#waniempire

6,459 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsessonfleeq_utara. Hai hampaaa~ video tutorial pakai eyeshadow stick dari Obsess 😍 .
Mud

Hai hampaaa~ video tutorial pakai eyeshadow stick dari Obsess 😍 . Mudah kan pakai eyeshadow? Calit dan blend sajaaaa . COD available around PENANG,KEDAH, PERLIS . 🥨 Bayan Baru & USM . 🥨 Alor Setar & Jitra . 🥨 Kangar & Arau . FREE POSTAGE available. Visit my IG for details or direct whatsapp 013-5965622 ✨💞

Share 22 3

Assalamualaikum... Salam Jumaat..😍😍 . Masih tercari2 foundation yg sesuai dgn kulit, jimat masa, user friendly, travel friendly??😅😢 . . Boleh la try 'SET BASIC FLAWLESS' 😘😘 . . Set ni sangat sesuai utk mereka yg mempunyai masalah kulit muka kusam, berjerawat, parut2 hitam, jeragat..😊😊 . Newbie yg baru nk bljr mekap boleh la try hot item ni.. Memang senang jer nk mekap.. Lepas ni makin cantik dan flawless la korang..😍😍 . Berminat?? WHATSAPP: 017-9204198 #obsesscosmetics #nazmacrew #waniempire #squadsyiera #sisturobsess #cantikdanflawless #makeupartist #treamentcushionfoundation #loosepowderobsess #newbie #muapasirputih #muamalaysia #muakelantan #uitm #uitmmachang #unisza #anasism #sobella #belofa #muabellaz #vivyyusof #neelofa

Share 27 2
obsessonfleeq_utara. Makeup tutorial using Obsess Cosmetic products ✨ .
COD available aroun

Makeup tutorial using Obsess Cosmetic products ✨ . COD available around PENANG,KEDAH, PERLIS . 🥨 Bayan Baru & USM . 🥨 Alor Setar & Jitra . 🥨 Kangar & Arau . FREE POSTAGE available. Visit my IG for details or direct whatsapp 013-5965622 ✨💞

Share 38 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mai.obsesscosmetics. Hai semua. Ni set combo tau. Treatment Cushion Foundation + Loose Powd

Hai semua. Ni set combo tau. Treatment Cushion Foundation + Loose Powder 😊 Pakai dua item ni lagi la muka korang akan nampak gebu n flawless je 😘 Nak order klik je link kat bio 😊 #obsesscosmetics #obsesscosmeticsterengganu #waniempire #maisquad #squadsyiera #muaterengganu

Share 26 4

Ada yang masih tak sure dengan function loose powder? Basically untuk orang muka berminyak, loose powder benda basic yang korang wajib ada . Tak sama ya loose powder dengan bedak compact 🙊 . Loose powder ni akan smooth-kan korang punya tekstur kulit bagi nampak gebu flawless . Yang nak order boleh terus whatsapp Tiqah . . 🥨 Bayan Baru & USM . 🥨 Alor Setar & Jitra . 🥨 Kangar & Arau . FREE POSTAGE available. Visit my IG for details or direct whatsapp 013-5965622 ✨💞

Share 6 2
theobsess.byana. New baby in stock!
.
.
Eye brow nie sangat la tahan lasak dan sangat p

New baby in stock! . . Eye brow nie sangat la tahan lasak dan sangat pigmented. Yang nak kening cantik dan kemas guna je eye brow obsess cosmetics nie. . . RM29 sahaja tau. . . WHATSAPP:+60179263945 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsJohor #ObsessCosmeticsPahang #TreatmentCushionFoundation #concealer #mascara #loosepowder #Eyeshadowstick #LipmatteWeddingEdition #makeupremover #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 16 1
suzzana_abdullah. Set Lengkap, Set Cantik, Set Flawless, 🌹Treatments Cushion Foundation

Set Lengkap, Set Cantik, Set Flawless, 🌹Treatments Cushion Foundation 🌹Loose Powder 🌹Eyeshadow 🌹Mascara 🌹Lipmatte Ada free gift tau.. Nk thu meh usha2... Meh WhatsApp2.. www.wasap.my/60135227551 #obsescosmetics #obsescosmeticsterengganu #squadsyiera #waniempire #maisquad #muaterengganu

Share 1 0
rose_syada. Treatment cushion foundation

Nak cantik nak flawless boleh try cushio

Treatment cushion foundation Nak cantik nak flawless boleh try cushion foundation ni. FULL COVERAGE boleh tutup parut2 jerawat, jeragat dekat muka dan boleh merawat kulit bermasalah. Rm59 sahaja Whatsapp +60178843482 #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticsperak #codtanjungmalim #codslimriver #obsesscosmeticmalaysia

Share 7 0
obsesscomestic_atynn. Wow ! Sapa nak lentikan bulu mata tanpa pakai bulu mata ? Takyah kepit

Wow ! Sapa nak lentikan bulu mata tanpa pakai bulu mata ? Takyah kepit2 kauu. Kang terkepitttt mata tuuu . . Sikat sikat terus lentikss ! Tahu tak mascara obsess mempunyai sikat yg mampu menyikat setiap helaian bulu mata . Best tak best bila pakai mascara by obsess terus lentiks sampai ke langit. Paling best senang dibersihkan dan tak hitamkan bawah mata korang. Dan paling penting ianya mesra wudhuk . Whatsapp Atynn 01131787435 or click on bio . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte

Share 1 0

New baby in stock! . . Eye brow nie sangat la tahan lasak dan sangat pigmented. Don't worrry okeyh, nak kening cantik dan kemas guna je eye brow obsess cosmetics nie. . . Harga superjimat girl. RM29 sahaja tau. . . WHATSAPP:+60164007440 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsSgPetani #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #loosepowder #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 3 1
hanimzul. nak segak, cuba hangpa try lipmate OBSESS 🙊🙈 calit calit, dah cantik

nak segak, cuba hangpa try lipmate OBSESS 🙊🙈 calit calit, dah cantik 🤗 stock dekat tangan kami tinggal heartbeat sahaja nahhh, yang lain nanti kami update 💃🙏 #aishahblegacy #waniempire #squadsyiera

Share 5 0
theshoppe.bywani. Petang-petang ni belanja sikit video makeup guna satu set obsess ni. S

Petang-petang ni belanja sikit video makeup guna satu set obsess ni. Senang amat nak guna ni. Dah tak runsing nak cari MUA bila nak g event2 special lepas ni. Makeup sendiri pun dah cunnnn sangaat. Hehe. . . Kalau korang grab satu set ni dapat diskaun RM20 tau. And free gift bernilai RM35. Best tuuuu.. Siap wani belanja postage lagi 😱😱😱 . . Whatsapp wani 📲0145144763 #squadwanikepoks #squadsyiera #waniempire #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muapasirgudang #muajohor #muakotamasai #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisjohor #makeupartispasirgudang #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #codjohor #codpasirgudang #sobella #dyxy #anasismrevival

Share 1 2
im.obsess_. NEW :OBSESS COSMETICS MAKE UP MELT AWAY DUO EFFECT (TRAVEL SIZE). .
🍀

NEW :OBSESS COSMETICS MAKE UP MELT AWAY DUO EFFECT (TRAVEL SIZE). . 🍀WITH CENTELLA ASIATICA EXTRACT(PEGAGA) . 🍀REMOVE EVEN fWATERPROOF MAKEUP EASILY 💯 . 🍀NOURISH SKIN . 🍀NON DRYING . 🍀SOFTEN YOUR SKIN 👉🏻click the link in my bio to order 🍀❣️ #squadsyiera #waniempire #dewiremaja2018

Share 4 0
obsess_cosmetics_by_haniza. Korang dh lunch keee??Jom layanzz video set flawless ni.confirm lunch

Korang dh lunch keee??Jom layanzz video set flawless ni.confirm lunch makan bertambah2 🤩🤩🤩😂 Tutorial guna: TCF Medium Loose powder Concealer Lipmatte #squadsyiera #waniempire

Share 12 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess_cosmetics_by_haniza. Set flawless 🍓Treatment cushion foundation
🍓Loose powder
🍓Concealer

Set flawless 🍓Treatment cushion foundation 🍓Loose powder 🍓Concealer Dengan 3 item ajaib ni korang dh boleh flawless till jannah taww.. full coverage terokk.hilang segala adik beradik jerawat semuaa. jom hakak belanja video kt sebelah.😍😍😍 #squadsyiera #waniempire

Share 3 0
syahirahobsesscosmetics. Rugii taw spe x try set obsess cosmetics.. 😍😍😍 WHATSAPP 013 7159052

Rugii taw spe x try set obsess cosmetics.. 😍😍😍 WHATSAPP 013 7159052 😍 #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #maisquad #waniempire #squadsyiera #muamelaka #mekapmurah

Share 6 0
theobsess.byana. Assalamualaikum..selamat pagi😍
.
.
Sebelum pergi kerja wajib dap dap

Assalamualaikum..selamat pagi😍 . . Sebelum pergi kerja wajib dap dap "Treatment Cushion Foundation" nie kat muka tau..baru la berkeyakinan dan bersemangat nak pergi kerja..dengan Obsess Cosmetics semua nye jadi senang. . . Berminat? Whattsap 0179263945 . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsJohor #ObsessCosmeticsPahang #AgenSahObsessCosmetics #AgenSahPasirGudang #TreatmentCushionFoundation #LoosePowder #Mascara #Concealer #BlusherStick #Eyebrow #Eyeshadowstick #makeupremover #LipmatteWeddingEdition #waniempire #squadsyiera #AnaEmpire

Share 4 0
shikin_obsesscosmetic. Guna obsess cosmetic je dah cantik..
.
.
Jangan cakap \"ala Saya tak pa

Guna obsess cosmetic je dah cantik.. . . Jangan cakap "ala Saya tak pandai makeup la, macam mana nak jadi cantik". . . Mintak tolong la jangan bagi alasan macam nie lagi uols..Dengan obsess cosmetic orang yang tak pandai makeup pun boleh cantik..hanya dap,dap,dap dah siap😍😍😍 Cepat Cari obsess sekarang!!! #waniempire #obsesscosmetics #obsesslipmatte #mascaraobsess #tcfobsess #eyebrowobsess

Share 5 0
hanimzul. 😍😍😍 #aishahblegacy 
#waniempire 
#squadsyiera

😍😍😍 #aishahblegacy #waniempire #squadsyiera

Share 10 0
obsess.cosmetic_nani. Nani share sikit pasal dd cushion fondation treatment Ni .
.
Nani Tau

Nani share sikit pasal dd cushion fondation treatment Ni . . Nani Tau bukan semua orang bernasib baik ada kulit yang halus dan licin . . Nani faham sangat macam mana rasa takde konfiden bila muka berparut sana sini , sedih kalau nak berhadapan dengan orang ramai tambah2 depan orang yang Kita Sayang 😭 . . Tapi nasib baik ada cushion foundation Obsess ni 😘 . . ✔️mudah dan cepat untuk kegunaan hari hari . . ✔️Jangan risau cushion foundation obsess ni selamat digunakan untuk kulit sensetif dan lulus kkm .😘 . . Credit video to our founder @hafizatulatikah . . Harga pulak mampu milik Tau hanya Rm59 sahaja . . Jom tekan link whatsapps di profile Nani kalau nak order 👍 stok sangat nazak dah sekarang . . Cod penang island . . #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticpenang #obsesslipmatte #obsesslipmattepenang #obsesscosmeticsnibongtebal #obsesscosmeticsbatukawan #obsesscosmeticsjuru #obsesscosmeticsseberangjaya #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #wawamascara #duckcosmetics #anasism #anasismrevival #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawazainal #wawazainallipmatte #wawalipmatte #uitmpenang #wawacosmetics #obsesscosmeticskulim #alhaalfamascara #sobellalipmatte #sobella #obsesscosmeticspenang #waniempire #squadsyiera #teamfellas

Share 11 4
obsesscomestic_atynn. Hi assalamualaikum selamat pagi 💕  Nak kening on point ? Mehh tengok

Hi assalamualaikum selamat pagi 💕 Nak kening on point ? Mehh tengok tutorial menggunakan eyebrown . Senang nak guna. Siap ada brush lagi. Super jimat . . WHATSAPP 011 31787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/SELAYANG/BATU CAVES 📮POSTAGE AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation

Share 5 0
syahirahobsesscosmetics. Kite pkai Lipmatte I do.. Jum grab sblum hbis❤️❤️ WHATSAPP 013 7159052

Kite pkai Lipmatte I do.. Jum grab sblum hbis❤️❤️ WHATSAPP 013 7159052 #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #maisquad #waniempire #squadsyiera

Share 8 0
obsesscosmetics.kch. obsess cosmetics new product tutorial
.
.
.

Kamek ASYIKIN agent SAH O

obsess cosmetics new product tutorial . . . Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu . Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics? . Whatsapp kamek . . . 60 16-694 6461 . . http://obsesscosmeticskch.wasap.my/ . . 🚗 cod kuching 💌 Postage nationwide 📍 selfpickup Metro City (mcd drive thru), After 4 Matang Jaya . ✅ MINI AGENT . KELEBIHAN MINI AGENT OBSESS COSMETICS . GANJARAN ISTIMEWA . IKLAN DISEDIAKAN . COPY WRITING DISEDIAKAN . GROUP COACHING dari FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent. . . #caodkuching #meekolok #muakuching #makeupkuching  #obsesssarawak #obsesssabah #obsessbrunei  #fooddeliverykuching  #Kapit #Kuching #Limbang  #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman  #lawassarawak #brunei #squadsyiera #waniempire #kuchingonlineshop  #agentkuching #agentsarawak #dayangQteam #kuchingvendor #majmamall

Share 8 1
obsesscosmetics.kch. Produk terbaru  auto eyebrow pencil
.
.
Disertakan dgn berus. Sangat p

Produk terbaru auto eyebrow pencil . . Disertakan dgn berus. Sangat pigmented. Tak perlu tekan mena gilak sis . . . Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu . Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics? . Whatsapp kamek . . . 60 16-694 6461 . . http://obsesscosmeticskch.wasap.my/ . . 🚗 cod kuching 💌 Postage nationwide 📍 selfpickup Metro City (mcd drive thru), After 4 Matang Jaya . ✅ MINI AGENT . KELEBIHAN MINI AGENT OBSESS COSMETICS . GANJARAN ISTIMEWA . IKLAN DISEDIAKAN . COPY WRITING DISEDIAKAN . GROUP COACHING dari FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent. . . #caodkuching #meekolok #muakuching #makeupkuching  #obsesssarawak #obsesssabah #obsessbrunei  #fooddeliverykuching  #Kapit #Kuching #Limbang  #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman  #lawassarawak #brunei #squadsyiera #waniempire #kuchingonlineshop  #agentkuching #agentsarawak #dayangQteam #kuchingvendor #majmamall

Share 12 2
obsess.byshaa. Wow ! Sapa nak lentikan bulu mata tanpa pakai bulu mata ? Takyah kepit

Wow ! Sapa nak lentikan bulu mata tanpa pakai bulu mata ? Takyah kepit2 kauu. Kang terkepitttt mata tuuu . . Sikat sikat terus lentikss ! Tahu tak mascara obsess mempunyai sikat yg mampu menyikat setiap helaian bulu mata . Best tak best bila pakai mascara by obsess terus lentiks sampai ke langit. Paling best senang dibersihkan dan tak hitamkan bawah mata korang. Dan paling penting ianya mesra wudhuk . Whatsapp Sha 0182702039 or click on bio . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte

Share 2 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});