚙Putrajaya 🚙Damansara 🚙Kajang 🚙Bangi For details Jom ; WHATSAPP : 01126292393 INSTAGRAM : @amal_obsesscosmetics . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticspetalingjaya #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticsbatucave #obsesscosmeticshahalam #obsesscosmeticsputrajaya #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi

Share 6 0
n.hidayahrapien_obsess. Haaa, meh dayah nak cerita betapa pentingnya ada set travel kit ni..
.

Haaa, meh dayah nak cerita betapa pentingnya ada set travel kit ni.. . Orang perempuan selalu kena 'kata' bersiap lama, padahal benda nak pakai tu bnyak.. . Nak iron tdung lagi, nk makeup lagi, cari pin lagi, duk fikir nak pkai shawl ke bawal lagi.. Bnyak benda la . Tapi, dengan 3 item ni.. Korang boleh siap dalam masa 15 minit.. . Kenapa?? Sebab dy ada 4 item yg boleh digunakan di seluruh wajah anda.. . Pm sekarang untuk penjimatan hebat . #TeamAnNur #waniempire #squadsyiera #obsesswave #foundation #nakcantik #foundation #obsesskemaman #obsesskualaberang #obsessterengganu #obsesstanahmerah #obsesskelantan #obsessmalaysia #mua #alhalfa #concealer

Share 5 0
theshoppe.bywani. MENYESAL JOIN OBSESS LAMBAT SANGAT!!
.
.
Serius wani menyesal jumpa ob

MENYESAL JOIN OBSESS LAMBAT SANGAT!! . . Serius wani menyesal jumpa obsess ni lambat sangat. Sebab sebelum ni wani pernah jual beberapa produk lain. Tapi tak sama dgn jual obsess tau. Sumpah lain sangat . . Dulu wani start dengan modal ratus-ratus jugak. Tapi makin lama wani makin grow. Dalam masa beberapa bulan je wani dah boleh buat sales 4 angka. Now wani aim nak buat sales 5 angka pulak. Angka yang selama ni rasa macam mimpi je nak achieve. Tapi dgn obsess, wani yakin wani mampu 💪🤲 . . Tapii wani taknak grow sorang-sorang. Wani nak bawak ramai-ramai grow sekali dengan wani. Kita buat sales kepok-kepok dan achieve #moneyfreedom . WHATSAPP: +60145144763 Leader #squadwanikepoks . #ObsessCosmeticsJohor #ObsessCosmeticsSelangor #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsTerengganu #agentwanted #mascaraviral #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #dyxy #muamalaysia #muajb #makeupdinner #blusherstick #squadsyiera #waniempire

Share 3 0
obsess.ira. Liptint oil cushion Obsess ni memang sesuai untuk bibir yang kering da

Liptint oil cushion Obsess ni memang sesuai untuk bibir yang kering dan merekah. Kaya dengan vitamin E dan olive oil. Warna yang menarik (orange & berry) dan juga bau yang menyenangkan (macam bau sugus tau). Boleh pakai bila masa², nak tidur pun boleh (sebagai lip mask). Menarik kan. Seriously memang best! Rasa lembap dan berangin je bila pakai tu. Cepat² whatsapp atau DM Ira okay 😉 . 📱018-7834258 . #waniempire #squadwanikepoks #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsjohor #treatmentcushionfoundation #lipmatte #lipmatteobsess #liptintoilcushion #blusher #eyeshadow #ddcushion #loosepowder #muamalaysia #muajohor

Share 2 1
rose_syada. Nak bibir cantik tanpa merekah atau kering. Boleh try liptint oil cush

Nak bibir cantik tanpa merekah atau kering. Boleh try liptint oil cushion ni. Wajib guna tau mesti tak menyesal punya la. Berbaloi baloi Whatsapp +60178843482 Postage setiap hari Rm8 sm /Rm12 ss Rm40 sahaja #waniempire #squadsyiera #syadarangers #obsesscosmeticsperak #obsesscosmetics #codtanjungmalim #codslimriver #obsesscosmeticmalaysia #upsitanjungmalim #cushionfoundation #lipstick #tanjungmalimperak #muamalaysia #makeuptutorial #muakedah

Share 7 0

Ada masalah bibir kering? Ada masalah bibir sensitif? . . Mesti selalu risau kan bila nak pakai liptint or lipbalm kt bibir. Sebab wanie pun sama. Jenis cerewet sikit benda nak letak kat muka dengan bibir. . . Now alhamdulillah, sejak guna liptint Obsess, masalah bibir kering dan sensitif gone. Lagi lagi time puasa, bibir maintain je you all. . . Harga RM40 sahaja. Tapi kandungan kebaboom tau. Oil based dan ada vit E sekali. Malam2 boleh jadikan lip mask juga tau. . . WHATSAPP 📲 0145181035 OR Click link in bio. Boleh juga search #waniempire untuk dapatkan agent berhampiran area korang. ❤️ . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 20 10
obsess.ira. Siapa yang nak cantik² dengan produk Obsess, boleh whatsapp Ira. Stok

Siapa yang nak cantik² dengan produk Obsess, boleh whatsapp Ira. Stok lip matte Raya Edition and lip tint oil cushion masih ada pada Ira. Siapa nak, whatsapp atau DM cepat² 😍 . 📱018-7834258 . #waniempire #squadwanikepoks #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsjohor #treatmentcushionfoundation #lipmatte #lipmatteobsess #liptintoilcushion #blusher #eyeshadow #ddcushion #loosepowder #muamalaysia #muajohor

Share 4 0
nrlsykirh. Dah dah jum pilih kaler lipmatte tuk korang 😁 Nak pilih semua pum tak

Dah dah jum pilih kaler lipmatte tuk korang 😁 Nak pilih semua pum takpe takyah nak pening dah hihihihi ! . . Lipmatte obsess edition raya ni packaging sudah syantik dari dulu and formula dah bertambah baik tau semuanya dah upgrade tau . Dari 5ml sekarang 10ml harga tetap sama gais . Tak rugi grab satu tau 🌼 . . Siapa lagi nak buat duit lebih ng obsess cosmetics jum kita buat duit jum jum jum !!! Buat betul betul keuntungan melehihi dari kerja hakiki lagi 😎 Mini agent and dropship wanted 😍 . . . 💄 Obsess Cosmetics 💁 Trusted Seller 📮 Postage Seluruh Malaysia 🚗 Cod Area Dungun . WHATSAAP 01131251855 . MINI AGENT AND DROPSHIP WANTED . #squadsyiera #waniempire #maisquad #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #obsessdungun #obsesspaka #obsesskertih #obsesskemaman #obsessterengganu #obsessmalaysia #obsessmurah #setmakeupmurah #setmakeup #letscantik #nakcantik #makeupmudah #tcfobsess #treatmentcushionfoundation #foundationspf50 #foundation #lipmatteobsess #lipmatte #loosepowder #blusher #concealer #mascara #duoeyeshadowstick #eyeshadow #removermakeup

Share 17 0
obsesscosmeticsbyaisyah. Tutorial by our founder!😆 @hafizatulatikah 🖤 .
.
nampak lebatkan? cu

Tutorial by our founder!😆 @hafizatulatikah 🖤 . . nampak lebatkan? cuba tengok video ni , u guys bole nampak perbezaan bulu mata dia sebelum dan selepas😱 . . Dahla tahan lama , bau chocolate lagi tu🤣 . . Apa tunggu lagi ?! Berminat? Dm saya ataupun klik link kat bio saya✔ . . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #squadwanikepoks #affordable #kosmetikmurah #cosmetics #lipmatte #cushionfoundation #loosepowder #DM #obsesswave #glassskin #flawless #medium #light #dark #treatment #mascara #mascaravolume #easy

Share 6 0
obsesscosmeticsbyaisyah. Mascara Obsess ni mesti ada tau!😘 kerana mascara ni tahan lama , jeni

Mascara Obsess ni mesti ada tau!😘 kerana mascara ni tahan lama , jenis yang senang ditanggalkan❗ . . Mascara ni juga mempunyai bahan yang boleh menyihatkan bulu mata kita😍 . . BAHAN UTAMA MASCARA OBSESS: . 🌸Vitamin E -Sebagai antioksida yang boleh menyebabkan bulu mata kita nampak segar dan sihat🤗 . 🌸Beeswax -Lilin yang semulajadi di dalam sarang lebah untuk melindungi mata kita daripada bakteria✨ . 🌸Carnauba -Sejenis lilin pokok sawit yang didapati di Brazil , ini boleh memilihara kelembapan dan menghaluskan bulu mata kita😊 . . Go and grab yours now!❤ DM saya ataupun Klik link kat bio saya✔ . . #obsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #squadwanikepoks #affordable #kosmetikmurah #cosmetics #lipmatte #cushionfoundation #loosepowder #DM #obsesswave #glassskin #flawless #medium #light #dark #treatment #mascara #mascaravolume #goodmascara #chocolatepaste #dyxy #makeuplocal

Share 4 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});